- Mit bedste karriereråd er at turde at stille spørgsmål, være kritisk og at tage alle de udfordringer op, der bliver stillet over for dig, siger 29-årige Simone Dahl, der er Asset Manager i ATP Ejendomme. Foto: ATP Ejendomme

Simone Dahl: Jeg har altid haft et højt ambitionsniveau

– Jeg indstiller Simone Dahl, da hun på trods af sin korte anciennitet i ATP Ejendomme har gjort en stor forskel for virksomheden. ATP Ejendomme er på en spændende og nytænkende rejse med blandt andet etablering af en ny Asset Management-afdeling, hvor Simone har været et stort og unikt aktiv. Det kommer til udtryk gennem hendes strukturerede og pligtopfyldende arbejdsmetoder, hvor hun går systematisk til værks, tager ansvar og griber enhver opgave an med stort engagement.

– Jeg finder det helt naturligt at indstille Simone Dahl til Ung i Ejendom Talentlisten 2021, da hun med sin relativt unge alder og erfaring har opnået flotte resultater og gjort sig særdeles bemærket i virksomheden.

Sådan skriver Tine Cederholm Bemberg, Head of Asset Management i ATP Ejendomme, blandt andet i sin indstilling af Simone Dahl, der siden januar har været Asset Manager i ATP Ejendomme – en af landets absolut største ejendomsinvestorer.

31. december 2020 udgjorde den samlede forvaltede portefølje for både ATP og ATP Ejendomme 48,5 milliarder kr., hvoraf ATP Ejendommes andel inklusive datterselskaber var 19,3 milliarder kr.

Læs mere i ATP Ejendomme mere end fordobler overskud i 2020

10. talentportræt i rækken
Som optakt til Ung i Ejendom Talentlisten 2021, hvor Estate Media igen i år sammen med vores læsere og i sidste ende en fagjury vil finde frem til 35 talenter under 35 år i den danske ejendomsbranche, bringer vi dette talentportræt, som er det 10. i rækken.

29-årige Simone Dahl kæmper nu på lige fod med andre kandidater om at komme med på talentlisten.

Læs de seneste talentportrætter her:

Rasmus Greis: Fra en tidlig alder vidste jeg, at jeg en dag ville sidde for bordenden

Mai-Britt Hansen: Der går nok ikke 13 på dusinet af mig

Danny Krei er en ’vanvittig dygtig’ jurist

Simone Dahl skiftede til en stilling som Asset Manager i ATP Ejendomme fra en stilling som Key Account Manager i ejendomsforvalteren Deas. Før det var Simone Dahl hos Danmarks største børsnoterede ejendomsselskab, Jeudan, hvor hun blandt andet var kundekonsulent.

Det bedste ved jobbet
– Min fornemmeste arbejdsopgave som Asset Manager i ATP Ejendomme er at sikre, at udviklings- og udlejningsstrategien for hver enkelt ejendom i min portefølje effektueres samtidig med at skabe unikke kundeoplevelser for vores eksisterende kunder.

– Det bedste ved mit job er den dynamiske og alsidige hverdag, som rummer alt fra udlejninger, genforhandlinger, deltagelse i arbejdsgrupper på tværs af organisationen, byggeopstartsmøder, kundebesøg og udarbejdelse af handlingsplaner m.m. for ejendommene. Højdepunktet er, når jeg sikrer gode relationer med kunderne og samtidig skaber værdi for ATP Ejendomme gennem samarbejde og vellykkede processer, siger Simone Dahl, der er cand.merc.(jur.) fra CBS, Copenhagen Business School.

Hun fremhæver, at sammensætningen af at balancere mellem de juridiske og økonomiske aspekter i jobbet konstant er med at udfordre og udvikle hende fagligt.

– Jeg lærer noget nyt hver dag – både fra min dygtige kolleger og eksterne samarbejdspartnere, som jeg dagligt har en tæt dialog med.

– Hvor tilfreds er du med dit nuværende sted i din karriere?  

– Jeg er meget tilfreds med og stolt over, hvor jeg er i min nuværende karriere og ikke mindst de resultater, jeg indtil videre har opnået. Jeg har altid haft et højt ambitionsniveau, og jeg er nok lidt af et konkurrencemenneske, hvor jeg stræber efter at mestre alt, hvad jeg sætter mig for. Men dét har aldrig stået i vejen for at lytte og tage ved lære af dem, som har været i branchen i mange år.

Drømmejob?
– Hvad gør du konkret for at blive bedre til dit job? 

– Jeg anser forberedelse, systematik og struktur som de vigtigste redskaber i mit job. Jeg prioriterer derfor enormt meget tid på lige netop dette. Derudover forsøger jeg konstant at dygtiggøre mig og fokusere på de områder, som jeg udfordres ved. Der vil altid være noget, som kan optimeres og forbedres, hvorfor det er vigtigt altid at stræbe efter mere og efter at udvikle sig.

– Drømmejobbet for mig er at være i en virksomhed, hvor jeg er glad for at gå på arbejde – hver eneste dag, og hvor jeg både udvikles og udfordres. Samtidig er det vigtigt for mig, at det er en arbejdsplads, hvor der er gensidig tillid, respekt og frihed under ansvar. Gode, støttende og sjove kolleger og ledere kan være med til at gøre selv den dårligste dag god, hvorfor det også er en af de vigtigste ting for mig, fortæller Simone Dahl.

Håndskrevne lister og huskesedler i hånden
Hun laver enormt mange lister og huskesedler i hånden på et stykke papir.

– Det vil mange nok kategorisere som gammeldags, men for mig er det den metode, det fungerer bedst, så jeg kan have mange bolde i luften samtidig, uden at nogle af dem falder mellem to stole.

– Hvilket resultat eller beslutning i din karriere er du mest tilfreds med?

– Jeg har fået ansvaret for ATP Ejendommes igangværende udviklingsprojekt Granskoven i Glostrup bestående af byggeri af i alt 199 lejligheder og 4 erhvervslejemål. På baggrund af et godt og tæt samarbejde med både interne og eksterne parter er vi kommet rigtig godt fra start, og vi har indtil nu opnået et utrolig godt og velovervejet projekt, som jeg og de andre er meget stolte af.

Simone Dahl, der er opvokset i Charlottenlund nord for København, er ligesom mange andre havnet tilfældigt i ejendomsbranchen.

– Jeg kan tydeligt huske, at min interesse for ejendomme for alvor startede efter en lang snak med en ven af familien, som arbejdede i branchen. Han fortalte med stor passion og entusiasme om de mange alsidige aspekter, der kan forekomme, når man arbejder med ejendomme. Da jeg på det tidspunkt studerede på Copenhagen Business School, tænkte jeg, at det var en perfekt branche, hvor jeg kunne bruge meget af læringen og tankegangen fra mit studie i mit arbejde. Derudover arbejdede min kæreste i mange år som ejendomsmægler, så vi har altid haft en fællesnævner, når det kommer til ejendomme.

Karriereråd
Simone Dahl kommer med følgende karriereråd til unge, der gerne vil fremad:

– Mit bedste råd er at turde at stille spørgsmål, være kritisk og at tage alle de udfordringer op, der bliver stillet over for dig. Den bedste måde at forbedre sig selv og sin karriere på er gennem hårdt arbejde og ved hele tiden at være i udvikling og tillære sig ny viden. Man vil begå fejl hen ad vejen, men dette skal man ikke lade sig slå ud af, da det ofte er disse fejl, man lærer mest af.

– Vilje og evner vejer ofte langt tungere end anciennitet.

Simone Dahl kæmper – som nævnt – nu på lige fod med andre kandidater om at komme med på Ung i Ejendom Talentlisten 2021, som offentliggøres i Estate Magasin nr. 6, som udkommer 6. december, og her på estatemedia.dk.

 

CV – Simone Elvira Ellis Bivona Dahl

Stilling: Asset Manager i ATP Ejendomme

Alder: 29 år (født 12. august 1992)

Opvokset: I Charlottenlund

Erfaring:

Januar 2021 – nu: Asset Manager, ATP Ejendomme

2020-2020: Key Account Manager, Deas A/S

2019-2020: Kundekonsulent, Jeudan A/S

2018-2019: Kundekoordinator, Jeudan A/S

2017-2018: Gruppekoordinator, Jeudan A/S

2015-2017: Studentermedhjælper, Jeudan A/S

Uddannelse:

Cand.merc.(jur.), Copenhagen Business School, CBS (2017) med udvekslingsophold i Singapore

 

Portrættet bringes i forbindelse med, at Estate Media sammen med aktører på tværs af ejendomsbranchen ønsker at finde frem til og synliggøre 35 talenter under 35 år i den danske ejendomsbranche

Deadline for indstilling var 4. november. En fagjury, som snart præsenteres, udvælger i sidste ende de 35 navne til Ung i Ejendom Talentlisten 2021, som offentliggøres i Estate Magasin nr. 6, som udkommer 6. december, og her på estatemedia.dk

Bemærk: De portrætterede personer kæmper på lige fod med alle andre om at komme med på talentlisten

Læs eller genlæs alle Ung i Ejendom-artikler med blandt andet en lang række portrætter her

Se også Her er de 35 talenter på Ung i Ejendom Talentlisten 2020

Læs også:

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder