Alle 35 talenter på Ung i Ejendom Talentlisten 2020 - se hele listen i Estate Magasin nr. 7/2020 eller via link i artiklen

Derfor skal vi fremhæve de unge talenter

På årets ejendomskonference, Ejendomsdagene, blev publikum spurgt, hvad den største udfordring for ejendomsbranchen er netop nu. Hele 29 procent svarede rekruttering.

Det giver god mening. For med en ledighed på bare 3,4 procent ved indgangen til september, er det danske arbejdsmarked presset helt i bund. Dansk Industri var allerede i august ude med et opråb til politikerne om at sikre flere hænder og hoveder på arbejdsmarkedet og se på mulighederne for at tiltrække udenlandske medarbejdere.

Når jeg kommer rundt i branchen og snakker med unge, så spørger jeg ofte, hvorfor de har valgt ejendomsbranchen. Svaret er meget ofte enslydende: Det er oprindeligt sket ved en tilfældighed, men nu synes de, at det er en spændende branche.

Så med en frisk konklusion, så ligger det godt i forlængelse af, at branchen ikke er særlig synlig. Der opflaskes simpelthen ikke ejendomsfolk på en dansk uddannelsesinstitution, og der er ikke bevågenhed om branchen som karrieremål. Samtidig er det vigtigt for en branche at vise, at man værdsætter unge talenter, gerne vil holde på dem og ikke mindst kan tilbyde karrieremuligheder videre frem.

Det vil vi gerne være med til at gøre noget ved på Estate Media. Derfor lancerede vi sidste år Ung i Ejendom. Det er en kåring af 35 unge talenter under 35, og det gør vi, fordi vi tror det gode eksempel er det stærkeste. De 35 unge talenter i 2020 viste, at branchen rummer mange forskellige indgange, mange forskellige profiler, men også mange attraktive arbejdspladser og karriereveje.

Og nu gør vi det igen. Frem til den 4. november kan alle – enkeltpersoner og virksomheder – være med til at indstille, hvem der skal på listen i 2021. I 2020 fik vi godt 80 gode bud, og juryen bestående af 7 brancheprofiler valgte efterfølgende de 35 under 35.

Talenterne udgør et enormt potentiale for branchen, for de er oftest exceptionelt dygtige, engagerede og flittige. De er med til at udgøre et nyt vækstlag i ejendomsbranchen, og det fortjener at blive bragt frem i lyset. Ikke kun fordi, det kan inspirere andre, men også fordi der er et stort behov for, at de bliver budt velkommen i branchen og for at der bliver sat fokus på dem, så de bliver en del af netværket og budt velkommen af “the Old Boys”.

Det er muligt at indstille kandidater her

Se alle 35 navne på Ung i Ejendom Talentlisten 2020 her

Konferencer & akademier

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder