Alle 35 talenter på Ung i Ejendom Talentlisten 2020 - se hele listen i Estate Magasin nr. 7/2020

Her er de 35 talenter på Ung i Ejendom Talentlisten 2020

Estate Magasin udkommer i dag, og i denne udgave finder du Estate Medias Ung i Ejendom Talentlisten 2020. 35 talenter under 35 år er udvalgt af en fagjury på syv medlemmer, der blandt mere end 60 rigtig gode forslag har fundet 35 talentnavne, der – udover samlet set at repræsentere diversitet – på særlig fin vis lever op til følgende kriterier:

– har talent og har vist ambitioner for sit virke i ejendomsbranchen
– er et forbillede for andre unge i branchen og har skabt synlige resultater
– yder et holistisk bidrag til ejendomsbranchen
– er kompetent og organisatorisk relevant placeret
– falder inden for målgruppen under 35 år

En stor tak til juryen, der har bestået af

Ejendomsdirektør Christina Holberg Fenger, Balder Danmark
Medstifter, medejer og direktør Rasmus Brohl, Propstep
Adm. direktør og partner Camilla Dalum, Roof Management
Head of Investments Anne Sofie Vett Raaschou, Pears Global Real Estate Denmark
Adm. direktør William Kanta, Bostad
Erhvervschef Kristian Jørgensen, NRE Real Estate
Chefredaktør Kamilla Sevel, Estate Media

– Der har været utrolig mange gode bud på årets talenter. Det har været et svært valg, men alle er blevet vægtet både individuelt og i forhold til den samlede liste, og jeg ved, at jeg taler på alle jurymedlemmernes vegne, når jeg siger, at der kunne have været en liste, der var meget længere. Opgaven var at finde 35 talenter under 35 år, og det er blevet en liste med både bredde og diversitet. Vi håber, at den vil blive taget godt imod og afspejler den talentmasse, der er i ejendomsbranchen, og vi glæder os allerede til gode bud på talenter til Ung i Ejendom Talentlisten 2021, der udkommer til næste efterår, siger chefredaktør Kamilla Sevel, Estate Media.

Hele talentlisten kan ses i Estate Magasin nr. 7/2020, som du finder online lige her

Læs også:

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder