Estate Media –

Nyheder – Danmark

Alle syv jurymedlemmer - fra venstre hjørne og med uret rundt: Anne Sofie Vett Raaschou, Kristian Jørgensen, Camilla Dalum, Kamilla Sevel, William Kanta, Christina Holberg Fenger og Rasmus Brohl

Her er juryen til talentlisten

Syv fremtrædende personer i ejendomsbranchen skal snart finde frem til, hvem der skal med på Ung i Ejendom Talentlisten 2020

Søren Duran Duus

torsdag 5. november 2020 9:58

Siden Estate Media i starten af oktober åbnede for indstilling af kandidater til Ung i Ejendom Talentlisten 2020, er det strømmet ind med gode bud på unge talenter, der har valgt ejendomsbranchen som deres karriereveje.

Målet med lanceringen af talentlisten er at sætte fokus på unge talenter, og tanken er at skabe en årlig liste med 35 talenter under 35, der kan være med til at inspirere andre til at vælge ejendomsbranchen som karrierevej og gøre det synligt, at man som ’Ung i ejendom’ kan være med til at udvikle en vigtig og betydningsfuld branche i dansk erhvervsliv.

Estate Media har kaldt det Ung i Ejendom – 35 under 35 forstået som 35 talenter under 35 år. Og vi opfordrer stadig alle – virksomheder og enkeltpersoner i branchen – til at indstille mellem 1 og 5 kandidater til Ung i Ejendom Talentlisten. I Estate Magasin nr. 7, der udkommer 30. november, offentliggør vi talentlisten.

Deadline for indstilling er 10. november
For at være sikker på, at vi kommer branchen rundt, har vi kontaktet en række af branchens største virksomheder, netværk og organisationer og bedt dem om at nominere egnede kandidater, ligesom vi har efterlyst talenter via alle redaktionelle platforme i Estate Magasin og på estatemedia.dk. Og frem til 10. november er det stadig muligt at indstille.

Efter deadline for indstilling af fremtidens profiler i ejendomsbranchen har vi bedt en jury, der selv er blandt yngre stjerner i branchen, om at se nærmere på de mange gode bud og udvælge 35 af de bedste talenter, som afspejler ambitioner i branchen, bredden, kompetencer, segmenter og diversitet og dermed udvælge en ikke-prioriteret liste med 35 unge talenter.

For at sikre det er der udvalgt en fagjury på syv fremtrædende personer fra bygge- og ejendomsbranchen, der selv afspejler bredde og diversitet, og som alle er kendetegnet ved at have en bred interesse i branchens udvikling og være med til at sætte dagsordenen.

Læs mere om talentkonceptet i Hvem er de største talenter i ejendomsbranchen?

De syv jurymedlemmer

– Ejendomsdirektør Christina Holberg Fenger. I dag i den danske afdeling af svenske Balder Danmark, men kender ejendomsbranchen indefra både en stilling som ejendomschef i Thylander Gruppen og som daglig leder af udviklingsvirksomheden Holberg Fenger Invest

– Medstifter, medejer og direktør Rasmus Brohl, Propstep, står bag en af de allerførste Proptech-virksomheder i Danmark, men er nu ved for alvor at få luft under vingerne. Sammen med Troels Bødker Feodor Nielsen har de to seriestiftet startups til blandt andet udlejningsmarkedet. Det er oven i købet lykkedes Propstep at få frisk kapital fra en af ejendomsbranchens markante profiler – nemlig de Linde Capital til yderligere vækst

– Adm. direktør og partner Camilla Dalum, Roof Management. Camilla Dalum er netop startet op for sig selv med ambition om at opbygge en asset management-portefølje. Camilla Dalum har erfaring fra tre advokatfirmaer, senest Accura, såvel som fra udviklingsselskaberne SG Nordic og Gefion Group

– Head of Investments Anne Sofie Vett Raaschou, Pears Global Real Estate Denmark, var selv blandt de 10 bedste på sin årgang, da hun blev kandidat fra CBS’ International Business linje. Hun har erfaring som chef for Mærsks ejendomsportefølje i USA og blev Global Team Lead Corporate Real Estate Management, inden hun var Manager i Sadolin & Albæks Capital Markets-afdeling frem til 2018. Siden har hun styret Pears’ investeringer i Danmark

– Adm. direktør William Kanta, Bostad, startede med 10 år som advokat i Kromann Reumert og har blandt andet massiv international erfaring fra en årrække på selskabets kontor i London. Han var forbi NRE Groups engelske kontor, inden han blev Managing Director og Head of Investment Management i Catellas danske afdeling. I 2019 blev han valgt til at stå i spidsen for den engelske fond Castlelakes danske ejendomssatsning, Bostad, og har siden købt massivt op i det danske ejendomsmarked

– Erhvervschef Kristian Jørgensen, NRE Real Estate. Kristian Jørgensen repræsenterer Aarhus i juryen. Han er netop tiltrådt som erhvervschef i udviklingskoncernen NRE og har erfaring både som Associate Director i CBRE foruden Newsec og Danbolig Erhverv. Kristian Jørgensen er også kendt for at være idémand til og medstifter af Aarhus Real Estate Network (Aarren)

– Chefredaktør og partner Kamilla Sevel, Estate Media, har et unikt indblik i ejendomsbranchen og dens persongalleri. Hun har gennem 30 år været tæt på de vigtigste profiler i alle branchens segmenter og har set, hvilke kvaliteter der skaber succes i ejendomsbranchen. Kamilla Sevel stiftede i 2008 Estate Media i Danmark og er overordnet ansvarlig for selskabets redaktionelle satsninger

 

Læs her, hvordan du indstiller en eller flere kandidater til Ung i Ejendom Talentlisten 2020, og hvorfor Estate Media – sammen med aktører på tværs af ejendomsbranchen – i fællesskab ønsker at finde frem til og synliggøre 35 talenter under 35 år i den danske ejendomsbranche. Talentlisten offentliggøres ultimo nov. på estatemedia.dk og i Estate Magasin. Deadline for indstilling er 10. nov. 

Som optakt til offentliggørelsen af talentlisten ultimo november er redaktionen sideløbende i gang med en omfattende portrætserie. De portrætterede personer kæmper på lige fod med andre om at komme med på talentlisten.

Læs eller genlæs de seneste portrætter via links lige under denne tekst

( Besøgt 1.694 gange, 5 besøg i dag )

Læs også:

Kommentarer

Seneste nyt

Trio presser på for at afskaffe mundbind i butikker – kunderne flygter

Retail / torsdag 3. december 2020

Cobblestone lander aftale med pensionsduo efter milliardhandel

Pluss, Administration / torsdag 3. december 2020

Bilfri bypark foran Tivoli tæt på realisering

Byudvikling, København / torsdag 3. december 2020

Familieejet selskab overtager Ankerhus i Skagen i hurtig handel

Bolig, Investering, Transaktioner / torsdag 3. december 2020

Normal vil have huslejen ned i detailbranchen

Retail / torsdag 3. december 2020

Danske Shoppingcentre køber Aalborg Storcenter på 52.000 kvm

Aalborg, Investering, Retail, Transaktioner / onsdag 2. december 2020

Kommende konferencer

Tirsdag den 8. december kl. 09:00

VENTELISTE Udvikling af senior- og plejeboliger

- sundt byggeri og sundhedsbyggeri til fremtidens beboere mod 2030

Torsdag den 10. december kl. 10:00

WEBINAR Udviklingen på kontormarkedet

- stigende tomgang, hjemmearbejdspladser og domicilinvesteringerEstate Podcast

Seneste nyheder