Estate Media er Danmarks førende mediehus udelukkende med fokus på ejendomsbranchen. Vi leverer viden og samler branchen på flere forskellige platforme.

Alle hverdage udkommer der nyheder online på estatemedia.dk, vi udsender et dagligt nyhedsbrev, udgiver trykte magasiner og podcasts og afholder året igennem en lang række konferencer, events og seminarer. Blandt de vigtigste konferencer er Ejendomsdagene, Boligdagene og Business Arena.

Estate Media Nordic ApS blev stiftet i Danmark i 2008. Selskabet har siden 2020 været ejet af Estate Media AS i Norge, der er ejet af svenske Bonnier News.

I alle vores produkter lægger vi vægt på uafhængig, perspektiverende og informerende journalistik og vidensformidling til den professionelle ejendomsbranche.

Estate Media i Danmark ledes af en ledergruppe, der i fællesskab står for den daglige drift. Her er det fra venstre Jan Erik Pedersen, der er adm. direktør med base i Oslo, i selskab med den danske ledergruppe bestående af konferencechef og underdirektør Kim Plesner, chefredaktør og underdirektør Kamilla Sevel og CCO og underdirektør Michael JR. Mortensen. Foto: Estate Media.

Læs mere her

Kontakt

Estate Media
Østergade 24 B.1.tv.
1100 København K
Tlf.: 29 16 05 36
Cvr.:31271835
info@estatemedia.dk


Skriv til redaktionen:

redaktion@estatemedia.dk

Annoncering:

annoncering@estatemedia.dk