Estate Media –

Nyheder – Danmark

Estate Media Prisen

Afstemningen 2017 er afsluttet – se vinderne her

Estate Media Prisen blev indstiftet i 2012 og har hvert år siden været med til at løfte branchen ved at sætte fokus på det forbilledlige. Priserne uddeles for at påskønne initiativ, dygtighed og engagement i ejendomsbranchen og skal sætte fokus på projekter og profiler, der er med til at gøre en forskel for at udvikle branchen og dermed gør en forbilledlig indsats.

De nominerede er udvalgt på baggrund af en lang række indkomne forslag fra branchens aktører, der herefter bliver scannet for at fastslå om de lever op til kriterierne i de enkelte kategorier.

Selve afstemningen foregår anonymt via et afstemningssystem på nettet, og der kan kun stemmes en gang fra hver IP-adresse. Knap 3.000 deltog i afstemningen i 2017.

Prismodtagerne afsløredes og priserne uddeltes senest i forbindelse med festmiddagen under Ejendomsdagene den 31. august-1. september.

Årets vindere fik i forbindelse med Ejendomsdagenes festmiddag prisen og en unik bronzeskulptur skabt af kunstneren Lina Murel Jardorf specielt til modtagerne af Estate Media Prisen, og som i dag nu står hos 25 udvalgte aktører i branchen.

De 5 kategorier er

Projektprisen
Prisen går til det bedste og mest bemærkelsesværdige nye projekt i 2016/2017. Prisen kan gives for energirigtighed, for en nyskabende projekttype eller mest sandsynligt for projektet som helhed, for den arkitektoniske udformning eller for en særlig beliggenhed. Der er mange priser også i Danmark, der belønner og priser arkitekter. Projektprisen vil derfor oftest gå til den bygherre/team, der har stået bag et projekt og været ham eller hende, der har valgt at bevilge pengene.

Transaktionsprisen
Prisen går til en aktør, der har gennemført årets mest spektakulære transaktion. Transaktionen kan være spektakulær i form af størrelse, karakter, sammensætning eller på grund af de involverede aktører. Prismodtageren vil oftest være en rådgiver i form af en advokat eller erhvervsmægler men kan også være køber eller sælger.

Årets Forbillede
Prisen går til en aktør i branchen, der på forbilledlig vis har talt for eller iværksat tiltag til at forbedre branchens udvikling og/eller image. Årets forbillede har været et eksempel på best practice enten inden for sit felt eller for branchen som helhed.

Velkomstprisen
Prisen går til en ny virksomhed eller initiativ i branchen, som er bemærkelsesværdig og interessant for branchens udvikling på den ene eller anden måde på forbilledlig vis.

Årsprisen
Prisen gives til en aktør i en del af branchen, der er særlig aktuel, og hvor det netop nu er ekstra vigtigt at sætte fokus på den specielle indsats for branchen. I 2017 er kategorien Årets kvindelige forbillede. Den 8. marts bragte Estatemedia.dk et indlæg om kvinder i ejendomsbranchen. Du kan læse det lige her. Efterfølgende har vi igen og igen fået spørgsmålet: I uddelte engang en pris til årets kvindelige forbillede. Hvad er der sket med det? Svaret er, at vi i stedet valgte at stifte Estate Media Prisen. Men der er stadig stort behov for at sætte fokus på kvindelige talenter i en branche, hvor der er et voksende antal, men hvor der stadig er tale om en minoritet. Derfor bliver Årsprisen 2017 en kåring af årets kvindelige forbillede. Årsprisen gik i 2016 til Årets unge talent.


Hvem skal stå med prisen i hånden i 2017? Her er det prismodtagerholdet fra 2016. Fra venstre chefredaktør Kamilla Sevel, Estate Media, Kadir Ünver Mærsk Group,, Signe Steen Risager adm. direktør Climates Danmark, Maria Brunander Copenhagen Property Investment, Michael Soetmann By & Havn, Robert Neble Larsen fra EDC Erhverv Poul Erik Bech og Mira Trolle Scheel partner i Estate Media.
Hvem skal stå med prisen i hånden i 2017? Her er det prismodtagerholdet fra 2016. Fra venstre chefredaktør Kamilla Sevel, Estate Media, Kadir Ünver Mærsk Group,, Signe Steen Risager adm. direktør Climates Danmark, Maria Brunander Copenhagen Property Investment, Michael Soetmann By & Havn, Robert Neble Larsen fra EDC Erhverv Poul Erik Bech og Mira Trolle Scheel partner i Estate Media.

Estate Media priserne 2016 gik til…

Årets vindere af Estate Media Priserne blev torsdag aften uddelt under Ejendomsdagene 2016 på Comwell Kellers Park i Vejle.

Fra estatemedia.dk fredag 2. september 2016

Vinderne af Estate Media Priserne i 2016 er fundet.

Det skete torsdag aften, da årets branchepris blev uddelt under Ejendomsdagene på Comwell Kellers Park i Vejle.

Med over 2500 afgivne stemmer var der i forvejen lagt op til en rekordaften, og  det var meget tæt i løb i flere kategorier, hvor hvor mindre end tyve stemmer afgjorde, hvem der løb med prisen.

Projektprisen gik til By & Havn for Papirøen i København.

-Vi er meget stolte over at modtage denne pris og vi glæder os til at udvikle papirøen. Vi håber at få en lokalplan på plads i 2017. Så håber vi, at vi kan begynde at bygge i 2018, siger Michael Soetmann fra By & Havn.

Mærsk Group løb med Transaktionsprisen for kontorbygningen på Amerika Plads.

– Tusind tak. Der sidder nogle nøglepersoner i dette rum, der har hjulpet med dette projekt. Allan Rieck fra True Market Value, Anne Sofie Sigaard fra Sadolin & Albæk og Nicholas Thurø fra RED, mens teamet hos Mærsk har ydet en stor indsats, siger Kadir Ünver fra Mærsk Group.

Dernæst blev det tid til at finde Årets Forbillede i ejendomsbranchen. Her blev det Robert Neble Larsen fra EDC Erhverv Poul Erik Bech, der løb med årets hæder.

-Jeg vil starte med at sige tak for nomineringen. Så vil jeg jeg sige tak til dem, der har stemt. Man skylder selvfølgelig en særlig tak til dem i organisationen der gør en særlig forskel hvert eneste dag. Tusind tak, siger han.

Velkomstprisen, der går til en person som har været med til at tilføre noget nyt til branchen, gik til Signe Steen Risager og Climates Danmark.

-Jeg var vildt beæret over blot at blive nomineret. Tusind tak til alle dem der har stemt på os. Det er sådan set ikke engang min branche, jeg har kastet mig ud i, og derfor er det vildt, at vi får den her pris. Men kontakt mig og hør, hvad vi kan. For på indeklimamarkedet laver vi nogle store forbedringer, siger hun.

Årsprisen, der i år blev uddelt til et nyt ungt talent i branchen under 40 år, gik til Maria Brunander, der er ansvarlig for den daglige ledelse hos Copenhagen Property Investment.

-Sikke en overraskelse. Som en kvinde under fyrre i en mandsdomineret branche siger jeg tak for anerkendelsen. Jeg sætter pris på den her og ser frem til gode samarbejder mange år frem, siger hun.


Fra venstre chefredaktør Kamilla Sevel, Estate Media, CEO i Carlsberg Byen Jens Nyhus, rådmand Rabih Azad-Ahmad, porteføljeleder Luise Knokgaard, Danica Ejendomme, Carsten Rasmussen, Freja Ejendomme og Peter Mahony, CC Property. Til højre Nikolaj Pfeiffer, Estate Media. Gitte Andersen var i udlandet, og deltog for første gang ikke i Ejendomsdagene. Prisen blev modtaget af hendes bror Tim E. Andersen, der var med som projektdirektør i FredericiaC.

Vinderne af Estate Media 2015 priserne er…

Fra estatemedia.dk fredag 4. september 2015

Mere end 2.000 har stemt på årets nominerede til Estate Media priserne. Torsdag aften blev spændingen udløst, da vinderne af årets Estate Media priser blev uddelt på Comwell Kellers Park i Vejle. De 5 priser blev uddelt torsdag aften ved festmiddagen på Ejendomsdagene.

  • Projektprisen gik til Aarhus kommune for Dokk1
  • Transaktionsprisen gik til Blackrock og Danica Ejendomme
  • Årets forbillede blev Gitte Andersen
  • Velkomstprisen gik til Freja Ejendomme og CC Property
  • Årsprisen gik til Carlsberg Byen.

Det var en stolt rådmand for Kultur og Borgerservice i Aarhus, der modtag prisen.

– Mange tak. Vi har allerede haft mere end 100.000 besøgende i Dokk1, og det er fantastisk at se hvor stor tiltrækningskraft den har, og at det kan betale sig at bygge noget flot på en attraktiv beliggenhed. At når man tænker stort, så bliver det også belønnet, sagde rådmand Rabih Azad-Ahmad.

Transaktionsprisen gik til Danica ejendomme for købet af den tidligere postterminal ved Hovedbanegården i København, der med en investering i nærheden af 5 milliarder kr. vil omdanne området til et helt nyt kvarter med boliger, erhverv og offentlige faciliteter.

Gitte Andersen fik prisen som årets forbillede. Hun har skabt tegnestuen Signal, der rådgiver en lang række af Danmarks største virksomheder om rum som strategisk værktøj. Hun er nomineret som forbillede for sit store fokus på at understøtte vidensudveksling i et langt bredere perspektiv som grundlag for branchens udvikling. Gitte Andersen har siddet i flere ministerielle udvalg og er blevet hørt også udenfor branchen på grund af sit arbejde med innovation og nye måder at arbejde på. I 2015 udvidede Gitte Andersen yderligere paletten som bestyrelsesmedlem i Odense Letbane og blev dermed en af de få kvinder i bestyrelser i bygge- og ejendomsbranchen. Det gør hende til et forbillede til inspiration for andre kvindelige bestyrelsesaspiranter.

Freja Ejendomme og CC Property fik Velkomstprisen for den banebrydende aftale, da CC Property i samarbejde med Freja Ejendomme fik 4 Odense-mæglere til at sige ja til at sælge og markedsføre byggeretter i Cortex Park i Odense.

Aftalen er unik og forbilledlig for en udfordrende opgave: I Danmark er det – i modsætning til i udlandet – meget sjældent at mere end to erhvervsmæglere samarbejder. Dermed velkommen til en helt ny model i Danmark!

Endelig gik årsprisen i år til en aktør i en del af branchen, der er særlig aktuel, og hvor det netop nu er ekstra vigtigt at sætte fokus på den specielle indsats for branchen. Nemlig projektudvikleren.Her gik prisen til Carlsberg Byen og Jens Nyhus, der står i spidsen og ikke mindst forsøger at tage sin entreprenørerfaring med ind i at blive en god projektudvikler med nye produktive samarbejdsmodeller.


På vinderbilledet ses fra venstre chefredaktør og partner Kamilla Sevel, Estate Media, Anne Skovbro fra Københavns Kommune, Majbritt Christensen og Jacob Garder fra 2Move, landinspektør Kristian Baatrup, Tony Christrup fra Arkitektgruppen og yderst til højre kunstneren bag statuetten, Lina Murel Jardorf. Foto: Karin Friis for Estate Media.

Og vinderne af Estate Media Priserne 2014 er …

Fra estatemedia.dk fredag 5. september 2014

Så er årets vindere af Estate Media Priserne 2014 afsløret.

Spændingen blev udløst ved Ejendomsdagenes festmiddag i går aftes på Hotel Comwell Kellers Park, hvor 150 aktører fra toppen af den profesionelle ejendomsbranche i disse dage er samlet.

Over 1.200 læsere har været inde og stemme på de nominerede til årets Estate Media Priser.

Vinderne af Årets Estate Media Priser er:

Projektprisen 2014:

– Arkitektgruppen for Twister

Transaktionsprisen 2014:

– Thylander Gruppen for SAS-porteføljen

Velkomstprisen 2014:

– 2 Move

Årets forbillede 2014:

– Anne Skovbro fra Københavns Kommune

Årsprisen 2014:

Kristian Baatrup og Danske Landinspektører


Årets vindere af Estate Magasins priser. Fra venstre chefredaktør Kamilla Sevel, Estate Media, Claus Havn Sørensen, Realkredit Danmark, developer Rasmus Friis, Tetris, Nicholas Thurø, RED, ejendomsdirektør Mogen Muff, PensionDanmark, kommerciel direktør Robert Neble, EDC og CEO Nordic Nikolaj Pfeiffer, Estate Media. Foto: Claus Lynggaard, Estate Media.

PensionDanmark prisvinder på Ejendomsdagene for 2. år i træk

Fra estatemedia.dk fredag 6. september 2013

PensionDanmark vandt for 2. år i træk en af de 5 eftertragtede ejendomspriser, som bygge- og ejendomsbranchen torsdag aften fejrede sig selv med.

PensionDanmark vandt i år Projektprisen på vegne af FN-Byen. Sidste år fik pensionsselskabet Årsprisen for at sætte nye standarder for pensionskassers investeringer i ejendomme.

Flere end 1000 personer har i år været inde og afgive deres stemme på de nominerede.

Developer Rasmus Friis, Tetris, der på forbilledlig vis er kommet igennem finanskrisen ved hårdt arbejde og ved hele tiden at læse sit marked og tilpasse sig på innovativ vis, fik en pris som årets forbillede i branchen. Mens kommerciel direktør Robert Neble, EDC Erhverv Poul Erik Bech, som helt ny i ejendomsbranchen – men med topposter fra andre dele af erhvervslivet – givetvis vil være med til at professionalisere branchen de næste mange år og fik Velkomstprisen for en ny tilgang til ejendomsbranchen.

Priserne blev uddelt ved en gallamiddag i forbindelse med Ejendomsdagene, som er branchens store årlige, branchetræf bygget op omkring en konference og netværksbegivenhed.

Ejendomspriserne uddeles af Estate Magasin, bygge- og ejendomsbranchens uafhængige journalistiske magasin, som ønsker at sætte fokus på de aktører, der har gjort det særligt godt i det seneste år.

Blandt de nominerede er var nogle var nogle af branchens mest prominente navne, men kun 5 kunne vende hjem med prisen og en statuette af kunstneren Lina Murel Jardorf.

Ejendomsdagene 2013 afholdes 5.-6. september på det 5-stjernede Comwell Kellers Park ved Vejle. Her samles toppen af den danske ejendomsbranche i Danmark over to dage med overnatning, festmiddag og prisoverrækkelse. Arrangør er Nordens førende viden- og mediehus for ejendomsbranchen, Estate Media.

De 5 priser er Projektprisen, Transaktionsprisen, Årets forbillede, Velkomstprisen og Årsprisen.

Årets vindere er:

Vinder af Projektprisen 2013: FN-Byen. (Modtager: Ejendomsdirektør Mogens Muff, PensionDanmark)

Motivering: PensionDanmark modtager prisen som medejer af FN-Byen, der den 4. juli 2013 blev indviet af Hendes Majesstæt Dronningen, FNs generalsekretær, statsministeren, udenrigsministeren og udviklingsministeren på sin egen ø i Nordhavnen. By & Havn er bygherre på byggeriet, som allerede under sin opførelse har modtaget internationale priser. Byggeriet er tegnet af 3XN og lejer er Udenrigsministeriet på vegne af FN.

Vinder af Transaktionsprisen 2013: RED Property Advisors for salget af Rosengårdscenteret i Odense

Motivering: RED Property Advisors får prisen for salget af Rosengårdcenteret i Odense. RED er nomineret med udgangspunkt i, at handlen er spektakulær på flere måder og har dannet skole, fordi

– det var Danmarkshistoriens dyreste enkeltejendom
– handlen var kompleks
– den markerer ankomsten af Europas største shopping center ejer – ECE – til Skandinavien (mens de fleste gør deres entre via Sverige.)
– det er en stor ejendom udenfor København, hvilket i sig selv er specielt – særligt når man henser til, at køber er en udlænding og
– markedet var meget skeptisk overfor prisforventningerne, før salget gik i gang, hvilket viste sig ubegrundet.

Vinder af Årets forbillede 2013: Rasmus Friis, Tetris
Motivering: At være et developerselskab i øjeblikket er næsten en bedrift i sig selv i 2013. Men at få skabt nye veje til finansiering og dermed få projekter op at stå, der måske ikke er lige til højrebenet, er spektakulært. Den evne har Tetris med Rasmus Friis i spidsen. Entreprenørskabet er i højsædet hos Rasmus Friis, der både bedriver det i entreprenørvirksomheden Rasmus Friis, men i lige så høj grad i overført betydning ved at se muligheder, hvor andre ser begrænsninger. Dermed er Rasmus Friis som inspirator et stærkt forbillede.

Vinder af Velkomstprisen 2013: EDC og Robert Neble Larsen

Motivering: Mæglerbranchen står midt i en forvandling fra at være drevet af self-made mænd til i højere grad at blive præget af profiler med økonomisk, juridisk eller anden relevant baggrund. EDC Erhverv Poul Erik Bech har taget skridtet fuldt ud og ansat en profil, der kommer fra en helt anden verden, og hvis vigtigste tilgang til at lede en stor virksomhed ikke er kendskab til ejendomme, men ledelse. En vægtning som i et stykke tid har været på vej i arkitektbranchen og til en vis grad i advokatbranchen, men nu også er nået til mæglerbranchen. Velkomstprisen går til EDC Erhverv Poul Erik Bech for modet til dermed at nytænke opbygningen af en mæglervirksomhed.

Vinder af Årsprisen 2013: Det danske realkreditsystem. Modtager: Realkredit Danmark.

Motivering: Årsprisen går til det danske realkreditsystem for at være verdens bedste finansieringsprodukt til fast ejendom. Og sandt er det, at det danske realkreditsystem næsten lyder for godt til at være sandt bare man tager over på den anden side af Øresund. Af den grund er der også efterspørgsel på dansk realkredit i Sverige. Et unikt system, som er så genialt og alligevel enkelt, at det næsten ikke er til at forstå for udlændinge. Realkredit Danmark modtager som Danmarks største realkreditinstitut målt på udlån prisen på vegne af det samlede realkreditsystem.


Torvehallerne vinder Estate Magasin Projektprisen 2012 på Ejendomsdagene

Fra estatemedia.dk fredag 7. september 2012

Det var bæredygtighed, sund forretningssans og nytænkning, der i går blev belønnet med ejendomsbranchens nye pris, Estate Magasin Prisen 2012.

Prisen blev uddelt i forbindelse med Ejendomsdagene, som i går og i dag for første gang afholdes på Hotel Vejle Fjord.

Prisen blev uddelt i fem kategorier, og vinderne blev fundet ved hjælp af afstemning på nettet blandt Estate Magasins læsere.

– Estate Magasin vil have bragt det forbilledlige på agendaen i Danmark, og derfor giver vi nu branchen mulighed for at være med til at bestemme, hvem der har gjort det bedst i 2012, siger Kamilla Sevel, chefredaktør på Estate Magasin.

De 5 vindere af Estate Magasin Prisen 2012:

Estate Magasin Projektprisen 2012: Torvehallerne på Israels Plads – bygherre: Jeudan

Motivering: Torvehallerne har bidraget med meget mere end en handelsplads til København. Udviklingen af Torvehallerne har været undervejs i årtier, men med Jeudans mellemkomst blev de langt om længe realiseret og har skabt et helt frisk og levende torvemiljø på den ellers lidt hensygnende Israels Plads.

Estate Magasin Transaktionsprisen 2012: Nordens køb af Scala i København

Motivering: Scala har været populært sagt ”en øjebæ” med tomgang på alle måder – og så endda lige midt i København. Ejendomsselskabet Norden med fondsejerne ATP, PFA, Industriens Pension, JØP og DIP i ryggen har formået det umulige og skaffet en lejer, revet bygningen ned og skal nu have tegnet et projekt, der skal være med til at forskønne København.

Jesper Bo Hansen, adm. direktør for Catella, modtog prisen som repræsentant for transaktionen på vegne af Peter Andreassen, der var nomineret, men forhindret i at være til sted.

Estate Magasin Prisen for Årets forbillede 2012: Signe Kongebro

Motivering: Associeret partner Signe Kongebro, Henning Larsen Architects, er allerede i en ret ung alder blevet et bæredygtighedsikon. Hun er C, hvis formål er at udvikle visioner og løsninger inden for bæredygtigt byggeri. Signe Kongebro er ekspert i at udvikle design, strategier og metoder til energioptimering af byggeprojekter i alle størrelser, og har netop været redaktør på bogen Design med viden.

Estate Magasin Velkomstprisen 2012: Danish Green Building Council (DGBC)

Motivering: Danish Green Building Council har med de første certificeringer af danske ejendomme i en gennemført dansk ordning bragt bæredygtighedsdiskussionen op på et helt nyt niveau.

Sekretariatschef Mette Quist modtog prisen vegne af DGBC.

Årsprisen 2012: PensionDanmark Ejendomme med Søren Ulslev i spidsen

Motivering: Under Søren Ulslevs ledelse er der sat helt nye standarder for pensionskassers investering i ejendomme med nybyggerier som Isbjerget i Århus, Kanalfronten i Vejle og Baunebo i Lyngby og store transaktioner som (sammen med ATP) købet af Magasin-ejendommene i Århus, Odense og Lyngby og købet af Marmormolen med FN-byen. Det er penge, der bliver sprøjtet intelligent ind i ejendomsbranchen.

Kommende konferencer

Tirsdag den 20. februar kl. 09:00

Innovation og disruption i byggeriet

Tirsdag den 27. februar kl. 09:00

Due diligence

- ved køb og salg af fast ejendom

Jobmarked

Seneste nyhederTags

Ledige erhvervslejemål

Lokalebasen.dk er Danmarks portal for erhvervslejemål. Søg blandt tusindvis af ledige erhvervslokaler over hele landet.
Se www.lokalebasen.dk
Har du brug for specifikke lokaler, kan du søge i de forskellige kategorier:
Kontorlokaler
Kontorhoteller
Butikslokaler
Produktions- og lagerlokaler

Available Office Space for Rent
MatchOffice is one of the world’s leading serviced office brokers.
Browse through thousands of serviced offices and business centers in various countries.
MatchOffice Sweden
MatchOffice Norway
MatchOffice Finland