Estate Media –

Nyheder – Danmark

Prismodtagerne i 2017. Fra venstre partner Mira Trolle Scheel, Estate Media, advokat Alexander Troeltzsch Larsen, Gorrissen Federspiel, Rasmus Juul-Nyholm, Administrationshuset, Iben Winsløw, Winsløw, adm. direktør Haldor P. Ragnarsson og bestyrelsesformand Lars-Christian Brask, Pihl & Søn, Mette Seifert, M7RE og partner Kamilla Sevel, Estate Media (foto: Martin Burlund)

Her er vinderne af Estate Media Prisen 2017

Der var spænding til det sidste om, hvem der ville vinde Estate Media Prisen, hvor flere af priserne blev afgjort med få stemmer. Flere end 3000 stemte på deres favoritter, og vinderne blev afsløret ved en prisoverrækkelse til Ejendomsdagene, der i skrivende stund bliver afholdt på Comwell Kellers Park. Alle vindere fik den kendte broncheskulptur udformet af Lina Murel Jardorf specielt til modtagerne af Estate Media Prisen.

Martin Burlund

fredag 1. september 2017 0:34

For 6. gang i træk kunne Estate Media uddele priser i 5 kategorier til aktører i ejendomsbranchen under en festmiddag på Ejendomsdagene 2017. Og der var spænding til det sidste blandt de fremmødte nominerede. Vinderne af de 5 priser blev

Axel Towers, der vandt projektprisen. Gorrissen Federspiel, der på flere måder har været involveret i handlen og som i dag er lejer i ejendommen, modtog prisen. Men da alle partnerne var til partnermøde i Toronto blev det ejendomsadvokat Alexander Troeltzsch Larsen, der modtog prisen.

I nomineringen stod: En sag, der i mange år syntes umulig stod færdig i juni 2017. Scala, der var en skamplet på centrum af København, er forvandlet til Axel Towers. Med ejendomsselskabet Norden som udvikler, ATP Ejendomme, Industriens Pension og PFA som ejere, Gorrissen Federspiel som ankerlejer og med en lillebror til Michelinrestaurant AOC som kulinarisk toppunkt kommer det samlede areal på 40.200 kvm nu til at være en aktiv arkitektonisk perle, der med sin omkringliggende bypark løfter den danske hovedstads centrum.

Den næste pris, der blev uddelt var

Transaktionsprisen som gik til M7 Real Estate og blev modtaget af adm. direktør Mette Seifert.

Her var nomineringen, at M7 Real Estate i november i et joint venture med en af de globalt førende kapitalforvaltere, H.I.G Capital LLC, købte en portefølje på 76 ejendomme på samlet 115.000 kvm af Danske Bank. Kromann Reumert og PwC har rådgivet H.I.G og M7, mens CBRE og Colliers har ydet kommerciel rådgivning og vurderinger. COWI og Ambiente har stået for teknisk og miljømæssig due diligence. Pareto Securities har sammen med M7 været investeringsrådgiver på transaktionen. Danske Bank har i salgsprocessen været bistået af home Erhverv, Datea og Gorrissen Federspiel.

En pris der var meget spænding til det sidste omkring var årets forbillede, hvor få stemmer skilte de nominerede. Vinderen i denne kategori blev

Rasmus Juul-Nyholm

med følgende nominering: Det danske administrationsmarked er præget af få store aktører. Rasmus Juul-Nyholm har på kort tid formået at opbygge en kompetent udfordrer af de eksisterende aktører og har via organisk vækst i dag over 100 medarbejdere. Rasmus Juul-Nyholm er samtidig en frontfigur i branchens fælles fremdrift også på den sociale front, hvor han har været initiativtager til at han, Henrik Dahl Jeppesen og Flemming Engelhardt for nylig løb stafettriathlon for at tiltrække unges opmærksomhed omkring branchen.

Velkomstprisen gik til årets store overraskelse nemlig det genopstandne Pihl & Søn, og den pris blev modtaget af adm. direktør Halldór P. Ragnarsson og bestyrelsesformand for Pihl & Søn, Lars-Christian Brask.

Her var baggrunden for nomineringen: Et af de største danske brands gjorde comeback i februar 2017, da Carsten Mindegaard, ejer og bestyrelsesmedlem i den danske byggesucces LM Byg, sammen med en investor og med støtte fra Vækstfonden og Danske Bank, kunne offentliggøre, at han relancerede Pihl & Søn. En virkelig spændende ny aktør i entreprenørbranchen, hvor flere bygherrer efterlyser flere bydere og firmaer til at byde ind på de mange store projekter, der er i pipelinen.

– Vi er meget glade for den modtagelse, vi har fået i branchen, siden vi offentliggjorde Pihl & Søns comeback. Det har faktisk været overvældende, at vi er blevet mødt med så stor begejstring og interesse for Pihl. Vi har allerede gang i en masse spændende projekter og ser frem til de gode samarbejder med bygherrer og rådgivere, der venter forude, siger Carsten Mindegaard, medejer af Pihl & Søn A/S

Og endelig blev den sidste pris Årsprisen, der hvert år skifter med et aktuelt tema overrakt til

Årets kvindelige forbillede som blev Iben Winsløw med begrundelsen:

Advokatbranchen er præget af mange mænd og kun ganske få kvindelige partnere. Naturligt nok har de fleste af dem meget travlt med deres advokatforretning, men selvom Iben Winsløw, stifter og navnepartner i Winsløw Advokatfirma, i år for alvor er kommet med i de tunge transaktioner og har rådgivet om ejendomshandler for milliarder, har hun alligevel haft tid til også at sidde i Advokatrådet foruden at deltage i kommissoriet for en ny ejerlejlighedslov under Erhvervs- og Vækstministeriet.

Kommentarer

Seneste nyt

Fusioner og konsolideringer skal være med til at vende nedgang i EDC Erhverv

Pluss, Erhvervsmæglere / lørdag 30. maj 2020

Ugen i Ejendom: Fremgang og store handler

Ugen i ejendom / lørdag 30. maj 2020

Kontorejendom i København K skifter ejer i handel til 181 millioner kr.

Pluss, Investering, København, Transaktioner / fredag 29. maj 2020

Markant fald i top- og bundlinjen i EDC Erhverv Poul Erik Bech

Pluss, Regnskab og resultater, Erhvervsmæglere / fredag 29. maj 2020

Danmarks største entreprenør forventer at øge omsætningen en spids

Regnskab og resultater, Entreprenører / fredag 29. maj 2020

Nordisk investor køber 160 boliger og erhverv i Tingbjerg af Innovater

Pluss, Bolig, Investering, Transaktioner / fredag 29. maj 2020

Kommende konferencer

Torsdag den 11. juni kl. 10:00

WEBINAR: Hotelmarkedet efter Corona

- med Christian Kielgast, Peter Haaber og Kamilla Sevel

Onsdag den 17. juni kl. 09:00

Erhvervs- og boligmarkedet i Trekantområdet

- investeringer i Vejle, Kolding og Fredericia

Estate Podcast

Seneste nyhederTags

Ledige erhvervslejemål

Lokalebasen.dk er Danmarks portal for erhvervslejemål. Søg blandt tusindvis af ledige erhvervslokaler over hele landet.
Se www.lokalebasen.dk
Har du brug for specifikke lokaler, kan du søge i de forskellige kategorier:
Kontorlokaler
Kontorhoteller
Butikslokaler
Produktions- og lagerlokaler

Available Office Space for Rent
MatchOffice is one of the world’s leading serviced office brokers.
Browse through thousands of serviced offices and business centers in various countries.
MatchOffice Sweden
MatchOffice Norway
MatchOffice Finland