Estate Media –

Nyheder – Danmark

Normal vil fortsætte succesen i Sverige med 100 nye butikker

Retail / onsdag 13. december 2017

To tidligere Kiwi-topfolk skal stå i spidsen for Normals ekspansion i Sverige. De planlægger at åbne 100 nye butikker, og de første åbner allerede i Malmö til Januar.

Realdania: Der skal færre huse og flere mindre boliger i yderområder

Analyse / onsdag 13. december 2017

Realdania har regnet sig frem til, at der i fremtiden kommer en større andel ældre og singler i yderområderne. Derfor mener man, at en omstilling af boligmarkedet i disse områder er påkrævet, så der bliver flere mindre boliger i de lokale byområder og færre fritliggende parcelhuse og stuehuse.

Field’s øger omsætningen på mad for fjerde år i træk efter satsning på restauranter

NYHEDER DANMARK / onsdag 13. december 2017

For nyligt vandt Field's prisen som det shoppingcenter i Danmark, der har de bedste spisesteder. Det skete efter en periode med kontinuerlig vækst i centerets restauranter. Fra 2013 til 2016 steg omsætningen 53 procent, og i år ventes omsætningen at stige igen — denne gang med 13 procent.

Den nye bydel Vinge giver kaos i Frederikssunds Kommunes økonomi

Byudvikling / onsdag 13. december 2017

På grund af manglende salg af byggeretter mangler der 163 millioner kr. i kommunekassen i Frederikssunds Kommune. Det betyder, at kommunen skal realisere aktiver eller spare markant for at dække hullet.

Blackrock er tilbage i markedet – køber Danmarks 9. største center i Næstved

Retail, Transaktioner / onsdag 13. december 2017

Efter salget af Illum har en af verdens største kapitalforvaltere, amerikanske Blackrock, nu offentliggjort, at det er dem, der har købt Næstved Storcenter. Blackrock opretholdt kontor i Danmark på trods af, at porteføljen var solgt fra, og nu lykkes det altså for Matthias Busck at få et aktiv på bøgerne, der passer i strategien. Blackrock ser nu på udvidelser af centeret.

K. G. Hansen skal bygge multihus til 140 millioner kr. i Billund Lufthavn

Byggeri / onsdag 13. december 2017

Billund Lufthavn har underskrevet kontrakt med K.G. Hansen & Sønner om byggeri af et multihus. Prisen på det 6500 etagemeter store hus kommer til at ligge omkring 140 millioner kroner, og huset forventes færdigt i efteråret 2019.

Poul Rasmussen er ny formand for Domea.dk

Administration / onsdag 13. december 2017

Efter bestyrelsens anbefaling er den hidtidige næstformand for Domea.dks bestyrelse Poul Rasmussen blevet valgt som ny formand, og bestyrelsesmedlem Svend Overgaard er ny næstformand.

TK Development afvikler Polen, nedjusterer massivt og Frede Clausen fratræder

Virksomheder og mennesker / tirsdag 12. december 2017

TK Developments mangeårige adm. direktør, Frede Clausen, skal ikke længere være topchef for virksomheden. Bestyrelsen har besluttet sig for en strategisk ændring, der betyder afvikling af selskabets polske aktiviteter og en nedjustering på cirka 400 millioner kr. Det er i denne anledning, at bestyrelsen vælger at foretage et generationsskifte på toppen, hvor Frede Clausen har siddet i de sidste 15 år. Selskabet vil nu se sig om efter en ny adm. direktør og fokusere på de danske og svenske aktiviteter.

Bygningsstyrelsen vælger Sweco, Emcon og Arkitema som bygherrerådgivere for de næste to år

Rådgivere / tirsdag 12. december 2017

Sweco, Emcon og Arkitema skal de næste to år yde bygherrerådgivning til Bygningsstyrelsen. Sweco i Hovedstaden, på Færøerne og Grønland, Emcon på Sjælland, Fyn og øerne og Arkitema i Jylland.

Museumsbyggeri til 263 millioner kr. i udbud i den nye bydel Vinge

Byggeri / tirsdag 12. december 2017

Totalentrepriseudbud om Fællesmagasinet for Det Kongelige Bibliotek og Nationalmuseet er nu sat igang, og fristen for anmodning om prækvalifikation er fredag den 19. januar 2018.

Schmidt Hammer Lassen skal tegne bibliotek i England til 80 millioner pund

Arkitektfirmaer, Internationalt / tirsdag 12. december 2017

Sammen med den engelske tegnestue Hawkins\Brown og ingeniørfirmaet BuroHappold, er Schmidt Hammer Lassen blevet udpeget til at designe det 80 millioner pund dyre universitetsbibliotek i Bristol.

Erhvervsmægler fylder 50

Virksomheder og mennesker / mandag 11. december 2017

Erhvervsmægler Stig Lintrup, adm. direktør og partner i Lintrup & Norgart, fylder 50 år i dag den 12. december. Fødselsdagen bliver fejret med en frokost for en lang række forretningsforbindelser og samarbejdspartnere. Det helt store gennembrud kom tidligere i år, da Stig Lintrup og et par kolleger rådgav M. Goldschmidt Holding og håndterede salget af en stor portefølje i en af årets største ejendomstransaktioner. 

Niam køber 26.000 kvm ejendom i Odense for 200 millioner kr.

Ejendom, Odense / mandag 11. december 2017

Den svenske ejendomsinvestor Niam har set sig lun på Odense, og har nu købt en 26.000 kvm bygning, der bliver brugt som skole, af Danica Ejendomme. Handlen er ifølge ejeren af Home Erhverv Fyn et tegn på, at store internationale investorer i højere grad holder øje med Odense.

Stensdal Group vil have lov at bygge højhuse på 30 etager i Hillerød

Byudvikling / mandag 11. december 2017

Det er ikke sikkert at Stensdal Group vil bygge højhuse i Favrholm ved Hillerød, selvom byrådet giver dem lov til det. Men det er vigtigt for områdets potentiale, at muligheden foreligger, siger projektdirektør Hans Tjellesen.

Ugen i Ejendom: Madmarked i Boltens, Falsled Kro og nye fonde hos Formuepleje prægede ugen

Ugen i ejendom / fredag 8. december 2017

I alle Danmarks største byer er der madmarkeder i gang, og nu kommer der også et nyt i København. Aalborg, Aarhus, Odense, København og Helsingør har nu hver deres boder, hvor det er uformelt at spise. Zeso Architects skal lave Boltens Gård om til det næste. Også Lars Thylanders køb af Falsled Kro og Formueplejes lancering af nye investeringsfonde bar ugens nyhedsklik

Kommende konferencer

Tirsdag den 16. januar kl. 09:00

AARHUS Due diligence

- ved køb og salg af fast ejendom

Torsdag den 25. januar kl. 09:00

Retail 2018

Jobmarked

Seneste nyhederTags

Ledige erhvervslejemål

Lokalebasen.dk er Danmarks portal for erhvervslejemål. Søg blandt tusindvis af ledige erhvervslokaler over hele landet.
Se www.lokalebasen.dk
Har du brug for specifikke lokaler, kan du søge i de forskellige kategorier:
Kontorlokaler
Kontorhoteller
Butikslokaler
Produktions- og lagerlokaler

Available Office Space for Rent
MatchOffice is one of the world’s leading serviced office brokers.
Browse through thousands of serviced offices and business centers in various countries.
MatchOffice Sweden
MatchOffice Norway
MatchOffice Finland