Estate Media –

Nyheder – Danmark

Torsdag den 25. januar kl. 09:00

Retail 2018

Torsdag den 1. februar kl. 12:00

Boligdagene 2018

Tirsdag den 6. februar kl. 08:00

Erhvervs- og boligmarkedet i Aalborg 2018

Torsdag den 8. februar kl. 08:15

Real Estate Øresund

- konference om ejendomsmarkedet i Øresundsregionen

Tirsdag den 20. februar kl. 09:00

Innovation og disruption i byggeriet

Tirsdag den 27. februar kl. 09:00

Due diligence

- ved køb og salg af fast ejendom

TK Development sælger fuldt udlejet retailparkprojekt for 122 millioner kr.

Projektudvikling, Retail / tirsdag 23. januar 2018

TK Development udvikler, opfører og sælger retailpark-projekt på 8.100 kvm i Södertälje i udkanten af Stockholm i Sverige.

EDC Erhverv Poul Erik Bech tilknytter partnere med fortid i Home og Nykredit

Virksomheder og mennesker / mandag 22. januar 2018

I Køge er Brian Skov Andersen, der har arbejdet 12 år hos Nykredit, indtrådt som partner hos EDC Erhverv Poul Erik Bech og på Vestsjælland har Thomas Hansen, som har arbejdet 11 år hos home, taget samme skridt.

Petter Stordalen overdrager ejerskabet af sit selskab til sine børn

Virksomheder og mennesker / mandag 22. januar 2018

Petter A. Stordalen beholder kontrollen over selskabet, men overdrager ejerskabet af Strawberry Holding, som blandt andet omfatter hotelselskabet Nordic Choice Hotels, til sine børn, Emilie, Jakob og Henrik A. Stordalen på hhv. 25, 23 og 20 år.

Gangsted-Rasmussen tilknytter Thomas Donatzky som partner

Virksomheder og mennesker / mandag 22. januar 2018

Efter bruddet med en række partnere i sommeren 2017 har Christian Gangsted-Rasmussen været på udkig efter nye partnere til holdet, der skal hjælpe ham med at videreføre Gangsted-Rasmussen-arven. Nu bliver den tidligere Accurra-partner Thomas Donatzky præsenteret.

RED ansætter cand.jur. fra Newsec Egeskov & Lindquist til rådgivning i ejendomsstrategi

Virksomheder og mennesker / mandag 22. januar 2018

Allan Bjørnsholm skal som director i Cushman Wakefield RED's servicelinje Occupier Services rådgive kunderne om ejendomsstrategi. Han kommer fra en tilsvarende stilling hos Newsec Egeskov og Lindquist.

Afvist højhusudvikler skal bygge 500 boliger på Søren Frichs Vej i Aarhus

Aarhus, Byggeri / søndag 21. januar 2018

Et firma ved navn Aabycity Holding har planer om at bygge 500 boliger på et område, hvor den såkaldte Fragtmandscentral indtil om kort tid står. En af ejerne af selskabet er Finn Bach Petersen, der på trods af fremskredne planer alligevel ikke fik lov til at udvikle et højhus ved Europaplads.

Brancheguide

Kommende konferencer og seminarer

Retail 2018

Torsdag den 25. januar 2018

Hvad skal der til for at udvikle gode retailejendomme og butikscentre? Hvilke forventninger har centrale, internationale aktører til udviklingen [...]

Læs mere

Boligdagene 2018

Torsdag den 1. februar 2018

Boligdagene er en ny årlig begivenhed for den professionelle ejendomsbranche i Danmark med fokus på alle aspekter af køb, salg og investering i [...]

Læs mere

Erhvervs- og boligmarkedet i Aalborg 2018

Tirsdag den 6. februar 2018

Aalborg formår at tiltrække internationale og lokale investorer og byder i øjeblikket på en lang række interessante udviklingsområder. Der er [...]

Læs mere

2.500 kvm kulturhus til 45 millioner kr. på vej i Ørestad Syd

København / søndag 21. januar 2018

By & Havn har i forbindelse med grundsalget i Ørestad Syd forpligtet sig til at etablere fællesfaciliteter for grundejerne. Det betyder bl.a. at der nu skal opføres et kultur- og fritidshus på kanten af Amager Fælled. Hvem der skal bygge det, og præcis hvilke funktioner det skal have er endnu uvist, men det skal efter planen stå færdigt i 2021.

Power skruer ned for ambitionerne i Danmark

Retail, Økonomi / mandag 22. januar 2018

Det har været dyrt for elektronikkæden Power at ekspandere i Norge, Finland og Danmark. Moderselskabet har fået en kapitaltilførsel, og derfor skruer virksomheden ned for antallet af nye varehuse i de kommende år.

Ugen i Ejendom: Transaktioner, Teglholmen og Herlev i tænkeboks

Ugen i ejendom / lørdag 20. januar 2018

Ejendomsugen lagde ud med nyheden om, at mæglerne med lidt forskellige tal i hvert fald er enige om en ting: 2017 blev fuldstændig forrygende med en transaktionsvolumen tæt på de 100 milliarder. Men også at projekterne ikke er løbet helt løbsk. I Herlev måtte NREP og NPV gå i tænkeboks og SEB Ejendomme kunne offentliggøre, at de først efter lange forberedelser nu har fået solgt Teknikerbyen i Virum.

SEB Ejendomme sælger 26.000 kvm. i Teknikerbyen til PensionDanmark

Transaktioner / fredag 19. januar 2018

I sidste uge kunne Sampension offentliggøre, at de havde købt en del af Teknikerbyen af SEB Ejendomme. Nu viser det sig, at SEB har besluttet at frasælge hele ejendomskomplekset.

Calum udvikler 220 lejelejligheder med nyttehaver for 350 millioner kr.

Aalborg, Bolig, Bæredygtighed / torsdag 18. januar 2018

De lejere, der ikke har have i stuen eller altan i deres lejlighed, vil få muligheden for at passe en kolonihave i Calums seneste ejendomsprojekt i Aalborg, som kommer til at koste cirka 350 millioner kr. og få navnet Oasen. HP BYG, akademiingeniørfirmaet Svend Poulsen og arkitekterne Kjær & Richter skal stå for projektet.

Cafe Sommerskos tidligere lokaler er sat til salg

København, Retail / fredag 19. januar 2018

Butikskompagniet skal sælge de lokaler, som tidligere har huset Nordens første café, Café Sommersko, der lukkede til stor overraskelse for mange i 2017 og blev efterfulgt af et nyt koncept kaldet Mät. Salget sker samtidig med et rekordhøjt aktivitetsniveau, hvad angår salg og udvikling af lokaler inden for food & beverage.

Skou Gruppen ombygger 10.500 kvm domicil på et halvt år

Konvertering, Udlejning / fredag 19. januar 2018

På seks måneder har entreprenørvirksomheden Skou Gruppen med Over Byen Arkitekter som totalrådgiver ombygget NNE's nye domicil, som PKA har været bygherre og er udlejer af. Udover en stram tidsfrist, bestod opgaven i at samle fire bygninger med hver deres arkitektoniske udtryk – en opgave, der er blevet løst med tilfredsstillelse.

Dall og Lindhardtsen skifter adm. direktør – Kjeld K. Knudsen går på pension

Virksomheder og mennesker / fredag 19. januar 2018

Efter i 37 år at have været en del af arkitektfirmaet Dall & Lindhardtsen, har arkitekt MAA, partner og adm. direktør Kjeld K. Knudsen besluttet sig for at gå på pension den 31. marts 2018. Partner Christian Kloch overtager rollen som administrerende direktør og ledelsen varetages fremover ligeligt mellem ham og de to andre partnere Camilla Ulrikkeholm Klinkby og Peter Johansson Jørgensen.

1.300 kvm butik i Aarhus lukker – er for stor

Aarhus, Retail / fredag 19. januar 2018

Direktøren for den 1.300 kvm store Sport24-butik på Telefontorvet i Aarhus forklarer lukning med begrundelsen, at tiden er ved at løbe fra store butikker.

NPV og NREP må droppe deres store plan for Herlev Bymidte og gå i tænkeboks

Projektudviking, Retail / onsdag 17. januar 2018

Der er intet odiøst i, at den 'store' plan for Herlev Bymidte ikke bliver til noget. Der kommer bare en anden løsning, fortæller projektleder Kim Lautrup fra NPV, der ejer Herlev Bymidte sammen med NREP, til Estate Media.

CBRE løfter sløret for rekordår i regnskab og transaktionsvolumen for 2017

Regnskab og resultater / torsdag 18. januar 2018

CBRE lægger med en opgørelse for transaktionsvolumen for 2017 på 93 milliarder kr. sig i sporet på RED. Begge er et godt stykke under Nybolig Erhverv, som landede på 98 milliarder kr. Ligesom at transaktionsvolumen for 2017 er rekord, havde CBRE selv et rekordår.

Zleep træder ind på svensk marked for hoteldrift

Estate Media Prisen, Hotel, Internationalt / torsdag 18. januar 2018

En tredjedel af FastPartner AB's kontorejendom i Upplands Väsby, hvor Siemens tidligere har hørt til, konverteres nu til 152 hotelværelser. Det er Zleep Hotels, der skal stå for driften, når ejendommen står klar i januar 2019. Projektet er Zleep Hotels' første uden for Danmarks grænser, men der er store vækstplaner for selskabet.

Udenlandske investorer køber 3000 kvm strøgejendom på Vimmelskaftet

Ejendom, Erhvervsmæglere / torsdag 18. januar 2018

Capital Investment køber på vegne af CBRE Global Investors Vimmelskaftet 39-41 i det indre København. Der er tale om erhvervslejligheder samt butikker i stueplan.

Bedre boligøkonomi hos danskerne giver færre tvangsauktioner

Bolig, Økonomi / onsdag 17. januar 2018

Færre tvangsauktioner i 2017 end i 2016 er et tegn på, at danskernes boligøkonomi har det godt, mener man hos Boligsiden. Kun 0,2 procent af boligejerne er bagud med terminen.

Pihl & Søn genopstår med entreprise på over kvart milliard kr. på Teglholmen

Byggeri, København / onsdag 17. januar 2018

I et konsortium med LM Byg har Pihl & Søn vundet en totalentreprise på Teglholmen, hvor de skal bygge 179 boliger. Nu skal tilliden efter det forliste og nu genopståede entreprenørselskab genopbygges.

Ejendomstorvet.dk formidlede aftaler for over 14 milliarder kr. i 2017

Transaktioner, Udlejning / onsdag 17. januar 2018

I 2017 blev værdien af aftaler på baggrund af Ejendomstorvet.dks annoncer øget 34 procent til 14 milliarder kr. Bestyrelsesformanden mener, at stigningen skyldes forbedringer og nye store kunder.

Bech-Bruun opruster på M&A Real Estate med ny partner fra London-kontor

Virksomheder og mennesker / onsdag 17. januar 2018

Bech-Bruun skal stå endnu stærkere inden for M&A Real Estate med optagelsen af advokat Sven Frode Frølund fra august 2018 i Bech-Bruuns partnerkreds.

Københavnsk kulturarvsmagasin til 167 millioner kr. står klar i Taastrup til sommer

Byggeri, København / tirsdag 16. januar 2018

Et nybygget magasin, der skal rumme genstande og dokumenter fra Københavns historie, ventes klar til indflytning i juli.

Flere nyheder