Estate Media –

Nyheder – Danmark

Tirsdag den 16. januar kl. 09:00

AARHUS Due diligence

- ved køb og salg af fast ejendom

Torsdag den 25. januar kl. 09:00

Retail 2018

Torsdag den 1. februar kl. 12:00

Boligdagene 2018

Tirsdag den 6. februar kl. 08:00

Erhvervs- og boligmarkedet i Aalborg 2018

Torsdag den 8. februar kl. 08:15

Real Estate Øresund

- konference om ejendomsmarkedet i Øresundsregionen

Tirsdag den 20. februar kl. 09:00

Innovation og disruption i byggeriet

Den nye bydel Vinge giver kaos i Frederikssunds Kommunes økonomi

Byudvikling / onsdag 13. december 2017

På grund af manglende salg af byggeretter mangler der 163 millioner kr. i kommunekassen i Frederikssunds Kommune. Det betyder, at kommunen skal realisere aktiver eller spare markant for at dække hullet.

Blackrock er tilbage i markedet – køber Danmarks 9. største center i Næstved

Retail, Transaktioner / onsdag 13. december 2017

Efter salget af Illum har en af verdens største kapitalforvaltere, amerikanske Blackrock, nu offentliggjort, at det er dem, der har købt Næstved Storcenter. Blackrock opretholdt kontor i Danmark på trods af, at porteføljen var solgt fra, og nu lykkes det altså for Matthias Busck at få et aktiv på bøgerne, der passer i strategien. Blackrock ser nu på udvidelser af centeret.

K. G. Hansen skal bygge multihus til 140 millioner kr. i Billund Lufthavn

Byggeri / onsdag 13. december 2017

Billund Lufthavn har underskrevet kontrakt med K.G. Hansen & Sønner om byggeri af et multihus. Prisen på det 6500 etagemeter store hus kommer til at ligge omkring 140 millioner kroner, og huset forventes færdigt i efteråret 2019.

Poul Rasmussen er ny formand for Domea.dk

Administration / onsdag 13. december 2017

Efter bestyrelsens anbefaling er den hidtidige næstformand for Domea.dks bestyrelse Poul Rasmussen blevet valgt som ny formand, og bestyrelsesmedlem Svend Overgaard er ny næstformand.

TK Development afvikler Polen, nedjusterer massivt og Frede Clausen fratræder

Virksomheder og mennesker / tirsdag 12. december 2017

TK Developments mangeårige adm. direktør, Frede Clausen, skal ikke længere være topchef for virksomheden. Bestyrelsen har besluttet sig for en strategisk ændring, der betyder afvikling af selskabets polske aktiviteter og en nedjustering på cirka 400 millioner kr. Det er i denne anledning, at bestyrelsen vælger at foretage et generationsskifte på toppen, hvor Frede Clausen har siddet i de sidste 15 år. Selskabet vil nu se sig om efter en ny adm. direktør og fokusere på de danske og svenske aktiviteter.

Bygningsstyrelsen vælger Sweco, Emcon og Arkitema som bygherrerådgivere for de næste to år

Rådgivere / tirsdag 12. december 2017

Sweco, Emcon og Arkitema skal de næste to år yde bygherrerådgivning til Bygningsstyrelsen. Sweco i Hovedstaden, på Færøerne og Grønland, Emcon på Sjælland, Fyn og øerne og Arkitema i Jylland.

Brancheguide

Kommende konferencer og seminarer

Retail 2018

Torsdag den 25. januar 2018

Hvad skal der til for at udvikle gode retailejendomme og butikscentre? Hvilke forventninger har centrale, internationale aktører til udviklingen [...]

Læs mere

Boligdagene 2018

Torsdag den 1. februar 2018

Boligdagene er en ny årlig begivenhed for den professionelle ejendomsbranche i Danmark med fokus på alle aspekter af køb, salg og investering i [...]

Læs mere

Erhvervs- og boligmarkedet i Aalborg 2018

Tirsdag den 6. februar 2018

Aalborg formår at tiltrække internationale og lokale investorer og byder i øjeblikket på en lang række interessante udviklingsområder. Der er [...]

Læs mere

Museumsbyggeri til 263 millioner kr. i udbud i den nye bydel Vinge

Byggeri / tirsdag 12. december 2017

Totalentrepriseudbud om Fællesmagasinet for Det Kongelige Bibliotek og Nationalmuseet er nu sat igang, og fristen for anmodning om prækvalifikation er fredag den 19. januar 2018.

Schmidt Hammer Lassen skal tegne bibliotek i England til 80 millioner pund

Arkitektfirmaer, Internationalt / tirsdag 12. december 2017

Sammen med den engelske tegnestue Hawkins\Brown og ingeniørfirmaet BuroHappold, er Schmidt Hammer Lassen blevet udpeget til at designe det 80 millioner pund dyre universitetsbibliotek i Bristol.

Erhvervsmægler fylder 50

Virksomheder og mennesker / mandag 11. december 2017

Erhvervsmægler Stig Lintrup, adm. direktør og partner i Lintrup & Norgart, fylder 50 år i dag den 12. december. Fødselsdagen bliver fejret med en frokost for en lang række forretningsforbindelser og samarbejdspartnere. Det helt store gennembrud kom tidligere i år, da Stig Lintrup og et par kolleger rådgav M. Goldschmidt Holding og håndterede salget af en stor portefølje i en af årets største ejendomstransaktioner. 

Niam køber 26.000 kvm ejendom i Odense for 200 millioner kr.

Ejendom, Odense / mandag 11. december 2017

Den svenske ejendomsinvestor Niam har set sig lun på Odense, og har nu købt en 26.000 kvm bygning, der bliver brugt som skole, af Danica Ejendomme. Handlen er ifølge ejeren af Home Erhverv Fyn et tegn på, at store internationale investorer i højere grad holder øje med Odense.

Stensdal Group vil have lov at bygge højhuse på 30 etager i Hillerød

Byudvikling / mandag 11. december 2017

Det er ikke sikkert at Stensdal Group vil bygge højhuse i Favrholm ved Hillerød, selvom byrådet giver dem lov til det. Men det er vigtigt for områdets potentiale, at muligheden foreligger, siger projektdirektør Hans Tjellesen.

Ugen i Ejendom: Madmarked i Boltens, Falsled Kro og nye fonde hos Formuepleje prægede ugen

Ugen i ejendom / fredag 8. december 2017

I alle Danmarks største byer er der madmarkeder i gang, og nu kommer der også et nyt i København. Aalborg, Aarhus, Odense, København og Helsingør har nu hver deres boder, hvor det er uformelt at spise. Zeso Architects skal lave Boltens Gård om til det næste. Også Lars Thylanders køb af Falsled Kro og Formueplejes lancering af nye investeringsfonde bar ugens nyhedsklik

Nybolig Erhverv henter ny direktør i Nykredits bolig-kæde

Virksomheder og mennesker / mandag 11. december 2017

Nybolig Erhverv, som blev købt af en investorgruppe tidligere på året, har fundet deres nye direktør i Anders Birch Poulsen, som har en fortid i advokatbranchen, senest som chefjurist i Nykredit.

Thylander Gruppen køber Hotel Guldsmeden med 47 værelser på Vesterbro

Hotel / mandag 11. december 2017

Bygningen, hvor Guldsmeden driver hotel på Vesterbro, er blevet overtaget af Thylandergruppen. Hotellet har 47 værelser.

København får igen pris foran verdens gigantbyer

Konkurrencer, København / mandag 11. december 2017

Samarbejdet C40 mellem verdens største byer hædrer endnu engang lilleputten København. Den danske hovedstad var blandt de 10 vinderbyer, som modtog C40-prisen i år. Dermed er det tredje gang, at Danmarks hovedstad udmærker sig blandt C40-byerne, som siden 2013 har uddelt priser til deres medlemmer.

Danielsen skal tegne 43 rækkehuse til 500 millioner kr. for NPV

Projektudvikling, København / torsdag 7. december 2017

I 2019 står 43 kanalhuse i midten af Enghave Brygge klar til at blive købt for mellem 10 og 13,6 millioner kr. NPV er bygherre og har allerede oplevet stor interesse for husene, der er placeret på sine helt egen holme.

Jeanett Vestergaard skal styre investorrelationer i Formueplejes nye ejendomsfonde

Virksomheder og mennesker / torsdag 7. december 2017

Jeanett Vestergaard Mikkelsen, der kommer fra en stilling som asset manager i Coop Ejendomme, er nyt ansigt hos Formuepleje, hvor hun skal være ansvarlig for salg og investorrelationer som senior formuerådgiver.

Onlinebutik åbner fysisk butik på Købmagergade og investerer op mod 10 millioner kr.

Retail / torsdag 7. december 2017

Boozt åbner en fysisk butik med de kendte mærker fra onlinebutikken Boozt.com på Købmagergade under navnet Beauty by Boozt. Sephora, Matas og Illum ligger også i området. Åbningen markerer samtidig en ny tendens, hvor handlen ikke bare flytter online, men hvor rene onlinebutikker går fysisk.

Omstridt PKA-byggeri af 300 boliger på Tulip-grund endelig sat i gang

Aarhus / fredag 8. december 2017

300 boliger til 700 millioner kr. på Tulips gamle fabriksgrund er endelig på vej i Brabrand vest for Aarhus efter snart 10 år uden at være i brug. Beboere tæt på det nye byggeri har klaget over højden på bygningerne, selvom A. Enggaard reducerede antal af etager fra seks til fire.

BIG skal tegne stadion og multiarena til 40.000 mennesker i Texas

Arkitektfirmaer / fredag 8. december 2017

Bjarke Ingels Group har udformet et projekt for et samlet sportsområde i Austin, Texas, der skal samle mange aktiviteter – bl.a. rodeo og fodbold – under ét tag.

Nyt københavnsk madmekka på 4000 kvm formidlet af ny mægler

Erhvervsmæglere / torsdag 7. december 2017

Det er de nystartede københavnermæglere hos RingCity Erhverv, der har formidlet et nyt 4000 kvm madmarked, som skal erstatte flere diskotekter i Boltens Gård i København.

Østre Landsret flytter til 16.000 etagemeter i Nordhavn i 2021

Byggeri, Byudvikling / torsdag 7. december 2017

By & Havn har solgt ca. 16.000 etagemeter byggeret på en grund på Trælastholmen til Bygningsstyrelsen. Dermed flytter Østre Landsret fra bygningerne i Bredgade/Fredericiagade til Indre Nordhavn.

Berlingske skal skaffe Ejendomstorvet.dk flere kunder gennem strategisk samarbejde

Erhvervsmæglere / torsdag 7. december 2017

Berlingske Media og Ejendomstorvet.dk har indgået et strategisk samarbejde, som skal målrette Ejendomstorvet.dk’s annoncer mod det rette segment af investorer og lejere.

Zleep Hotels Copenhagen City stiger 20 procent i brugertilfredshed efter renovering

Hotel / onsdag 6. december 2017

Det kan betale sig at være trendy, hvis man bor på Vesterbro. Det er en erfaring som Zleep Hotels har gjort sig efter renovering af to ud af fem sale, hvilket har ført en forhøjet brugertilfredshed med sig.

Flere nyheder