Her er det vinderne i 2023. Fra venstre Rikke Lykke, Merete Larsen, Caroline Pontoppidan, Jes Transbøl, Jacob Kjær og Betina Antitsch Mortensen. Foto: Estate Media/TT Media.

Her er de nominerede til Ejendomsprisen 2024

Det er med konfettikanoner og diplomer, når årets ejendomspriser den 5. september skal uddeles for 13. gang på Ejendomsdagene i Helsingør, der hvert år samler godt 280 aktører fra Ejendomsbranchen. I 2024 bliver det den 5.-6. september, og der er kun få ledige pladser tilbage.

Igennem de seneste måneder har redaktionen på Estate Media modtaget forslag til, hvem der bør nomineres. Og vi kan sige det med det samme. Det har ikke været de mange store transaktioner, der er blevet skrevet ind om i stor stil. Tværtimod har det været et lidt stille år i ejendomsbranchen, hvor der i højere grad har været plads til fordybning, mens man har ventet på lavere renter og mere gang i markedet.

Sådan ser det måske ud på overfladen. Men blot et spadestik dybere, så er der sket flere både innovative og forbilledlige ting i den danske bygge- og ejendomsbranche i 2023/2024, og det afspejler både nomineringerne og ikke mindst de endelige 25 nominerede, som redaktionen på Estate Media nu har udvalgt. De afspejler både bredde og nyt initiativ og kendetegnende for dem alle er, at de bringer noget til branchen, der peger fremad og kan være med til at understøtte en bæredygtig udvikling i de kommende år – på den ene eller den anden måde.

Ejendomsprisen består som altid af 5 individuelle priser i 5 kategorier med 5 nominerede i hver.

I 2023 stemte næsten 4.000 læsere på, hvem der fortjente priserne, og vi håber, at mindst lige så mange vil være med i år til at sikre bredden og diversiteten i de endelige prisvindere.

Fra i dag og frem til 23. august er det muligt at stemme på, hvem der fortjener at stå på scenen og få overrakt priserne den 7. september, og hvem, der for alvor har gjort en forskel for branchen i år enten ved at have ydet en særlig indsats, have fundet på en ny smart måde at gøre tingene på i branchen eller simpelthen ved at tilføre branchen noget nyt.

Se alle tidligere vindere her

Se de nominerede her – bemærk, at man scroller inde i vinduet for at stemme i alle 5 kategorier:

Opret din egen spørgeundersøgelse til brugerfeedback

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder