Hvem er de største talenter i ejendomsbranchen?

Hvem er de største talenter i den danske ejendomsbranche netop nu?

Det ønsker Estate Media som det første medie at finde frem til, og her har vi brug for din hjælp.

Derfor opfordres virksomheder, personer og andre aktører på tværs af branchen til at indstille mellem 1 og 5 kandidater til Ung i Ejendom Talentlisten 2020.

Det er ingen hemmelighed, at mange aktører i ejendomsbranchen skriger på kvalificeret arbejdskraft og især talenter, som kan blive til morgendagens drivkræfter, inspiratorer og stjerner, som kan være med til at løfte branchen.

I foråret listede Estate Media de 50 mest indflydelsesrige personer i branchen på Estate Medias Magthaverne-listen 2020.

Nu følger Estate Media op på succesen med Ung i Ejendom Talentlisten, hvor vi i fællesskab med branchen ønsker at finde frem til og synliggøre 35 talenter under 35 år.

Sådan indstiller du
En fagjury vil på baggrund af forhåbentligt mange kvalificerede kandidater udvælge 35 talenter, som fortjener at komme på den første udgave af Ung i Ejendom Talentlisten, hvor branchen får mulighed for at kigge indad.

Hver indstillingstekst skal være så præcis, at den kan bruges som udgangspunkt for et portræt af talentet – portrætter publiceres løbende her på estatemedia.dk som optakt til offentliggørelsen af talentlisten, som præsenteres ultimo nov. på estatemedia.dk og i Estate Magasin, ligesom der holdes en afsluttende reception ultimo 2020.

Deadline for indstilling er 10. november 2020.

Her kan du indstille en eller flere kandidater til Ung i Ejendom Talentlisten 2020.

Læs første portræt:

Talentprisvinder 2019: Et godt konkurrencegen har aldrig skadet

Læs mere om talentkonceptet i Redaktørens blog: Gamle drenge og unge løver

Læs også:

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder