– I sportens verden ville jeg nok have en rolle som spilfordeler, der sikrer, at alle relevante afdelinger i virksomheden samarbejder og yder deres bedste, så vi i fællesskab kommer i mål med eksekvering af forretningsplanen, siger Babak Eftekhari, Senior Asset Manager i Kereby. Foto: Kereby

Babak Eftekhari elsker dybt vand uden redningskrans

Med blot få dage til offentliggørelsen af Ung i Ejendom Talentlisten 2020 bringer vi her det 13. og sidste portræt af talenter, som kæmper på lige fod med andre indstillede om at komme med på den allerførste udgave af talentlisten. Listen med 35 talenter under 35 år i den danske ejendomsbranche præsenteres i Estate Magasin nr. 7 og her på estatemedia.dk mandag den 30. november.

Denne gang kan du møde 33-årige Babak Eftekhari. Han er Senior Asset Manager i Kereby, som i maj 2019 blev opkøbt af den amerikanske kapitalfond Blackstone. Det var dengang, Kereby hed 360 North. Selvom mange, især uden for ejendomsbranchen, er skeptiske over for Kerebys og Blackstones forretningsmodel, ikke mindst på grund af den såkaldte Blackstone-sag på Frederiksberg og det stærkt omdiskuterede såkaldte Blackstone-indgreb, som i sommer førte til en stramning af Boligreguleringslovens paragraf 5, stk. 2, så er der ingen tvivl om, at Babak Eftekhari har styr på sagerne.

Spilfordeler
Som Senior Asset Manager er hans ansvar at sikre, at den udviklingsplan, der er lagt for en ejendom, løbende efterses og eksekveres, herunder at sikre tilfredse lejere.

– I sportens verden ville jeg nok have en rolle som spilfordeler, der sikrer, at alle relevante afdelinger i virksomheden samarbejder og yder deres bedste, så vi i fællesskab kommer i mål med eksekvering af forretningsplanen. Det betyder, at mange arbejdsgange går gennem mig, og derfor skal jeg træffe mange kvalificerede beslutninger hver dag, fortæller Babak Eftekhari, der er cand.jur. fra Københavns Universitet.

Beslutningerne spænder bredt og kan være alt fra driftsmæssige til strategiske og investeringsmæssige forhold.

– Det bedste ved mit job er sammensætningen mellem et fagligt tungt område og en jordnær hverdag. Vores portefølje består primært af omkostningsbestemte ejendomme, hvilket lovgivningsmæssigt er et særdeles kompliceret område. Det betyder, at der er mange faldgruber, og der samtidig er en række forskellige hensyn, der skal tages højde for i beslutningsprocessen. Samtidig har jeg en hverdag, hvor jeg som omdrejningspunkt har en meget bred berøringsflade til hele værdikæden i virksomheden, eksterne rådgivere og vores lejere.

Kereby har cirka 2.300 boliglejemål – svarende til cirka 0,5 procent af lejemarkedet i København – og cirka 500 erhvervslejemål målrettet små og mellemstore virksomheder. Investeringerne udgør cirka 9 milliarder kr.

Derfor indstillet
I sin indstilling af Babak Eftekhari fremhæver adm. direktør Lars Pærregaard, Kereby:

’Babak Eftekhari har en tung, faglig ballast, som han blandt andet har opnået ved at have arbejdet flere år som specialist på et stort advokatkontor, hvor han som rådgiver har været med til at rådgiver ledende aktører på det danske ejendomsmarked. Det har givet ham en kommerciel indsigt, som han anvender i sit daglige arbejde. Babak er ligeledes som projektleder meget struktureret og resultatorienteret, hvilket gør ham til en naturlig del af mange strategisk vigtige projekter for virksomheden’.

Efter endt jurastudium i 2013 skiftede Babak Eftekhari sin stud.jur.-titel i Bech-Bruun ud med en stilling som advokatfuldmægtig for derefter at blive advokat i advokatfirmaet. Som advokat i Bech-Bruun gennemførte han mellem og større ejendomstransaktioner, herunder var han ansvarlig for due diligence.

Dybt vand uden redningskrans
I 2018 skiftede Babak Eftekhari, der er opvokset i Aarhus-forstaden Egå, til en advokatstilling i Kereby, inden han i april i år skiftede internt i ejendomskoncernen til sin nuværende stilling som Senior Asset Manager.

– Jeg er meget tilfreds med, hvor jeg er i min nuværende karriere. Jeg er glad for det skifte, jeg tog fra at fungere som specialist til at have mere fokus på ledelse og at sikre udvikling og en god og effektiv drift af forretningen. Jeg er utrolig glad for den mulighed, jeg har fået, og for den tillid, Kerebys ledelse har vist mig.

– Den bedste måde at mestre et håndværk på er gennem en masse erfaring og en masse træning – learning by doing. Man lærer bedst, når man er ude på dybt vand uden redningskrans om livet og en orkan i horisonten. Jeg indrømmer gerne, at jeg intuitivt opsøger sådanne situationer, siger Babak Eftekhari og kommer ind på Blackstones ejerskab af Kereby.

– Det giver mig en unik mulighed for at samarbejde med nogle af de bedste fagfolk i ejendomsbranchen – ikke alene i Danmark, men i hele verden. Når der er store forventninger til og krav om, at der altid skal leveres på højt niveau, så bliver man automatisk bedre.

Karriereråd
Babak Eftekhari kommer med følgende karriereråd til unge, der gerne vil fremad:

– Du skal være forsigtig med at sammenligne dig selv med andre. Vi har hver især forskellige evner og forudsætninger, og derfor bør du koncentrere dig om at løbe dit eget løb. Man skal selvfølgelig lytte til andre, men man skal også være tro mod sig selv og egne ønsker. Hvis du ønsker at komme fremad og være succesfuld, kræver det, at du har en høj arbejdsmoral og leverer en ekstraordinær indsats. Vælg derfor et arbejde og et fagområde, som du har passion for.

 

CV – Babak Eftekhari (33 år)

Erfaring:

2020-: Senior Asset Manager, Kereby

2018-2020: Advokat, Kereby

2016-2018: Advokat, Bech-Bruun

2013-2016: Advokatfuldmægtig, Bech-Bruun

2010-2012: Stud.jur., Bech-Bruun

Uddannelse:

Cand.jur., Københavns Universitet (2013)

 

Portrættet bringes i forbindelse med, at Estate Media sammen med aktører på tværs af ejendomsbranchen ønsker at finde frem til og synliggøre 35 talenter under 35 år i den danske ejendomsbranche. Deadline for indstilling var 10. nov. En fagjury er ved at udvælge 35 navne til Ung i Ejendom Talentlisten 2020, som offentliggøres 30. nov. på estatemedia.dk og i Estate Magasin nr. 7

Som optakt til offentliggørelsen af talentlisten er redaktionen sideløbende i gang med en omfattende portrætserie. De portrætterede personer kæmper på lige fod med andre om at komme med på talentlisten.

Læs eller genlæs alle portrætter via links lige under denne tekst

Læs også:

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder

– Sofie Michalsik er mere end et talent

Kristian Axel Nielsen har ramt et åbent vindue