- Et godt konkurrencegen har aldrig været en dårlig ting, men det er vigtigt at tage ansvar for sin egen udvikling med udgangspunkt i sine egne kvaliteter og kompetencer, styrker og svagheder – frem for at sammenligne sig med andre, siger advokat og partner Emilie Møller, DLA Piper. Foto: Wilfred Gachau

Emilie Møller: Et godt konkurrencegen har aldrig skadet

I foråret var aktører på tværs af ejendomsbranchen med til at kåre de 50 mest magtfulde personer i den danske ejendomsbranche i forbindelse med Estate Medias Magthaverne-listen.

Nu følger Estate Media op på Magthaverne ved som det første medie at finde frem til 35 talenter under 35 år i ejendomsbranchen.

Læs mere i Hvem er de største talenter i ejendomsbranchen? 

Første portrætperson
Der findes vel næppe en mere oplagt kandidat til at åbne for indstillingen af kandidater til Ung i Ejendom Talentlisten 2020 end sidste års vinder af Årsprisen, som i 2019 var dedikeret til årets unge talent i forbindelse med Ejendomspriserne – derfor er 34-årige Emilie Møller, advokat og partner i DLA Piper, første portrætperson.

Som blot 32-årig blev Emilie Møller i 2018 tilbudt at komme tilbage til DLA Piper som partner for at stå i spidsen for transaktionsområdet og bygge det op til den plads i markedet, som DLA Piper selv mener, advokatfirmaets størrelse berettiger til.

– Jeg var glad for min tid i Plesner, men jeg fik en god mulighed for at tage et skridt videre i karrieren fra ’bare’ at være advokat. Det er helt unikt at få lov til at være med til at udvikle og sætte mit præg på forretningsområdet inden for fast ejendom og ejendomstransaktioner hos et firma som DLA Piper, der med et af verdens største ejendomsteams og et kæmpe internationalt netværk giver nogle helt andre muligheder, siger Emilie Møller, der er opvokset i Humlebæk nord for København.

Gode råd
Målrettethed har været med til at skubbe Emilie Møller frem, men også hendes fokus på altid at levere en ydelse af højeste kvalitet har betydet, at hun føler sig rigtig godt hjemme, når hun skal hjælpe større danske og internationale ejendomsinvestorer.

– Jeg går ikke på kompromis med kvalitet, og jeg har de samme forventninger til det team, jeg arbejder med.

– Som partner skal jeg nu også måle mig på, om jeg er i stand til at skabe forretning. Det er en større udfordring, men det er en naturlig udvikling, man skal igennem, hvis man skal tage det spring karrieremæssigt, siger Emilie Møller, der er cand.jur. fra Københavns Universitet (2010).

Hun har desuden en LL.M. fra New York University School of Law og er beskikket advokat ved the New York State Bar.

– Mit råd til andre unge, der gerne vil fremad i karrieren, er at stole på sig selv og de kompetencer, som får en til at skille sig ud. Jeg fornemmer, at mange unge inden for i hvert fald advokatbranchen godt kan have en tendens til at kigge på sidemanden for at sammenligne med, hvad man skal kunne, og hvor hurtigt det skal gå. Et godt konkurrencegen har aldrig været en dårlig ting, men det er vigtigt at tage ansvar for sin egen udvikling med udgangspunkt i sine egne kvaliteter og kompetencer, styrker og svagheder – frem for at sammenligne sig med andre, fremhæver Emilie Møller.

 

CV – Emilie Møller (34 år)

Erfaring:

2018-nu: Partner og advokat, DLA Piper Denmark

2015-2018: Advokat, Plesner

2010-2015: Advokat og advokatfuldmægtig, Lett Advokatfirma

Uddannelse:

– New York State Bar Exam

– LL.M. Corporate Law, New York University School of Law

– Cand.jur., Københavns Universitet

 

Læs her, hvordan du indstiller en eller flere kandidater til Ung i Ejendom Talentlisten 2020, og hvorfor Estate Media – sammen med aktører på tværs af ejendomsbranchen – i fællesskab ønsker at finde frem til og synliggøre 35 talenter under 35 år i den danske ejendomsbranche. Talentlisten offentliggøres ultimo nov. på estatemedia.dk og i Estate Magasin. Deadline for indstilling er 10. nov. 

Som optakt til offentliggørelsen af talentlisten ultimo november er redaktionen sideløbende i gang med en omfattende portrætserie. De portrætterede personer kæmper på lige fod med andre om at komme med på talentlisten.

Læs eller genlæs de seneste portrætter via links lige under denne tekst

Læs også:

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder