- Det, jeg personligt værdsætter mest ved mit arbejde, er friheden til og forventningen om at tænke anderledes og kreativt fra min arbejdsgivers side, siger Associate Rasmus Grosen Olsen, Nrep. Foto: Nrep

Rasmus Grosen Olsen har flere gange været det rette sted på det rette tidspunkt

Nrep er ikke blot i Danmark, men i hele Norden en af de absolut mest centrale aktører i ejendomsbranchen. Konsensus er, at den nordiske ejendomsudvikler og -investor er blandt de meste innovative inden for bæredygtighed. Med til at fremme den grønne dagsorden er Associate Rasmus Grosen Olsen.

– Mit primære fokus i mit daglige arbejde er udvikling og implementering vores strategiske ambition om bæredygtighedscertificering af vores projekter på tværs af forretningsområder i Norden samt udvikling og forankring af bæredygtighed i Nreps kerneforretningsprocesser, fortæller Rasmus Grosen Olsen.

Desuden arbejder han på at styrke Nreps bæredygtighedsprofil ved at gøre selskabets bæredygtighedsambitioner og løsninger tydeligere og integreret i forhold til selskabets stakeholders forventninger til Nrep med i alt cirka 260 medarbejdere.

– Det giver mening for mig, fordi jeg oplever, at jeg kan hjælpe mine kolleger med at vise, hvordan de kan gøre en forskel i forhold til vores bæredygtighedsindsatser, siger 33-årige Rasmus Grosen Olsen, der er opvokset i Haslev på Sydsjælland.

Estate Media er i gang med en omfattende portrætserie som optakt til Ung i Ejendom Talentlisten 2020, fordi Estate Media ønsker at finde frem til og synliggøre 35 talenter under 35 år i den danske ejendomsbranche. Dette portræt af Rasmus Grosen Olsen er det syvende i rækken.

Læs mere om talentkonceptet i Hvem er de største talenter i ejendomsbranchen?

En særlig kultur i Nrep betyder meget
Rasmus Grosen Olsen, der er cand.merc.(kom.) i Business Administration & PR, Marketing Communications fra Copenhagen Business School, fik i 2014 sit første job efter endt uddannelse, da han blev marketing & PR-koordinator i Green Building Council Denmark – en nonprofitmedlemsorganisation, der arbejder for at fremme bæredygtighed i bygninger og det bebyggede miljø i Danmark.

Efter knap otte år i alt i Green Building Council skiftede Rasmus Grosen Olsen i februar til Nrep, som i starten af oktober meddelte, at selskabet har rejst 14,25 milliarder kr. til nye investeringer på tværs af Norden. Nreps rekordstore fond, Nrep Nordic Strategies Fund IV, er over dobbelt så stor som ejendomsinvestorens forrige fond, hvilket ifølge Nreps adm. direktør og partner, Claus Mathisen, viser en voksende interesse blandt investorerne for bæredygtige, langsigtede ejendomsinvesteringer.

Netop bæredygtighed arbejder Rasmus Grosen Olsen med. Men også meget andet ved jobbet i Nrep betyder meget for ham:

– Det, jeg personligt værdsætter mest ved mit arbejde, er friheden til og forventningen om at tænke anderledes og kreativt fra min arbejdsgivers side og trække på mine kollegers kompetencer, når det er nødvendigt, så vi sammen kan opnå de ønskede resultater. Det er en vigtig del af den entreprenante medarbejderkultur, som jeg er en del af i Nrep.

– Efter mine første ni måneders ansættelse er det, som har efterladt det største indtryk hos mig, helt klart den unikke kultur. Nreps kultur er bygget på fælles værdier og det at værdsætte forskellighed. Det oplever man for eksempel som nyansat, når ens kolleger møder ens forespørgsler med en den-fikser-jeg-attitude og har respekt for ens faglighed.

Et lidt anderledes karriereforløb
I sin indstilling af Rasmus Grosen Olsen til Estate Medias talentliste skriver partner Morten Juul Heding Andersen fra advokatfirmaet Arup & Hvidt blandt andet:

’Rasmus Grosen Olsen har i en årrække gjort en markant forskel i forhold til at få ejendomsbranchens aktører, herunder ejendomsinvestorer, til at arbejde med bæredygtighed som en central del af virksomhedernes forretningsmodel’.

Rasmus Grosen Olsen lægger heller ikke skjul på, at han er godt tilfreds med sit nuværende job og karriereforløb.

– Jeg har været heldig at være det rette sted på det rette tidspunkt flere gange i min karriere, og jeg har aldrig haft en karriereplan med specifikke milepæle, der skulle opnås, inden jeg for eksempel fyldte 25 år. Jeg har haft et lidt anderledes karriereforløb og afsluttede først min kandidatuddannelse, efter jeg var fyldt 30 år, hvor de fleste af mine kammerater var færdiguddannede som 25-årige. Mit uddannelsesforløb har derfor været knap så direkte, men mere snoet og baseret på mavefornemmelser og tilfældigheder, som opstod undervejs. Det har givet mig mange erfaringer, som jeg ikke ville være foruden i dag, så det har været det helt rigtige forløb for mit vedkommende.

Drømmejob og bedste karrierebeslutning
Et drømmejob kunne sagtens være i Nrep.

– Hvis jeg en dag i fremtiden får lov at pitche Nreps bæredygtighedsambitioner over for investorer, og det bliver udslagsgivende for, om investorerne committer sig, så vil jeg betegne det som et drømmejob, uanset hvor i verden det foregår, siger Rasmus Grosen Olsen.

– Hvilken karrierebeslutning er du mest tilfreds med?

– Da jeg skulle skrive mit speciale på CBS, ville jeg lave et casestudie af en ejendomsinvestors anvendelse af DGNB-bæredygtighedscertificering. Min første vejleder var ikke overbevist om potentialet og sagde, at det var et alt for smalt emne og for spinkelt et grundlag at skrive et speciale om. Det blev vi aldrig enige om, og jeg afbrød samarbejdet med vejlederen og skiftede til min bachelorvejleder og valgte, at mit speciale skulle være et casestudie af Pensiondanmarks anvendelse af DGNB-certificering.

– Mit speciale vandt efterfølgende Relationpeoples-prisen for bedste cand.merc.(kom.)-speciale på CBS. Begrundelsen fra juryen var, at specialet var innovativt og et stærkt og dybt casestudie med omfattende empiri. Derfor er jeg tilfreds med min beslutning om at afbryde samarbejdet med min første vejleder, da det lærte mig en vigtig lektie om at stole mere på min intuition og egen dømmekraft. Specialet gav mig viden og indsigt, som jeg den dag i dag bruger i mit arbejde i Nrep.

Kom tilfældigt ind i ejendomsbranchen
Ligesom mange andre i ejendomsbranchen var det ret tilfældigt, at Rasmus Grosen Olsen kom ind i branchen.

– Min tidligere chef var underviser på mit studie, og da hun skiftede job for at starte Green Building Council Denmark-sekretariatet op i 2012, var jeg på udkig efter en praktikplads og skrev derfor til hende, om der var mulighed for praktikophold i GBC – og det var der. Det førte så efterfølgende til et studiejob og siden fuldtidsjob – så ansættelsesforholdet endte med at vare knap otte år. Den rejse har været ekstrem lærerig for mig både personligt og professionelt.

Rasmus Grosen Olsen kommer med følgende karriereråd til unge, der gerne vil fremad:

– Det er at få et salgs- og servicejob tidligt i karrieren. Jeg var fra 2008-2010 salgsforsikringselev i Topdanmark. Vi ringede kold canvas-emner (dørsalg, red.) på vores telefonsystem for at sælge forsikringer. Hvis der er noget, der kan skærpe dine evner til at sætte dig i kundens sted, så er det 20 brutale kundeafvisninger i træk. Jeg hadede det, men jeg blev bedre til at lytte og spørge ind til kunden. Erfaringen har været værdifuld for mig i forhold til at spotte incitamenter i mange andre sammenhænge sidenhen. Derfor vil jeg anbefale, at man på et eller andet tidspunkt tidligt i karrieren får erfaring med direkte kundekontakt og salg.

– Derudover vil jeg anbefale, at man mærker efter, hvad det egentlig er, man brænder for.

 

CV – Rasmus Grosen Olsen (33 år)

Erfaring:

2020-nu: Associate, Sustainability, Nrep

2017-2020: Marketingprojektleder, Green Building Council Denmark

2014-2017: Marketing & PR-koordinator, Green Building Council Denmark

2012-2014: Studentermedhjælper, Green Building Council Denmark

2012-2012: Studentermedhjælper, Codan Forsikring

2008-2011: Finanselev og forsikringsrådgiver, Topdanmark Forsikring

Uddannelse:

Cand.merc.(kom.) PRMC MSc Business Administration & PR, Marketing Communications, Copenhagen Business School

 

Læs her, hvordan du indstiller en eller flere kandidater til Ung i Ejendom Talentlisten 2020, og hvorfor Estate Media – sammen med aktører på tværs af ejendomsbranchen – i fællesskab ønsker at finde frem til og synliggøre 35 talenter under 35 år i den danske ejendomsbranche. Talentlisten offentliggøres ultimo nov. på estatemedia.dk og i Estate Magasin. Deadline for indstilling er 10. nov. 

Som optakt til offentliggørelsen af talentlisten ultimo november er redaktionen sideløbende i gang med en omfattende portrætserie. De portrætterede personer kæmper på lige fod med andre om at komme med på talentlisten.

Læs eller genlæs de seneste portrætter via links lige under denne tekst

Læs også:

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder

– Sofie Michalsik er mere end et talent

Kristian Axel Nielsen har ramt et åbent vindue