- Det handler om meget mere end bare jura. Som en klog fyr sagde forleden, kan man nå langt med en musikalsk tilgang, hvor man ikke kæmper om hver eneste bøjede femøre, siger juridisk chef Ali Simiab, Cobblestone. Foto: Cobblestone

Ali Simiab: Man kan nå langt med en musikalsk tilgang

I forlængelse af sidste uges åbning af indstilling af kandidater til Estate Medias Ung i Ejendom Talentlisten 2021 bringer redaktionen her det første talentportræt. Det sker som optakt til årets talentliste, hvor vi sammen med vores læsere og i sidste ende en fagjury vil finde frem til 35 talenter under 35 år i den danske ejendomsbranche anno 2021. Det gjorde vi også i 2020.

Læs mere i Ung i Ejendom – nu skal de største talenter kåres i 2021

Første talentportræt i år
Første portræt er af 32-årige Ali Simiab, der er juridisk chef i Cobblestone, som Rasmus Juul-Nyholm og Finn Träff stiftede i 2003. Rasmus Juul-Nyholm var adm. direktør i Valby-baserede Cobblestone, som er landets tredjestørste ejendomsforvalter, indtil han i august overdrog rollen som adm. direktør til 40-årige Ashkan Ahmadinia.

Som juridisk chef i Cobblestone er Ali Simiabs vigtigste opgaver at finde løsninger på de store og små udfordringer, som kolleger og kunder bliver mødt af.

– Det handler om meget mere end bare jura. Som en klog fyr sagde forleden, kan man nå langt med en musikalsk tilgang, hvor man ikke kæmper om hver eneste bøjede femøre. Til mit store held viser Rasmus (Juul-Nyholm, red.) mig tillid, så jeg både har indflydelse og mandat til at træffe kommercielle beslutninger. Jeg fornemmer nogle gange, at samarbejdspartnere, rådgivere og modparter er overraskede over, hvor meget ansvar jeg har for ikke-juridiske forhold. Det er guld værd for min læringskurve, siger Ali Simiab, der ved årsskiftet kom til Cobblestone fra en stilling som projektudvikler og advokat i udviklings- og entreprenørkoncernen KPC.

Derfor indstillet til talentliste
Rasmus Juul-Nyholm fremhæver i sin indstilling af Ali Simiab til Ung i Ejendom Talentlisten 2021 blandt andet:

‘Ali Simiab har et meget højt energiniveau og har nået mere end de fleste på sin alder. Han besidder en særlig kombination af kreativitet, kommerciel indsigt og netværksevner, som han kombinerer med en meget solid juridisk kompetence. Ali har ikke været bange for at flytte sig rundt i branchen, fra advokatkontor, over ejendomsudvikling og til nu ejendomsforvaltning. Han er gavmild med sin tid, ikke bange for at række ud og sætte foden i nogle døre. Ali bliver måske det første menneske, som når at have talt med alle mennesker i den danske ejendomsbranche.’

– Ali Simiab, hvor tilfreds er du med dit nuværende sted i din karriere?

– Jeg er taknemmelig for mulighederne, jeg har fået, men jeg er sulten efter mere. Det er for eksempel meget privilegeret, at jeg det seneste års tid har været med til at skabe og facilitere tre ejendomsnetværk. Nu er fokus dog rettet mod nye og anderledes mål. Særligt glæder jeg mig til mit kommende bryllup.

Ser sin udvikling i tre spor
– Hvad gør du konkret for at blive bedre til dit job?

– Min udvikling ser jeg i tre spor. Der er timerne, hvor jeg løser sager. Der er timerne, hvor jeg læser eller underviser. Og der er timerne, hvor jeg får input via relationer og ejendomsnetværk. Alle aspekterne prioriteres, fordi de er udviklende på hver sin måde, forklarer Ali Simiab, der i januar stiftede Netværket Ejendomsbold, som består af 25 medlemmer med en ’vis anciennitet fra ejendomsbranchens førende aktører’.

Ali Simiab er også medstifter af og tovholder på Netværket Ejendomsbobler, som ligeledes er etableret i år, og som p.t. består af 50 medlemmer. I det hele taget har han stort set altid travlt og kender mange på tværs af ejendomsbranchen. Og han er glad for at arbejde.

– Måske er det kendetegnende, at jeg typisk samarbejder med dygtige mennesker, som jeg kan lære af. Det gør noget godt for både processen og resultatet. Og det er også sjovere at være fælles om gode resultater.

Ali Simiab er cand.jur. fra Københavns Universitet og tog efterfølgende sin advokatuddannelse i advokatbranchen. Trods sin unge alder har han flere års erfaring på begge sider af bordet og med mange aspekter inden for fast ejendom, blandt andet asset management og projektudvikling. Men hvordan startede rejsen ind i ejendomsbranchen?

– I studietiden fik jeg lidt tilfældigt et job i ejendomsbranchen. Der var ingen stor plan fra min side, men flere år senere er jeg her heldigvis stadig og trives stadig i det. Livet er nok mere som backgammon end som skak. Man slår terninger og navigerer.

Karriereråd
– Har du et godt karriereråd til andre unge, der gerne vil fremad?

– Mit bedste råd er, at man omgiver sig med dygtige mennesker, som ønsker andre godt, som husker deres nærmeste, og som siger, hvad de mener. Hvis du laver fede ting med fede mennesker, føles det hurtigt mere som en hobby end et arbejde. Og så skal man huske på at være gavmild med at dele æren med alle involverede – kagen kan som regel blive større, siger Ali Simiab.

 

CV – Ali Simiab

Stilling: Juridisk chef i Cobblestone

Alder: 32 år (født 8. september 1989)

Opvokset: På Frederiksberg

Erfaring:

2021 – : Juridisk chef i Cobblestone

2021 – : Medstifter af og tovholder på Netværket Ejendomsbobler

2021 – : Stifter af og tovholder på Netværket Ejendomsbold

2020 – : Medstifter af og tovholder på Djøf Advokats netværk i fast ejendom

2019-2020: Projektudvikler i KPC Ejendomsudvikling

2015-2019: Advokatfuldmægtig og advokat i advokatbranchen

Uddannelse:

– Cand.jur., Københavns Universitet (2015)

 

Deadline for indstilling: Sidste frist for indstilling af kandidater til Ung i Ejendom Talentlisten 2021, hvor Estate Media i lighed med i fjor kårer 35 talenter under 35 år – 35 under 35 – i den danske ejendomsbranche er 4. november 2021

Bemærk: Alle indstillede kandidater skal være født efter 1. december 1986. Man kan godt blive indstillet som kandidat, selvom man var med på Ung i Ejendom Talentlisten 2020 – så længe man stadig er under 35 år

Bemærk også: Ingen af de portrætterede personer i disse talentportrætter som optakt til selve offentliggørelsen af talentlisten er sikre på at komme med på årets talentliste. Ung i Ejendom Talentlisten 2021 bringes i Estate Magasin nr. 6, som udkommer 6. december, og her på estatemedia.dk

Her kan du indstille en eller flere kandidater til Ung i Ejendom Talentlisten 2021

Se også Her er de 35 talenter på Ung i Ejendom Talentlisten 2020

Læs eller genlæs alle 13 talentportrætter fra 2020

Læs også:

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder