– Jeg er helt grundlæggende rigtig glad for og stolt over, hvor jeg er nået til – og lige så vigtigt rigtig glad for, hvor jeg har været, siger Senior Associate - Transactions Michael Fynbo Hansen, Patrizia. Foto: Crescendo

29-årige Michael Fynbo Hansen jonglerer med milliarder i Patrizia

Trods sine blot 29-årige har Michael Fynbo Hansen allerede taget nogle solide hop op ad karrierestigen.

Så sent som i september skiftede han fra en stilling som Senior Investment Manager i Thylander, der driver virksomhed inden for private equity real estate og asset management, til Patrizia, hvor han nu er transaktionsansvarlig for den tyske kapitalforvalter i Danmark med ejendomsinvesteringer for flere milliarder kr. Patrizia må ikke længere udtale sig om den aktuelle porteføljestørrelse.

Læs mere i Ny transaktionsansvarlig for Patrizia i Danmark hentet i Thylander

– I alt sin enkelhed er mine vigtigste opgaver hos Patrizia at source og gennemføre transaktioner til vores investorer. Fælles for begge opgaver er vigtigheden af gode relationer, hvad end det er til developere, mæglere, rådgivere eller andre, hvorfor der også allokeres en del tid hertil, så vi kan bygge videre på den gode trackrecord og ry, som Patrizia har i det danske marked, siger Michael Fynbo Hansen, der officielt er Senior Associate – Transactions.

I juli annoncerede Patrizia køb af to nyudviklede boligejendomme med samlet 258 lejligheder fordelt på 18.430 kvm i Ørestad. Det skete i en off-market-transaktion til 900 millioner kr.

Læs mere i Patrizia køber boliger for 900 millioner kr. i Ørestad

Opkøbet skete lige efter Patrizias salg af 13.469 kvm fordelt på 128 lejligheder og 4 erhvervslejemål på Marmorvej 19-49 i Københavns Nordhavn.

Læs mere i Københavnsk boligudlejningsejendom solgt i rekordhandel

Talentportræt nummer 2 i rækken
Som optakt til Ung i Ejendom Talentlisten 2021, hvor Estate Media igen i år sammen med vores læsere og i sidste ende en fagjury vil finde frem til 35 talenter under 35 år i den danske ejendomsbranche, bringer vi dette talentportræt, som er det andet i rækken.

Læs årets første talentportræt her:

Ali Simiab: Man kan nå langt med en musikalsk tilgang

Inden Michael Fynbo Hansen kom til først Thylander og nu Patrizia, var han Investment Analyst i Aarhus-baserede Crescendo, der udbyder investeringsprojekter. Nu arbejder han ud fra Patrizias kontor i Adelgade i indre København.

– Det bedste ved at arbejde i transaktionsafdelingen er den alsidige hverdag. En hverdag, hvor lokationen kan være alt fra en gammel udtjent ejendom, hvor der skal tænkes i meget konkrete revitaliserende løsninger, til en green field-udviklingsmulighed, hvor de mere visionære briller skal på, til de fine advokatkontorer, hvor den sidste underskrift skal sættes som afslutningen på en transaktion og et godt samarbejde.

– Samlet er jobbet en fantastisk blanding af det ekstremt konkrete og meget abstrakte, hvilket er en blanding, jeg nyder meget, fremhæver Michael Fynbo Hansen.

Medlem af Mensa
Michael Fynbo Hansen er cand.merc. fra Aarhus Universitet og medlem af Mensa, der er en international forening, stiftet i England i 1946, med det formål at give intelligente mennesker fra alle samfundslag mulighed for at mødes under afslappede former.

– Jeg er helt grundlæggende rigtig glad for og stolt over, hvor jeg er nået til – og lige så vigtigt rigtig glad for, hvor jeg har været. Steder, som har været helt essentielle for min udvikling både fagligt og personligt. Og en udvikling, jeg ser meget frem til at fortsætte de næste mange år hos Patrizia, hvor mulighederne er mange, og ansvaret er stort.

Michael Fynbo Hansen gør flere ting for at blive bedre til sit job.

– Man er heldigvis og uheldigvis i et stort omfang selv ansvarlig for, hvordan man klarer sig, og om tingene går godt eller dårligt. Det betyder på den positive side, at jeg er god til at anerkende mine egne succeser, mens det på den negative side også betyder, at jeg står ved mine fiaskoer og anerkender mine fejltrin. Affødt af den logik bruger jeg en del tid på at evaluere min egen performance, hvis et møde, forhandling eller præsentation er gået godt, hvad gjorde jeg rigtigt, og hvad kan det blive endnu bedre, og vice versa i de tilfælde, hvor jeg ikke leverer, som jeg selv forventer.

– Derudover forsøger jeg altid at dygtiggøre mig inden for mit fag, for eksempel ved at tage en ekstra kandidatuddannelse inden for ejendomsinvestering og ved at anerkende, at der er folk, der ved mere og dygtigere end mig, og lære af dem.

Drømmer om multinationalt fokus på komplekse handler
Når talen falder på et muligt drømmejob, siger Michael Fynbo Hansen:

– Jeg vil på et tidspunkt gerne udvide mit geografiske arbejdsområde til at inkludere mere end blot Danmark samtidig med at øge transaktionernes kompleksitet. Så drømmen for mig vil være en stilling med et multinationalt fokus på komplekse transaktioner og med ansvar for et specialiseret team. Hvorvidt basen er i Danmark eller udlandet er ikke så afgørende, men det kunne bestemt være interessant at prøve sig af i udlandet.

– Jeg er som person meget struktureret og logisk anlagt, og det vil i udgangspunktet også være drivende for min måde at håndtere og løse opgaver på. Jeg har dog også over årene lært, at mulighederne, og vejen dertil, i ejendomsbranchen ikke altid følger en logisk fast formel eller nødvendigvis passer i en bestemt kasse, hvilket krævede lidt tilvænning.

– Derudover lægger jeg stor vægt på at pleje og udvide mit netværk, fordi branchen har en størrelse, hvor relationerne på kryds og tværs er mange, og hvor der ofte er gengangere fra transaktion til transaktion, og her skulle det gerne være gensynets glæde, der dominerer. Et netværk, hvor jeg har fokus på at være jordnær og møde alle mennesker med respekt og ordentlighed, da jeg tror, det giver det bedste langsigtede forhold.

Bedste resultat og beslutning
– Hvilket resultat eller beslutning i din karriere er du mest tilfreds med? 

– Generelt har jeg været rigtig glad for de beslutninger, jeg har truffet i relation til min karriere – fra at søge mit første studiejob i en branche, jeg ikke kendte til, til at flytte fra Aarhus til København, og nu beslutningen om at skifte til Patrizia og til et team med et nordisk fokus.

– I forhold til et opnået resultat vil erhvervelsen af King Square, Holmens Kanal, og min rolle helt sikkert skulle fremhæves, da jeg har en stærk tro på, at området bliver et vartegn for København i fremtiden, også med tanke på det meget kompetente hold, der er sat til at styre udviklingen (Thylander, red.).

Michael Fynbo Hansen, der er opvokset i Viborg, kom ind i ejendomsbranchen, da han i sin tid søgte nogle forskellige studiejobs med den eneste fællesnævner, at de alle sammen drejede sig om investering, herunder et studiejobs hos Crescendo. Det var en virksomhed og en branche, han ikke kendte til på det tidspunkt.

– Men samtalen gik heldigvis godt, og jeg endte i et studiejob med masser af ansvar og et sted, der viste sig at være min indgangsvinkel til en branche, hvor jeg uden tvivl har fundet min rette hylde.

Karriereråd
Michael Fynbo Hansen kommer med følgende karriereråd til unge, der gerne vil fremad:

– Helt grundlæggende er jeg af den overbevisning, at det er ens egen drivkraft, evner og arbejdsiver, der afgør hvor man langt, man kommer i sin karriere, selvfølgelig krydret med tilfældigheder og muligheder, som ligger uden for ens kontrolsfære.

– Mit råd er derfor meget simpelt: Find et første job, hvor mulighederne for at afprøve ejendomsbranchen mange og meget forskellige afkroge er stor, og den vej rundt find ud af hvad der driver værket, og husk; Vi skal ikke alle være direktører.

 

CV – Michael Fynbo Hansen

Stilling: Senior Associate – Transactions i Patrizia

Alder: 29 år (født 13. juni 1992)

Opvokset: I Viborg

Erfaring:

2021 – : Senior Associate  – Transactions i Patrizia AG

2019-2021: Investment Manager og Senior Investment Manager i Thylander

2016-19: Investment og Financial Analyst – Crescendo

Uddannelse:

– Msc. Real Estate Investment and Finance, Henley Business School

– Msc. Finance, Aarhus BSS

– Bsc. Economics and Business Administration, Aarhus BSS

 

Deadline for indstilling: Sidste frist for indstilling af kandidater til Ung i Ejendom Talentlisten 2021, hvor Estate Media i lighed med i fjor kårer 35 talenter under 35 år – 35 under 35 – i den danske ejendomsbranche er 4. november 2021

Bemærk: Alle indstillede kandidater skal være født efter 1. december 1986. Man kan godt blive indstillet som kandidat, selvom man var med på Ung i Ejendom Talentlisten 2020 – så længe man stadig er under 35 år

Bemærk også: Ingen af de portrætterede personer i disse talentportrætter som optakt til selve offentliggørelsen af talentlisten er sikre på at komme med på årets talentliste. Ung i Ejendom Talentlisten 2021 bringes i Estate Magasin nr. 6, som udkommer 6. december, og her på estatemedia.dk

Her kan du indstille en eller flere kandidater til Ung i Ejendom Talentlisten 2021

Se også Her er de 35 talenter på Ung i Ejendom Talentlisten 2020

Læs eller genlæs over 10 talentportrætter fra 2021 og 2020

Læs også:

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder