Adm. direktør og koncernchef Morten Hansen, MT Højgaard Holding. Foto: MT Højgaard

MT Højgaard skal opføre kontordomicil i Køge

Codan Companies, der producerer og distribuerer medicinsk udstyr, skal have ny kontor- og lagerbygning i Køge, og til opgaven har medicoselskabet valgt MT Højgaard til at opføre byggeriet i en hovedentreprise.

Samlet kommer byggeriet, som startede i maj, til at tælle 3.000 kvm kontor- og lagerbygning, som skal huse koncernens direktion og danske salgsafdeling.

Projektet er udviklet af Johansen Skovsted Arkitekter i dialog med bygherre.

– Vi har stort fokus på samarbejdet med de forskellige underentreprenører på projektet. For eksempel kommer elementleverancerne fra bygherrens underentreprenør. Det er vores opgave at sørge for, at byggeriet er klar til de leverancer, når de ankommer. Det betyder, at vi skal styre vores tidsplan stramt, så processen kan køre uden forsinkelser, siger projektleder Martin Tangø, MT Højgaard.

Projektet er udarbejdet i samarbejde med Strunge Jensen Rådgivende Ingeniører og Marianne Levinsen Landskab. Ambercon A/S leverer og monterer betonelementer til byggeriet. Malmos A/S udfører landskabsarbejder. MT Højgaard A/S udfører alle øvrige arbejder som hovedentreprenør.

Byggeriet skal efter planen være klar til indflytning 31. august 2021.

Læs også:





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder