Tilbygningen på det nye Horsens Gymnasium & HF omfatter et nybyggeri på cirka 6.300 kvm i to etager. Illustration: C.F. Møller Architects
Tilbygningen på det nye Horsens Gymnasium & HF omfatter et nybyggeri på cirka 6.300 kvm i to etager. Illustration: C.F. Møller Architects

C.F. Møller og MT Højgaard vinder østjysk gymnasieprojekt til 148 millioner kr.

MT Højgaard og C.F. Møllers Architects har netop underskrevet en kontrakt som vinderne af udbuddet om at opføre en cirka 6.300 kvm stor tilbygning på det nye Horsens Gymnasium & HF på Studentervænget.

Illustration: C.F. Møller Architects

Det var et enigt bedømmelsesudvalg og to enige bestyrelser, der peger på projektet, som skal give plads til cirka 1.350 elever og 150 medarbejdere fra sommeren 2021, når byens to gymnasier – Horsens Gymnasium og Horsens Statsskole – skal samles på én adresse.

– Vi er rigtig glade for at blive udpeget som vindere og ser frem til det kommende samarbejde om at opføre den fælles vision for udvidelsen sammen med MT Højgaard, Horsens Gymnasium og Horsens Statsskole, siger Klavs Hyttel, partner og arkitekt hos C.F. Møller Architects.

Nybyggeriet på Horsens Gymnasium & HF er budgetteret til 148 millioner kr.

Næste skridt er projektering og kommunal udarbejdelse af lokalplan. Flemming Steen Jensen, der i dag er rektor på Horsens Statsskole, håber, at spaden kan sættes i jorden i september 2020, så den nye fløj står klar til skolestart i august 2021.

Seneste nyheder om arkitektfirmaer

Kirsten Anker Sørensen ny skandinavisk koncernchef i Link Arkitektur

Danske arkitekter vinder 85.000 kvm universitetsprojekt

Henning Larsen vinder højhusprojekt i San Francisco

Team Vandkunsten vinder stor opgave i Holstebro

To nye partnere i Plan1 Cobblestone Architects som led i generationsskifte

Læs flere nyheder om arkitektfirmaer her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder