Sankt Kjelds Gård-bygningen på Æbeløgade på Østerbro skal renoveres fra februar 2021. Foto: Presse

MT Højgaard skal renovere Østerbro-kontorer for 130 millioner kr.

Sankt Kjelds Gård-bygningen på Æbeløgade på Østerbro i København skal renoveres fra februar 2021 frem til 2. kvartal 2022, og det arbejde skal MT Højgaard stå for. Bygningsstyrelsen er bygherre på opgaven, som har en værdi på 130 millioner kr.

De nuværende lejere i kontorbygningen tæller Danmarks Statistisk og Kriminalforsorgen, som alle skal arbejde i bygningen, mens renoveringen foregår.

– Udover at have afgivet det tilbud, hvor der er bedst forhold mellem pris og kvalitet, er der i MT Højgaards tilbud på overbevisende måde, og med stort fagligt overblik, redegjort for, hvordan man tænker sig at løse de udfordringer opgaven stiller. Både i forhold til, hvordan der opnås et godt slutresultat, og ikke mindst hvordan samarbejdet mellem den udførende totalentreprenør og de nuværende lejere i ejendommen håndteres med mindst mulig gene undervejs i byggeprocessen, siger projektleder Claus Kjærsgaard, Bygningsstyrelsen.

Kontrakten er betinget af de bevilligende myndigheders endelige godkendelse.

Læs også:





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder