Tove Palnum. Foto: Agnete Schlichtkrull

MT Højgaard-direktør skifter til advokatfirma  

Nu forhenværende juridisk direktør i entreprenørvirksomheden MT Højgaard, Tove Palnum, er per 1. maj blevet associeret partner i det københavnske advokatfirma Viltoft med speciale i entreprise, udbud og proces.

Tove Palnum kommer fra en stilling i MT Højgaard, hvor hun efter knap 15 år sluttede som juridisk direktør med ansvar for jura, forsikring og kontraktråd. Hun er advokat og har en uddannelse i ledelse og strategi fra IMD i 2015-2017. Tove Palnum har arbejdet med entreprise og udbud i 24 år, både som bygherre, i organisation og som entreprenør.

– Hun skal med sin forretningsmæssige og strategiske tilgang være med til at fastholde Viltofts position inden for vores specialer, oplyser partner og advokat Henrik Hauge Andersen, Viltoft.

Advokatfirmaet Viltoft blev etableret i 1974 af blandt andre advokat Henrik Viltof. Firmaet ledes i dag af partnerne Henrik Hauge Andersen, Steen Hellmann, Peter Fauerholdt Thommesen, Morten Ruben Brage og Eva Olesen.

Læs også:





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder