Anders Hornskov Jakobsen. Foto: Newsec Advisory
Anders Hornskov Jakobsen. Foto: Newsec Advisory

Partner bliver ny kundechef for Dades-portefølje

Partner Anders Hornskov Jakobsen er fra 1. marts ny kundechef i Newsec Property Asset Management for virksomhedens største kunde, Dades. Han skifter fra en stilling som seniorrådgiver hos ejendomsrådgiveren Newsec Advisory til den nye position i ejendomsforvaltningsdelen af Newsec-koncernen.

Anders Hornskov Jakobsen er uddannet ingeniør fra DTU med en bachelor i Bygningsdesign og en kandidat i Planlægning, Innovation og Ledelse. Han kom til Newsec Advisory i 2015, hvor han har rådgivet virksomheder og stået for udlejning af erhvervsejendomme. Hos Newsec Property Asset Management får han nu ansvaret for udlejning af Dades’ erhvervsejendomsportefølje og for et team af erhvervsmæglere og udlejningschefer.

– Anders Hornskov Jakobsen er en sjælden blanding af ambitiøs ejendomsrådgiver med en dyb byggeteknisk viden og solid ledelseserfaring. Derfor glæder jeg mig også over, at det er Anders, der skal være med til at tage sig godt af vores største kunde og bidrage med sin kommercielle indsigt til udviklingen af Dades’ erhvervsportefølje. Med sin erfaring fra nogle af de største udlejningsopgaver i Danmark er Anders den ideelle kandidat, og tilmed en vi har fundet internt i Newsec-koncernen, siger Lars Brondt, kommerciel direktør i Newsec Property Asset Management.

Udnytter synergi 
Partner og adm. direktør i Newsec Advisory, Morten Jensen, glæder sig over det kommende samarbejde:

– Anders Hornskov Jakobsen har fået tilbudt nye udfordringer hos vores søsterselskab, og det viser, at vi også her kan udnytte synergien mellem vores to virksomheder. Jeg er overbevist om, at han vil skabe stor værdi for Dades og for Newsec. Anders ved, hvordan man imødekommer lejernes behov, og når det kommer til udlejning af erhvervsejendomme og domiciler, har han en stor indsigt i kontormarkedet og ved, hvordan man laver aftaler, der er bedst for alle parter.

Newsec opererer inden for serviceområderne Property Asset Management og Advisory i syv nordiske og baltiske lande. Newsec Property Asset Management er den største ejendomsforvalter i Nordeuropa og forvalter i Danmark flere end 4.000 ejendomme og 11,1 millioner kvm bolig- og erhvervsarealer.

Læs også:





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder