Rikard Nyhrén. Foto: Newsec

Ny COO i Newsec skal forenkle arbejdsprocesser

Gennem de seneste år er Newsec Property Asset Management vokset hurtigt hovedsageligt gennem opkøb og er nu det næststørste selskab i Europa, når man ser på antal kvm under forvaltning.

Som led i vækstrejsen ansætter Newsec Rikard Nyhrén som Chief Operating Officer, COO, med ansvar for at forenkle arbejdsprocesser og udbrede best practice inden for koncernen.

Han kommer fra en stilling som chef for ejendomme i det svenske firma Hemsö.

Rollen som COO dækker Newsecs ejendomsadministrationsvirksomhed med cirka 1.600 medarbejdere, der i alt har 40 millioner kvm under forvaltning i Norden og Baltikum.

Rikard Nyhrén har industribaggrund fra flere regionale markedsledere og har erfaring med at drive komplekse forandringsprojekter, oplyser Newsec.

– Vi er på vej i en meget spændende retning lige nu, vokser hurtigt og investerer i at opbygge fremtidens ejendomsadministrationsselskab med alt, hvad der følger med af digitaliserede processer og smarte måder at arbejde på. For at sikre, at vi holder tempoet og leverer i henhold til vores planer, ansætter vi nu Rikard Nyhrén som COO.

– Det faktum, at han er et konkurrencemenneske, er også et plus, siger Björn Lindeborg, chef for Newsec Property Asset Management i Norden og Baltikum.

Del af nordisk ledelsesteam
Rikard Nyhrén bliver en del af det nordiske ledelsesteam og rapportere til Björn Lindeborg, men vil arbejde tæt sammen med landecheferne og deres organisationer.

– Rikard Nyhrén bliver en god støtte for os i vores daglige forretning i Danmark. Vi vil få hjælp til at skabe det rigtige momentum i igangværende projekter på nordisk plan og sprede de gode initiativer fra hele koncernen, så vi bedst muligt udnytter vores styrke som den største full service ejendomsforvalter på det nordiske marked, siger Thomas Kempf, adm. direktør i Newsec Property Asset Management i Danmark.

Rikard Nyhrén tiltræder i løbet af foråret.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder