Michaela Rovang Thomsen. Foto: Privat

Newsec ansætter tidligere chef som udlejningschef

Michaela Rovang Thomsen er fra 1. september ny udlejningschef i Newsec.

Hun kommer fra en stilling som Senior Real Estate Portfolio Manager i Danske Bank, hvor hun blandt andet har arbejdet med overordnede strategier for placeringen af bankens filialer.

Michaela Rovang Thomsen er et kendt ansigt i Newsec, eftersom hun fra 2008 til 2016 var ansat som erhvervsmægler og udlejningschef for virksomhedens største kunde, Dades. I sin nye stilling genoptager Michaela Rovang Thomsen kontakten til Dades og får ansvar for udlejning af en række af kundens erhvervslejemål og porteføljemanagement.

– Jeg glæder mig til at vende tilbage til Newsec og til igen at skulle arbejde med en af landets største og mest interessante ejendomsporteføljer. Jeg er sikker på, at jeg med mine kompetencer fra min tid som erhvervsmægler og udlejningschef såvel som de seneste år i Danske Bank vil kunne bringe nyt til samarbejdet med Dades, siger Michaela Rovang Thomsen.

Læs også Newsec: Transaktionsvolumenen for 2019 lander på 55-60 milliarder kr.

Læs også Newsec-direktør tror på comeback til udenlandske investorer i 2. halvår (+)

Læs også Ny adm. direktør i Newsec Advisory

Seneste navnenyheder:

Ejendomstorvet henter ny direktør fra Coloplast

Ny direktør for Ejendomstorvet: Vi skal være endnu stærkere

Rambøll finder ny global direktør for byggeri

Colliers styrker byudviklingsafdeling

Agat ændrer i organisationen

Læs flere navnenyheder her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder