Lasse Hoffmann Hansen

Newsec ansætter chef i nyoprettet stilling

Lasse Hoffmann Hansen er 1. september tiltrådt som Head of Sales and Customer Relation Management i en nyoprettet stilling i Newsec Property Asset Management. Den nye chef for kunderelationer har arbejdet med kommerciel forretningsudvikling de seneste 15 år, heraf 10 år i forskellige funktioner i ejendomsbranchen, blandt andet hos Regus, Unikbolig samt Mühldorff & Partnere, hvor sidstnævnte nu er en del af ejendomsmæglerfirmaet Lilienhoff.

Lasse Hoffmann Hansen har desuden haft ansvar for integration af salgsprocesser hos ISS Facility Services og kommer senest fra en stilling som Sales Director i Synoptik, hvor han har arbejdet med salg, kunderelationer og -udvikling.

I Newsec skal Lasse Hoffmann Hansen stå i spidsen for en helt ny CRM-organisation, der har det overordnede kommercielle ansvar for Newsecs investeringskunder, som består af en række af store danske og internationale ejendomsselskaber og institutionelle investorer. Udover ansvaret for kunderelationer får Lasse Hoffmann Hansen ansvar for Newsecs salgsenhed.

– Det er ikke hver dag, man bliver tilbudt muligheden for at stå i spidsen for et nyt team, der skal udvikle relationerne til nogle af branchens mest interessante kunder. Newsec har samlet de kommercielle kunderelationer i en ny, mere kundevendt organisation, og jeg glæder mig til samarbejdet med mine nye kolleger om at bringe Newsec endnu tættere på kunderne, end vi er i dag, siger Lasse Hoffmann Hansen.

Sales and Customer Relation Management i Newsec bliver ansvarlig for udviklingen af Newsecs salgsstrategier og kunderelationer.

Læs også Newsec vinder rammeaftale – skal vurdere ejendomme øst for Storebælt for staten

Læs også Newsec ansætter tidligere chef som udlejningschef

Læs også Newsec: Transaktionsvolumenen for 2019 lander på 55-60 milliarder kr.

Læs også Newsec-direktør tror på comeback til udenlandske investorer i 2. halvår (+)

Læs også Ny adm. direktør i Newsec Advisory

Læs flere navnenyheder her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder

Videre til værktøjslinje