Jesper Jensen

Ny associeret partner og daglig leder i Nordicals Sjælland kommer fra Newsec

Fra 6. januar er 35-årige Jesper Jensen tilbage i Nordicals, hvor han skal lede afdelingen i Næstved og styrke erhvervsmæglerkædens position på Midt- og Sydsjælland, Lolland-Falster og Møn.

Jesper Jensen er et kendt ansigt i Nordicals. Da kæden hed Nybolig Erhverv, var han erhvervsmægler i afdelingen i Roskilde fra 2008 til 2016.

– Jeg glæder mig rigtigt meget til at komme tilbage til de mange gode kolleger i Nordicals. Jeg har lært en masse i de år, hvor jeg har været ude af firmaet, men det føles som det helt naturlige at vende ’hjem’ nu, siger Jesper Jensen.

Det glæder direktør og partner Henrik Nikolajsen.

– Det er en overordentlig god nyhed, at Jesper Jensen nu vender retur til os. Vi er stensikre på, at han er den rette mand til at drive vores Næstved-afdeling og udvikle forretningen i de kommende år. Både min partner, Kenneth Hansen, og jeg har arbejdet tæt sammen med Jesper, og vi kender ham derfor særdeles godt og ved, at han står for de helt rette værdier, som vi går efter.

Fokus på investeringsejendomme
De seneste fire år har Jesper Jensen været erhvervsmægler og partner i Newsec. Her har han haft fokus på blandt andet investeringsejendomme. Noget, som han også forventer, at han får stor gavn af i sit nye job.

– Hos Nordicals handler vi naturligvis med alle typer af erhvervsejendomme. Men det er tydeligt, at der de seneste par år er kommet meget mere gang i handlen med investeringsejendomme rundt omkring på Sjælland. Investorerne har opdaget, at der er gode muligheder for fornuftige investeringer ude i de sjællandske provinsbyer. Så jeg har en klar forventning om, at vi fortsat får masser at lave, og der kan jeg bruge min erfaring fra Newsec, siger Jesper Jensen.

Med tilgangen af Jesper Jensen bliver ansvarsområdet for Nordicals Næstvedkontor samtidig udvidet, da Nordicals Sjællands ledelse har besluttet at udnytte hans lokale tilknytning til Ringsted.

– Jeg har altid boet i Ringsted, og jeg har et stort netværk her. Derfor er jeg rigtigt glad for, at mit nye job også kommer til at omfatte mit eget lokalområde, siger Jesper Jensen, der er uddannet erhvervsmægler, finansøkonom og har en HD i organisation og ledelse.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder