Tony Christrup. Foto: AG Gruppen.

Ordet er dit: Regeringen skal have en chance

Af direktør Tony Christrup, AG Gruppen

Det er et meget ambitiøst regeringsprogram, vi i dag har fået præsenteret. Det står helt klart, at den nye regering kun kommer i mål, hvis den er i stand til at sikre et godt samarbejde og etablere solide partnerskaber med resten af det danske samfund.

Med afskaffelsen af lagerbeskatningen er regeringen kommet bygge- og ejendomsbranchen i møde, og vi bør som samlet branche gå positivt og konstruktivt i dialog med regeringen.

Der er gode takter i regeringsgrundlaget ikke mindst om at afskaffe snærende bånd og regler, der både modvirker væksten i erhvervslivet og de offentlige ansattes ønsker om selv at tilrettelægge deres arbejde. Den frisættelse skal vi hilse velkommen, og vi skal bidrage til at unødvendigt bureaukrati i kommunernes sagsbehandling af byggesager bliver luget helt væk.

Vi må erkende, at en samlingsregering over midten måske ikke leverer alt det, vi kunne tænke os i ejendomsbranchen. Men vi skal samtidigt være ærlige og se i øjnene, at de internationale udfordringer Danmark står overfor nødvendiggør både kompromiser og prioriteringer.

Lad os række hånden frem til et stærkt samarbejde om den blandede by med boliger til alle. Jeg er helt sikker på, at bygge- og ejendomsbranchen er klar til at komme i arbejdstøjet.

Læs også:

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder