Simon Skou Andersen. Foto: Søren Duran Duus

Ejendomstorvet.dk opruster: Fra 1 til 9 medarbejdere på 2 år

Her i marts er det præcis to år siden, Simon Birch Skou blev hentet ind som adm. direktør for Ejendomstorvet.dk med et klart mål om at blive større og bedre på alle fronter.

– Jeg ser meget frem til arbejdet i Ejendomstorvet, fordi der er et stort potentiale i portalen, sagde Simon Birch Skou ved sin tiltrædelse hos landets største portal for virksomhedslokaler og erhvervsejendomme.

Estate Media har sat direktøren i stævne på den igangværende Mipim-messe i Cannes for at følge op på, om det er gået, som han havde håbet på.

– Vi har fuld fart på vores vækstrejse i Ejendomstorvet. Jeg var eneste ansat, da jeg begyndte i marts 2016, og 1. april i år bliver vi i alt 9 medarbejdere (6 fuldtidsansatte og 3 studenter), når vores fuldtidsanalytiker begynder, fortæller Simon Birch Skou, som har knap 10 års erfaring fra telebranchen inden for forretningsudvikling, salg og marketing.

Ifølge ham er store dele af ejendomsbranchen “lysår” efter telebranchen hvad angår digitalisering. Det giver omvendt masser af udviklingspotentiale – blandt andet for Ejendomstorvet.dk, som er ved at manifestere sin position som markedsleder og primær kilde til branchedata for erhvervsmæglere.

Vil have udbredt kendskab
I oktober 2016 skiftede Oline.dk navn til Ejendomstorvet.dk, fordi en markedsundersøgelse viste, at mere end hver anden i kernemålgruppen havde en forkert association til navnet Oline – de tænkte på børneprogrammer på DR – og fordi Oline-navnet intet sagde om foreningen, som består af 200 erhvervsmæglere fra hele landet.

– Det tager tid og kræver mange kræfter at få udbredt kendskabet, når man skifter navn og logo, men jeg synes, vi er godt på vej med at styrke vores position som erhvervsmæglernes foretrukne erhvervsportal, siger Simon Birch Skou.

– Her i 2018 har vi særligt fokus på data og statistik for at gøre vores portal endnu bedre. Det sker med blandt andet en mere fleksibel søgefunktion og flottere visuel fremstilling af vores enorme mængde data, som vi får direkte fra vores erhvervsmæglere, forklarer direktøren.

“Mipim er en oplagt mulighed for os”
Ejendomstorvet.dk er ejet af landets ejendomsmæglere og dermed “søster” til Boligsiden.dk. Netop Boligsiden.dk deler Ejendomstorvet.dk lokale med i Kronprinsensgade i indre København, men efter påske flytter Ejendomstorvet i eget lokale i Kompagnistræde mellem Strøget og Christiansborg.

– Nu flyver vi fra reden og vil have vores navn og position slået fast.

– Vi skal have øget vores synlighed og branchens kendskab til os. Udover netværksdelen er det primært derfor, at vi i år er hele tre personer fra Ejendomstorvet på Mipim, som er en fantastisk og helt oplagt mulighed for os, siger Simon Birch Skou, som i fjor var ene om at repræsentere Ejendomstorvet.dk.

Læs også Frank Jensen slog et slag for Greater Copenhagen i Cannes

Læs også Mipim skudt i gang under bagende sydfransk sol

Læs også Lech Walesa, Obamas søster og mange andre kendte indtager Mipim

Læs også Regionsrådsformand inden Mipim: I Greater Copenhagen har vi en fortløbende udfordring

Læs også Overborgmester inden Mipim: Derfor giver messen mening

Se også Her er årets gå-i-byen-guide til Mipim 2018

Læs også Ud af 227 er 2 danske projekter valgt til at gå videre til Mipim Awards





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder