Overborgmester Frank Jensen (S). Foto: Københavns Kommune

Overborgmester inden Mipim: Derfor giver messen mening

Sammen med indtil videre over 700 tilmeldte danskere til årets Mipim er Københavns Kommunes overborgmester, Frank Jensen, ved at gøre klar til den store ejendoms- og investormesse i Cannes.

Som overborgmester skal han blandt andet åbne Greater Copenhagens stand på messen i det sydfranske. En stand, som Byggesocietetet har arrangeret under brandet Greater Copenhagen, der er et erhvervspolitisk samarbejde, som forener Skåne, Sjælland og hovedstaden samt de tilhørende 79 kommuner.

Frank Jensen er overbevist om, at det giver god mening, at han igen i år viser flaget på Mipim:

– Mipim er relevant, fordi man her er i kontakt med alle de vigtigste internationale investorer og får ny inspiration til, hvordan man gør andre steder.

– Vi er i hård konkurrence med blandt andet Stockholm og Hamborg om udenlandske investeringer, så det er vigtigt at gøre København synlig. Det bringer udenlandske investeringer til byen, som skaber arbejdspladser og vækst, siger Frank Jensen.

“Kan sikre troværdighed”
Han mener, at han som overborgmester kan sikre troværdighed over for investorer på Mipim ved selv at være til stede og vise dem, at Københavns Kommune også investerer i området:

– Det er vigtigt, at kommunen er repræsenteret med en stærk delegation. En delegation, som ikke kun består af embedsmænd, men også af folkevalgte politikere.

– Vi kan samtidig som kommune levere en række nøgletal for byens udvikling, fortælle om planerne for de kommende års byudvikling og give investorerne en tryghed for, at kommunen også investerer i København. Det, ved vi, er et afgørende parameter for, at investorerne er sikre på, at man skal investere i København, siger Frank Jensen.

Stor vækst i internationale investeringer
Han hæfter sig ved, at der de senere år har været stor vækst i internationale investeringer i Greater Copenhagen. Alene i 2017 investerede udenlandske investorer for omkring 28,5 milliarder kr.

Mipim 2018 løber af stablen fra tirsdag den 13. marts til fredag den 16. marts. Der deltager omkring 25.500 personer fra hele verden på selve messen.

Se også årets gå-i-byen-guide til Mipim 2018





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder