Jens Kindberg, adm. direktør i, eneejer og stifter af Sofia Residential, beskriver selskabet, der er opkaldt efter den bulgarske hovedstad, som ’en dansk ejendomsudvikler med lokalt kendskab i Bulgarien’. Her er han sammen med selskabets bestyrelsesformand Georgi Kirov, der er partner i erhvervsmæglerfirmaet Colliers i Bulgarien. Foto: Lars Just

Dansk boligudvikler satser på Bulgarien – og øger overskud

Denne artikel kræver Estate Pluss medlemskab. Venligst log ind
eller vælg et Estate Pluss-abonnement

Klik her hvis du har glemt dit kodeord

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & akademier

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder