Fra venstre: Adm. direktør Jens Kindberg, bestyrelsesformand Georgi Kirov og bestyrelsesmedlem Emil Bjørn Meincke. De står foran det færdige projekt på Boulevard Pirotska 67 i Sofia, hvor Sofia Residential har bygget 18 lejligheder og 22 parkeringspladser på cirka 3.000 kvm. Foto: Lars Just

Dansk udvikler ser store muligheder: Sofia er som København for 20-30 år siden

Denne artikel kræver Estate Pluss medlemskab. Venligst log ind
eller vælg et Estate Pluss-abonnement

Klik her hvis du har glemt dit kodeord

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & akademier

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder