Jens Kindberg, adm. direktør i, eneejer og stifter af Sofia Residential, beskriver selskabet, der er opkaldt efter den bulgarske hovedstad, som ’en dansk ejendomsudvikler med lokalt kendskab i Bulgarien’. Her er han sammen med selskabets bestyrelsesformand Georgi Kirov, der er partner i erhvervsmæglerfirmaet Colliers i Bulgarien. Foto: Lars Just

Dansk ejendomsinvestor vil børsnotere sit ejendomsselskab

Den 39-årige finansmand og ejendomsinvestor Jens Kindberg arbejder på at børsnotere sit ejendomsselskab Sofia Residential på Nasdaqs københavnske vækstbørs, First North.

Det skriver Dagbladet Børsen.

Børsnoteringen skal efter planen ske i løbet af 1. kvartal 2022.

Jens Kindberg, der er adm. direktør i, eneejer og stifter af Sofia Residential, beskriver selskabet som ’en dansk ejendomsudvikler med lokalt kendskab i Bulgarien’.

Siden 2011 har Jens Kindberg investeret i ejendomme i København og Aalborg, men fra 2015 har hans investeringsfokus primært været på Bulgariens hovedstad, Sofia. Han har ved udgangen af 2021 en portefølje bestående af cirka 140 enheder, hvoraf 80 er lejligheder, og 60 er parkeringspladser. Planen er at udvide porteføljen til over 1.000 lejligheder i 2030, oplyser Jens Kindberg til Estate Media.

I 2016 solgte Jens Kindbergs firma Jenka Holding en ejendom i Prinsessegade ved Christiania til det børsnoterede ejendomsinvesteringsselskab Copenhagen Capital for 32,5 millioner kr., som han året før havde købt for 13,8 millioner kr. Det skete efter en gennemgribende renovering af ejendommen, hvor der blev bygget fire, nye taglejligheder i tørløftet og renoveret lejligheder efter paragraf 5.2 samt fordoblet erhvervslejerne i ejendommen, forklarer Jens Kindberg til Estate Media.

Også i 2013 og 2014 solgte Jens Kindberg efter kortere tids ejerskab ejendomme med solid fortjeneste til netop Copenhagen Capital. Det skete efter samme princip, hvor ejendommene blev renoverede, og hvor der blev etableret lejligheder i de gamle tørlofter.

Jens Kindberg er cand.merc. i finansiering og regnskab fra Copenhagen Business School, CBS.

Læs alle navnenyheder her

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder