Adm. direktør Rasmus Greis, Copenhagen Capital. Foto: Copenhagen Capital

Copenhagen Capital sigter mod rekordregnskaber i både 2021 og 2022

Copenhagen Capital fastholder forventningerne til 2021, hvilket med andre ord betyder, at regnskabsåret tegner til at blive det bedste nogensinde for ejendomsinvesteringsselskabet.

Det oplyser børsnoterede Copenhagen Capital i en periodemeddelelse for 3. kvartal 2021. Selskabet offentliggør ikke finansiel information som en del af periodemeddelelser.

Dog oplyser Copenhagen Capital, at driften af selskabets ejendomme forløber som forventet. Samtidig fastholder ledelsen forventningerne til 2021 om et resultat af primær drift på 16-19 millioner kr. før værdireguleringer af selskabets ejendomme, regulering af gæld til markedsværdi og skat.

Forventer ’betydelige positive’ værdireguleringer
Ledelsen i Copenhagen Capital forventer samlet for året ’betydelige positive’ værdireguleringer.

– Regnskabsåret 2021 tegner til at blive det bedste for Copenhagen Capital A/S nogensinde. Fremgangen er drevet af, at vi har færdiggjort vores to store byggeprojekter på en god måde. Vi har tillige tilpasset organisationen med henblik på fremover at drive koncernens egne gode og velbeliggende ejendomme, siger adm. direktør Rasmus Greis, Copenhagen Capital, i meddelelsen.

Til Estate Media oplyser Rasmus Greis, at de to byggeprojekter drejer sig om Frederikssundsvej 11 i Nordvestkvarteret i København og Læderstræde 11 i København K. Frederikssundsvej 11 er 41 ungdomsboliger, som er klar til udlejning. Læderstræde 11 er en konvertering af en fredet ejendom fra kontor til bolig. Ejendommen er fuldt udlejet.

Forventer fremgang i 2022
I forlængelse af forventningerne til 2021 om et resultat af primær drift på 16-19 millioner kr. forventer Copenhagen Capital-ledelsen for 2022 et resultat af primær drift på 17-20 millioner kr. før værdiregulering af selskabets ejendomme, regulering af gæld til markedsværdi og skat. Resultatet kan påvirkes af ejendomshandler og Covid-19. Risikoen for Covid-19 vurderes dog uændret som ’lav’.

31. august tiltrådte Rasmus Greis som adm. direktør i Copenhagen Capital efter afskedigelsen af Lars Falster.

Læs mere i Copenhagen Capital finder ny direktør efter brat afskedigelse

Læs også Copenhagen Capital afskediger direktøren

På balancedagen 30. juni 2021 havde Copenhagen Capital A/S en balancesum på 972 millioner kr. mod 825 millioner kr. på samme tidspunkt året før, mens egenkapitalen var vokset til 368 millioner kr. fra 294 millioner kr. 30. juni 2020.

Selskabets bestyrelsesformand er Christian Rossing Lønberg.

Læs i øvrigt talentportrættet ’Rasmus Greis: Fra en tidlig alder vidste jeg, at jeg en dag ville sidde for bordenden’

 

Fakta: Copenhagen Capital har i 3. kvartal blandt andet arbejdet med:

– Ombygningen af Læderstræde 11A og 11B, 1201 København K, er afsluttet, og ejendommen er fuldt udlejet

– Copenhagen Capital har erhvervet Helmersen Gruppens andel af K/S Læderstræde 11, hvorfor ejendommen fremadrettet er 100 procent ejet af Copenhagen Capital

– Ejendommen på Ole Suhrs Gade 13-15, 1354 København K er overtaget 1. juli 2021

– Opførelsen af 41 ungdomsboliger og 1 erhvervslejemål på Frederikssundsvej 11, 2400 København N, i totalentreprise forløber planmæssigt med lejestart i december 2021

– Opdelingen og renoveringen af Stavangergade 6, 1. sal og 2. sal er igangsat og forventes afsluttet 1. kvartal 2022

Kilde: Copenhagen Capital

 

Læs også:

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder