Rasmus Greis, Copenhagen Capital. Foto: Copenhagen Capital

Copenhagen Capital finder ny direktør efter brat afskedigelse

Rasmus Greis er ny adm. direktør i Copenhagen Capital.

Han starter den 31. august på dagen, hvor Egil Rindorf fratræder efter at have afsluttet sine opgaver som midlertidig direktør, oplyser det børsnoterede ejendomsselskab.

Dermed har Copenhagen Capital fundet ny direktør efter Lars Falster, der havde været adm. direktør siden august 2018, pludselig blev afskediget i starten af april.

– Bestyrelsen finder, at udvikling af ejendomsporteføljen, uden en planlagt væsentlig udvidelse af aktivmassen ved køb af nye ejendomme, indebærer, at der er et behov for at overveje omkostningsniveauet i den daglige drift, således at dette tilpasses til en situation, der er mere koncentreret om de allerede erhvervede ejendomme og om administration og udvikling af disse, lød den officielle forklaring fra Copenhagen Capital, da Lars Falster blev afskediget.

Læs mere i Copenhagen Capital afskediger direktøren

Ny direktør fundet internt
Den kommende adm. direktør Rasmus Greis, der er uddannet cand.merc.FSM og Cems MIM fra CBS, har arbejdet for Copenhagen Capital siden august 2017.

– Rasmus Greis har med succes blandt andet haft ansvaret for etableringen og opbygningen af og det nylige salg af Copenhagen Suites samt udviklingen af flere af koncernens ejendomme, ikke mindst ombygningen af den fredede ejendom i Læderstræde 11 i København K fra kontorer til boliger, fremhæver bestyrelsesformand Christian Rossing Lønberg, Copenhagen Capital.

Rasmus Greis har sammen med Egil Rindorf været med i de seneste måneders strategiproces for Copenhagen Capital, hvor fokus er blevet rettet mod virksomhedens egne ejendomme.

– Copenhagen Capital har en unik platform til at udnytte mulighederne i det stærke ejendomsmarked i København, og Rasmus Greis er den rigtige til at bringe dette potentiale frem, siger bestyrelsesformanden.

Overskud næsten halveret – men stadig solidt
I strategiprocessen er aktiviteter med en lav indtjeningsmargin fravalgt, og der har været dialog med markedsdeltagere.

– Det er i denne proces afdækket, at Copenhagen Capitals ejendomsportefølje er eftertragtet og veldrevet, men også at markedet for investeringsejendomme i København er præget af en stor efterspørgsel og deraf fortsat stigende priser, siger bestyrelsesformanden.

Selv siger hovedpersonen, Rasmus Greis:

– Copenhagen Capital er en fantastisk virksomhed, og jeg ser frem til at tage ansvar i selskabets videre rejse.

Copenhagen Capital kom ud af 2020 med fremgang på toplinjen, som steg til 38 millioner kr. fra 30 millioner kr. i 2019, mens resultatet før skat omvendt faldt til 39,6 millioner kr. fra 75,5 millioner kr. i 2019.

Læs mere i Stort tocifret millionoverskud i Copenhagen Capital næsten halveret

Læs alle navnenyheder her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & akademier

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder