Koncerndirektør og hovedejer Frederik Barfoed, Barfoed Group. Foto: Wilfred Gachau

Frederik Barfoed: En ubehøvlet retorik

– Ejendomsbranchen bør blive respekteret mere som erhverv og som branche. Gennem at bygge og vedligeholde ejendomme skaber vi hver dag en masse arbejdspladser i det danske samfund. Det synes jeg, at den røde del af Folketingssalen negligerer. Der bliver talt i overskrifter, og alle investorer bliver synonyme med Blackstone og med udenlandske kapitalfonde.

Sådan siger koncerndirektør Frederik Barfoed, Barfoed Group, i et stort interview i den nyeste udgave af Estate Magasin, der går tæt på frontfiguren i familiefirmaet med aktiver for 9 milliarder kr.

– Der er for mange private aktører, der har ventet på, at det her gik væk af sig selv eller at andre fik det ordnet. Den tone, vi har mødt fra blandt andre Kaare Dybvad (boligminister, red.), har jo til tider været en ubehøvlet retorik. Der har ikke været nuancer i tilgangen til branchen, som blev skåret over en kam. Det undrer mig, at det ikke har stødt flere i branchen blandt mine kolleger. Jeg er selv blevet meget stødt over det, siger Frederik Barfoed.

Læs hele interviewet med Frederik Barfoed i Estate Magasin her. Hvis du ikke får magasinet tilsendt, så send en mail til redaktion@estatemedia.dk.

Læs også:

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder