Barfoed Group hyrer ejendomsmægler som erhvervschef

Jan Kristensen har de seneste mere end 7 år drevet Kristensen Consulting, som er en erhvervsmægler og ejendomsrådgiver, der har arbejdet for alle lige fra den private investor, over nogle af landets største ejendomsselskaber og til flere børsnoterede banker og virksomheder.

– Det er en stor beslutning at ophøre med egen virksomhed efter 7,5 år, og samtidig sige farvel til 32 år som erhvervsmægler og ejendomsrådgiver, men netop i dette tilfælde føles det helt rigtigt, siger Jan Kristensen.

– Det har været helt afgørende for min beslutning, at min indsats skal ske i direkte og tæt samarbejde med Frederik Barfoed og selskabets direktion, og jeg glæder mig meget til at medvirke til bevarelse og styrkelse af værdierne på den lange bane, siger han.

Barfoed Group og Jan Kristensen har arbejdet sammen i mange år og kender hinanden ganske udmærket.

– Jeg er yderst tilfreds med, at Barfoed Group nu kan byde en kapacitet som Jan Kristensen velkommen, hvilket vil styrke vores indsats i relation til erhvervsudlejning, herunder både in house og i forbindelse med de gode samarbejdspartnere vi har blandt erhvervsmæglerne, og samtidig give værdi til vores forvaltning i form af viden, sparring og opgaveløsning, siger koncerndirektør Frederik Barfoed.

– Jans evne til at tænke som en ejendomsejer og hans vilje til at få tingene gjort er styrker, der passer perfekt til stillingen som erhvervschef hos os, og vi ser frem til et mangeårigt samarbejde, som allerede er godt i gang.

Læs også Fynske investorer overtager Jensens Bøfhus fra Palle Skov Jensen

Læs også Lokal investor bag 2.300 kvm nye boliger i Odense centrum

Fik du læst Colliers International forfremmer tidligere Sadolin & Albæk-medarbejder til ny lederstilling

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder