Estate Media –

Nyheder – Danmark

Barfoed Group havde positivt 2018

Virksomheden oplevede, at lejeindtægterne steg støt i 2018. Samtidig har man omlagt til fastforrentede lån og sikret sig mod fremtidige rentestigninger. I 2019 har man tjent meget af det tabte ind på værdipapirer.

Martin Burlund

fredag 10. maj 2019 10:35

Barfoed Group fortsatte i 2018 den positive udvikling, som selskabet har været inde i de senere år med stigende lejeindtægter og overskud af ejendomsdriften. Selskabet har netop sat gang i endnu to byggerier i Odense samtidig med, at planlægningen af yderligere boligbyggerier i Odense og Middelfart fortsætter.

Byggeri af primært boliger til udlejning og til fastholdelse i egen portefølje er inden for de senere år blevet en del af selskabets strategi og der vil i de kommende år blive opført yderligere boliger i Odense og Middelfart.

Selskabet havde i 2018 lejeindtægter på 412 millioner kr, hvilket er en stigning på 8 millioner kr. i forhold til 2017. Da det samtidig er lykkedes at holde tomgangen på et lavt niveau og fastholde omkostningerne på niveauet for 2017, er den primære drift af selskabets ejendomme forbedret med 7 millioner kr., fremgår det af regnskabet.

Selskabet har de senere år udnyttet muligheden for optagelse af fastforrentede lån til en lav rente, hvilket har medført, at de direkte renteudgifter er faldet med 35 millioner kr. fra 2017 til 2018. Låneomlægningen har således betydet både lavere renter og sikkerhed i forbindelse med eventuelt kommende rentestigninger.

Da selskabet har værdipapirdepoter for mere end 200 millioner kr, og da aktiemarkedet i 2017 var præget af betydelige fald, har dette medført et ikke ubetydeligt tab. Udviklingen på de finansielle markeder har i begyndelsen af 2019 medført, at størstedelen af kurstabet fra 2018 er indhentet.

Selskabet forventer således stor aktivitet samt markante forbedringer af såvel indtjeningen som egenkapitalen i de kommende år i takt med gennemførelsen af dels de igangværende og dels de byggerier, der er planlagt.

Læs også Barfoed Group hyrer ejendomsmægler som erhvervschef

Læs også Barfoed Group udvikler boliger og erhvervspark – to af branchens spillere flytter ind

Kommentarer

Seneste nyt

Transaktionsvolumenen falder fra 30 til 19 milliarder kr. på halvt år

Investering, Transaktioner / torsdag 18. juli 2019

Internationale investorer går efter disse ejendomme i Danmark

Pluss, Investering, Transaktioner / torsdag 18. juli 2019

Michael Lind Olesen satser på projektudvikling med familiefirma

Pluss, Projektudvikling, Bolig, Investering / torsdag 18. juli 2019

16.000 kvm kontorbyggeri på vej centralt i Aarhus

Aarhus, Internationalt, Kontor / torsdag 18. juli 2019

Colliers udvider vurderings- og rådgivningsteam til 30 mand

Erhvervsmæglere, Virksomheder og mennesker / torsdag 18. juli 2019

Estate Media Priserne: Fem kæmper om Projektprisen – giv din stemme

Estate Media Prisen / torsdag 18. juli 2019

Kommende konferencer

Torsdag den 29. august kl. 11:30

Ejendomsdagene 2019

- alt der glimter er ikke guld!

Tirsdag den 10. september kl. 09:00

ABR 18 i praksis

- kontrakter, honorering og tvisteløsning

Jobmarked

Nyeste opslag

Executive Assistant

       

Seneste nyhederTags

Ledige erhvervslejemål

Lokalebasen.dk er Danmarks portal for erhvervslejemål. Søg blandt tusindvis af ledige erhvervslokaler over hele landet.
Se www.lokalebasen.dk
Har du brug for specifikke lokaler, kan du søge i de forskellige kategorier:
Kontorlokaler
Kontorhoteller
Butikslokaler
Produktions- og lagerlokaler

Available Office Space for Rent
MatchOffice is one of the world’s leading serviced office brokers.
Browse through thousands of serviced offices and business centers in various countries.
MatchOffice Sweden
MatchOffice Norway
MatchOffice Finland