Barfoed Group udvikler boliger og erhvervspark – to af branchens spillere flytter ind

Barfoed Group udvikler et 125.000 kvm grundareal på hjørnet af Niels Bohrs Alle og Munkebjergvej, som under navnet Munkebjerg Park kommer til at indeholde 8-900 boliger svarende til 60.000 kvm, og der var første spadestik på de første 145 boliger den 10. august.

Erhvervsdelen er på 15.000 kvm fordelt på kontor, klinik, dagligvarer, hotel mm., og kommer til at hedde Munkebjerg Business Park. Første etape i businessparken igangsættes nu, og de første lejekontrakter er underskrevet med Nykredit og PwC, der flytter ind i 2020.

Etape 1 indeholder 6500 kvm med kontor og dagligvareforretning, og der er fortsat cirka 2000 kvm under udlejning. Med god synlighed og nem adgang til E20 via afkørsel 50 er der tale om en fin placering for mange virksomheder i Odense.

Ejendommen indrettes som et flerbrugerhus med fælles kantine, mødelokaler, P-kælder mm, og lejemålene vil blive skræddersyet til den enkelte lejer. Der indrettes på toppen af ejendommen eksklusive tagterrasser med udsigt over det samlede område, og der kommer til at være et letbanestop i kort afstand til området, når denne er oppe at køre.

– Det bliver et rigtig godt projekt og bygningen vil med sit markante udtryk blive en flot portal, når man kommer fra motorvejen og ind mod Odense, men også ind til hele området Munkebjerg Park. Vi har målrettet søgt efter ambitiøse virksomheder, og vi er meget stolte af at bygge fynske hovedsæder til virksomheder med stærk lokal forankring, og vi sætter en stor ære i at levere flotte rammer til huset. Efterspørgslen på lejemål i området er meget stor, og vi er i positiv dialog med flere virksomheder, der også har vist interesse for området, men vi taler også med interesserede, der først er klar om nogle år i etape 2, siger koncerndirektør Frederik Barfoed.

Læs også: Barfoed Group køber restaurant i Odense af Jensens Bøfhus for 23 millioner kr.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder