Alle nulevende generationer af odenseanere har gennem det meste af deres liv kunne spise på Restaurant Skoven (Foto: Colliers International)

Barfoed Group køber restaurant i Odense af Jensens Bøfhus for 23 millioner kr.

Barfoed Group har i juli erhvervet en af Odenses kendte restaurationsejendomme, som har 1300 kvm kontor og restaurant. Bygningens historie går tilbage til 1800-tallet, hvor restauranten med udsigt til Skovsøen, Engen og Hunderupskoven i 200 år har været et yndet udflugtsmål for selskaber.

Sælger af ejendommen er Jensens Bøfhus, der senest i slutningen af halvfemserne gennemførte en større ombygning. Virksomheden forbliver som lejer af hele ejendommen på en lang lejekontrakt. Jensens Bøfhus har en klausul, der gør, at virksomheden kan opsige dele af lejemålet.

– Det er en ejendom, som har en meget unik placering og som rummer nogle meget spændende udviklingsmuligheder, og jeg ved, vi bliver en god ejer af ejendommen, da vores passion og sjæl vil tilføre ejendommen værdi og gode rammer. Vi ser frem til et godt samarbejde med Jensens Bøfhus, og skulle de vælge at delopsige dele af arealet, så er vi klar til at udvikle ejendommen, siger koncerndirektør Frederik Barfoed.

Barfoed Group starter i august en større renovering af facader og arealer omkring ejendommen, så den fremstår vedligeholdt.

Ejendommen er handlet til ca 23 millioner kr. og handlen er formidlet af Colliers International.

Læs også: 4 forklaringer på laveste antal tomme kontorer i 6 år på Fyn

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder