byggeri, byggeplads,
Beskæftigelsesministerievil give Arbejdstilsynet mulighed for at gøre hovedentreprenøren ansvarlig for gentagne lovbrud af arbejdsmiljøloven på byggepladser med den konsekvens at give et påbud til entreprenører om at stoppe både deres eget og underentreprenørers arbejde. Foto: Steffen Stamp.

Bach Gruppen presses af ny svindelsag: Vi er chokerede og vrede

En række kunder på Sjælland er – ifølge Bach Gruppen selv – bevidst blevet overfaktureret for leveret beton. Derfor har byggekoncernen med hovedsæde i Viborg nu kontaktet kunderne enkeltvis for at betale pengene tilbage.

Det skriver erhvervsmediet Finans.

Ifølge Bach Gruppens adm. direktør, Lene Christensen, er fire tidligere medarbejdere – herunder den forhenværende direktør for storentreprenørens sjællandske betonafdeling – meldt til politiet for blandt andet overfakturering af kunder. Beløbet fra svindlen er ifølge Lene Christensens vurdering gået til egne lommer.

– Vi er chokerede, vrede og kede af det. Vi er blevet ført bag lyset af en direktør og medejer, som vi stolede på, men som det nu har vist sig har svindlet os alle, siger Lene Christensen til Finans.

De nye oplysninger kommer i forbindelse med Bach Gruppens skandaleramte byggeprojekt på Bryggens Bastion på Amager. Byggeskandalen ruller, efter en whistleblower i februar henvendte sig til Københavns Kommune om muligt byggesjusk. Politiet er ved at efterforske sagen.

18. september beordrede Teknik- og Miljøforvaltningen i Københavns Kommune Bach Gruppen til omgående at stoppe byggeriet af det 86 m høje Njals Tårn på Faste Batteri Vej. Tårnet står på et tvivlsomt fundament af beton med lavere styrke end påkrævet.

Læs også:





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder