Annette Rønne. Foto: Home Erhverv

Annette Rønne giver stafetten videre – 13 østjyske Home-butikker får nye indehavere

13 Home-forretninger i Aarhus-området og i det øvrige Østjylland får nye indehavere.

Det oplyser den aarhusianske mæglerkæde i forbindelse med et generationsskifte, hvor ejendomsmægler Annette Rønne giver stafetten videre, men fortsætter som indehaver af Home Servicecenter Østjylland, der varetager eftersalget af Homes bolighandler. Annette Rønne åbnede 1. juli Home-kædens forretning nummer 178, Home Køberrådgivning og Boligudlejning – Åbyhøj.

Annette Rønne har været med i Home siden starten i 1990 og var den første indehaver i kæden. Hun har i årtier været mægleren med suverænt flest forretninger i Home-kæden og en af de største mæglere i branchen.

Adm. direktør i Home-kæden, Uffe Drejer, oplyser, at skiftet har været forberedt længe.

– Generationsskiftet sker i et godt samarbejde med Annette Rønne, der har præget Home som kæde og været en markant lokal ejendomsmægler gennem årtier. Nu træder næste generation helt frem, og det er velkendte ansigter, der bliver indehavere, siger Uffe Drejer.

Nyt setup
Flere af de nye indehavere har hidtil haft ansvaret som daglige ledere eller partnere, men det forpligter på en anden måde at være indehaver i Home, siger Uffe Drejer:

– Det motiverer at have foden under eget bord. Alle kommer med en enorm energi til det nye setup.

– Boligmarkedet er ultralokalt. Det personlige engagement og lokale kendskab er afgørende styrker som ejendomsmægler. Nu kommer vi endnu tættere på vores kunder, og jeg forventer, at det vil styrke Home yderligere i Aarhus og Østjylland, siger Home-direktøren.

Home-kæden er ejet af Danske Bank-koncernen som et datterselskab under Realkredit Danmark.

De nye Home-indehavere per 1. juli:

  • Ejendomsmæglerne Torben Skov Lauridsen og Jesper Grøne Andersson overtager Home Højbjerg, Home Viby-Hasselager og Home Tranbjerg
  • Ejendomsmægler Andreas Bjerregaard overtager Home Aarhus Nord, Home Egå-Risskov, Home Lystrup og Home Hammel
  • Ejendomsmægler Theis Westergaard overtager Home Åbyhøj og Home Tilst
  • Ejendomsmæglerne Carsten Andersen og Morten Elmgaard overtager Home Skanderborg, Home Ry og Home Lejlighedsbutikken Aarhus. Sammen skal de også drive ’Home Aarhus City – bolig, projektsalg og udlejning’
  • Ejendomsmægler Thomas Sørensen overtager Home Galten

Fakta: Home

  • Home-kæden har hovedkontor i Aarhus
  • Kæden har 178 forretninger i Danmark, der alle har lokale indehavere, som er franchisetagere. Home A/S er franchisegiver
  • Home er ejet af Danske Bank-koncernen som et datterselskab under Realkredit Danmark

Læs også:





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder