Estate Media –

Nyheder – Danmark

Fra venstre ejere af Home Erhverv-kæden Mikkel Søby og Henrik Svane sammen med Hans Tønder Jensen.

Home Erhverv får ny partner i Roskilde

Home Erhverv udvider nu i Roskilde og dækker hele Sydsjælland

Mikkel Søby og Henrik Svane fortsætter deres ekspansion og styrkelse af Home Erhverv-kæden efter overtagelsen for lige over et år siden.

Nu er turen nået til Roskilde, hvor erhvervsmanden Hans Tønder Jensen fra Roskilde bliver ny ejer af en af Sjællands store erhvervsmægler­virksomheder. Torben Engholm, som har drevet Home Erhvervscenteret i byen gennem en årrække stopper samtidig og overdragelsen bliver er del af et generationsskifte.

De nye ejere ser store muligheder for vækst i hele erhvervscentrets dækningsområde. Især i byer som Roskilde, Køge og Holbæk, men også i vækstområder som Greve, Ølstykke, Slagelse, Sorø, Vordingborg og Næstved, hvor store bolig- og erhvervsområder er udlagt som udviklingspotentiale i de nye kommuneplaner.

– I takt med de stigende priser og faldende afkastkrav på ejendomme i København søger investorerne i højere grad mod provinsbyerne på Sjælland. Det gør markedet interessant i en række byer, siger partner Hans Tønder Jensen, som nu står i spidsen for home Erhvervscenter Sjælland.

Hans Tønder Jensen er uddannet HD (R) fra Handelshøjskolen i København, CBS, og kommer senest fra home Erhverv København. Før da har han været økonomidirektør i en række virksomheder blandt andet hos grossistvirksomheden Lembcke.

Dækker fra Ølstykke til Greve
Gennem sine lederstillinger og bestyrelsesarbejde har han fået erfaring med køb og salg af ejen­domme samt udlejning af lejemål. Hans Tønder Jensen ser imidlertid sin rolle i et bredere perspektiv end blot at formidle ejendomme mellem virksomheder.

– Vi bor i et område af Danmark med enormt udviklingspotentiale. Jeg vil gerne involvere mig i byudviklingen i de større byer i vores dækningsområde og indgå i relevante samarbejder med ejere af ejendomme og andre interessenter, siger Hans Tønder Jensen.

Home Erhvervscenter Sjælland har base i Roskilde, men indgår i et regionalt netværk af boligmæglere, banker og finansieringsinstitutter i hele det geografiske dækningsområde, ligesom erhvervscentret arbejder tæt sammen med de øvrige home Erhvervscentre i Danmark.

– Som mæglervirksomhed vil vi også gerne bidrage til at trække nye virksomheder til de forskellige sjællandske byer, som på hver deres vis har gode forudsætninger for tiltrækning af virksomheder og arbejdskraft, understreger Hans Tønder Jensen.

Hans Tønder Jensen er blandt indlægsholderne på Estate Medias konference den 31. marts om Erhvervs- og boligmarkedet i Roskilde 2020.

Læs også:

Kommentarer

Seneste nyt

LM Byg overtager konkursramte B. Nygaard Sørensen

Entreprenører, Virksomheder og mennesker / tirsdag 25. februar 2020

Her er Danmarks 10 langsomste kommuner

Pluss, Byggeri / mandag 24. februar 2020

6.500 flere boliger står tomme i Danmarks største byer

Pluss, Bolig / mandag 24. februar 2020

Boligprojekt i Egedal fuldt udlejet på 2 timer

Bolig, Udlejning / mandag 24. februar 2020

Ugen i Ejendom: Opråb til ejendomsbranchen, transparens og pressen

Ugen i ejendom / lørdag 22. februar 2020

Bostad udvider både ledelse og bestyrelse

Pluss, Virksomheder og mennesker / fredag 21. februar 2020

Kommende konferencer

Torsdag den 27. februar kl. 09:00

Sikring af ejendomme

- optimering og forebyggelse af brand, skybrud, terror og uforudsete hændelser

Tirsdag den 3. marts kl. 13:00

Træbyggeri

- muligheder, erfaringer, udfordringer og vidensdeling

Jobmarked

Nyeste opslag

Senior Investment Manager

     

Estate Podcast

Seneste nyhederTags

Ledige erhvervslejemål

Lokalebasen.dk er Danmarks portal for erhvervslejemål. Søg blandt tusindvis af ledige erhvervslokaler over hele landet.
Se www.lokalebasen.dk
Har du brug for specifikke lokaler, kan du søge i de forskellige kategorier:
Kontorlokaler
Kontorhoteller
Butikslokaler
Produktions- og lagerlokaler

Available Office Space for Rent
MatchOffice is one of the world’s leading serviced office brokers.
Browse through thousands of serviced offices and business centers in various countries.
MatchOffice Sweden
MatchOffice Norway
MatchOffice Finland