Fra venstre: Mikkel Søby, Henrik Svane og Jonas Malberg – nye indehavere af Home Erhverv Aarhus. Foto: Home Erhverv

Mikkel Søby, Henrik Svane og Jonas Malberg overtager Home Erhverv Aarhus

Henrik Svane, Mikkel Søby og Jonas Malberg overtager Home Erhverv Aarhus.

Henrik Svane og Mikkel Søby har drevet Home Erhverv i henholdsvis Odense og Helsingør/Hillerød og købte i december 2018 selve Home Erhverv-kæden af Danske Bank. Jonas Malberg bliver ny partner i Home Erhverv Aarhus, som han kom til i 2014.

– Jeg er naturligvis både glad for og stolt over at være en del af partnerskabet i Home Erhverv. Efter fem år i virksomheden har jeg en ambition om, at mine kollegaer og jeg fortsat skal kunne bidrage til Home Erhvervs udvikling i det østjyske erhvervsejendomsmarked. Vi befinder os i et konkurrencepræget marked, men jeg har selvfølgelig også en ambition om, at Home Erhverv Aarhus skal vokse, og med den vækst vi oplever, er jeg overbevist om, at det også kan lade sig gøre, siger Jonas Malberg.

Home Erhverv Aarhus er et af Homes i alt otte erhvervscentre på landsplan.

Om valget af Jonas Malberg som ny partner siger Henrik Svane:

– Jonas Malberg var et naturligt valg som en del af partnerskabet i Home Erhverv Aarhus. Han har gjort det godt i de seneste år, og han kender om nogen Home Erhvervs DNA. Samtidig har han et stort kendskab til vores samarbejdspartnere, kunder og det lokale- og regionale ejendomsmarked. Mikkel Søby og jeg er stolte over, at vi endnu engang lykkedes med at forfremme en profil fra egne rækker.

Farvel til Annette Rønne og ny adresse
Det nye ejerskab betyder samtidig, at Annette Rønne nu skipper erhvervsdelen og fortsætter udelukkende med Homes boligforretninger i Aarhus og Østjylland.

I forbindelse med det nye ejerskab er Home Erhverv Aarhus flyttet til en ny lokation i Aarhus C. På grænsen mellem Frederiksbjerg og Marselisborgskovene er Home Erhverv flyttet ind i den moderne og historiske kontorejendom på Marselis Tværvej 4.

Boligkæden Home er fortsat en del af Danske Bank-koncernen som et datterselskab ejet af Realkredit Danmark.

Læs mere i Home Erhverv bliver solgt til Mikkel Søby og Henrik Svane

Læs også Annette Rønne: Vi har brug for udvikling af Home Erhverv (+)

Læs mange flere navnenyheder her

 

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder