Mikkel Søby og Annette Munkholm. Foto: Home Erhverv
Mikkel Søby og Annette Munkholm. Foto: Home Erhverv

Ny leder af Homes erhvervscenter i Helsingør

Annette Munkholm er ny leder af Homes erhvervscenter i Helsingør. Hun kommer fra et job i den finansielle sektor og overtager ledelsen af kontoret efter Morten Bådstorp, der samtidig stopper i kæden efter fælles aftale, oplyser Mikkel Søby, ejer af Home Erhverv.

Annette Munkholm startede som bankuddannet, men læste videre til ejendomsmægler og valuar. Hendes første ejendomsmæglerjob var hos Home, John Ulrich på Kongensgade i Helsingør. Hun har arbejdet i alt 15 år i boligmæglerbranchen, primært i Helsingør, Espergærde, Nivå og Hornbæk. De seneste år har hun arbejdet inden for den finansielle sektor. I 2018 afsluttede hun uddannelsen som diplomvaluar med henblik på at blive erhvervsmægler.

– Jeg glæder mig virkelig til at arbejde inden for faget med erhvervs- og investeringsejendomme og har enorm interessere for ejendomme generelt og de potentialer, de kan indeholde, siger Annette Munkholm.

Mikkel Søby siger:

– Vi er glade for at få en profil som Annette Munkholm med på holdet, dels fordi at hun er dygtig, og dels fordi at vi på den måde er med til at rokke lidt ved kønskvoteringen i branchen.

Annette Munkholm tiltrådte 1. november.

Læs også Mikkel Søby, Henrik Svane og Jonas Malberg overtager Home Erhverv Aarhus

Læs også Annette Rønne: Vi har brug for udvikling af Home Erhverv (+)

Læs også Home Erhverv bliver solgt til Mikkel Søby og Henrik Svane

Læs mange flere navnenyheder her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Se alle

Seneste nyt

Populære nyheder