Estate Media –

Nyheder – Danmark

Mikkel Søby og Henrik Svane.
Mikkel Søby (til venstre) og Henrik Svane. Foto: Home

Home Erhverv bliver solgt til Mikkel Søby og Henrik Svane

To Home Erhverv-franchisetagere køber nu hele kæden.

Home A/S sælger nu sin erhvervskæde Home Erhverv fra mæglervirksomheden. Købere er Mikkel Søby og Henrik Svane, som begge har været franchisetagere i Home Erhverv i en årrække. De otte erhvervscentre fordelt rundt i landet fortsætter deres drift og virke under navnet indtil 2020.

Home A/S er en del af Danske Bank-koncernen som et datterselskab ejet af Realkredit Danmark.

– Vi sælger Home Erhverv-kæden, fordi vi vil fokusere endnu mere på de 167 boligforretninger, der er inde i en god udvikling med stigende markedsandele, siger adm. direktør Uffe Drejer, Home.

Indtil videre og frem til 2020 fortsætter kæden under navnet Home Erhverv.

Henrik Svane har været indehaver af Home Erhverv Fyn med base i Odense og Home Erhverv Jylland Syd, der har base i Kolding, siden 2015. Henrik har i det daglige arbejde primært fokus på salg af investerings- og projektejendomme og har opbygget et bredt og stærkt netværk blandt nationale såvel som internationale investorer.

Mikkel Søby har været indehaver i Home Erhverv siden 2010 og driver i forvejen tre home Erhvervscentre i København, Hillerød og Helsingør, ligesom han er bestyrelsesformand for erhvervsmæglernes ejendomsportal, Ejendomstorvet.dk, der er Danmarks største portal for erhvervslokaler.

– Vi er glade for, at vi har indgået en aftale med Mikkel Søby og Henrik Svane. De er velkendte, dygtige, og de har kompetencerne til at udvikle en erhvervskæde yderligere, siger Uffe Drejer.

Navnet består altså, og det samme gør samarbejdet mellem Home og Home Erhverv.

Fortsat samarbejde med Danske Bank-koncernen
Et frasalg er ikke et farvel til mange års samarbejde mellem bolig og erhverv – eller samarbejdet med Danske Bank-koncernen.

– Vi vil fortsætte samarbejdet med det ”nye” Home Erhverv på kommercielle vilkår, siger Uffe Drejer.

Home Erhverv vil særligt fokusere på det voksende projektmarked i provinsen i samarbejde med Homes boligforretninger.

– Tanken er at fokusere på provinsen blandt andet med projektsamarbejdet med de eksisterende Home-bolig-butikker. Det kan vi gøre endnu bedre i den nye konstruktion, siger Mikkel Søby.

De nye ejere kalder det en force i det marked, som vi har nu, og som vi ser ind i, at Home Erhverv har en meget slank struktur.

– Vi er p.t. ikke blandt de største, men vi vil etablere os yderligere med bund i faglige kompetencer og en struktur, som er mindre omkostningssårbar, fordi vi outsourcer nogle interne opgaver. Eksempelvis laver vi analysearbejde med ekstern samarbejdspartner, siger Henrik Svane.

De to nye ejere driver i dag tilsammen fem erhvervscentre. De tre øvrige centre under Home Erhverv i Aarhus, Herning og Roskilde fortsætter med de nuværende indehavere som franchisetagere under det nye selskab.

Fakta: De nye ejere af Home Erhverv

Mikkel Søby har været indehaver i Home Erhverv siden 2010 og driver i forvejen tre home Erhvervscentre i København, Hillerød og Helsingør – ligesom han er bestyrelsesformand for erhvervsmæglernes ejendomsportal, Ejendomstorvet.dk, der er Danmarks største portal for erhvervslokaler.

Mikkel Søby har tidligere været ansat i mæglerfirmaet RED og projektudviklingsselskabet Skanska. Før skiftet til ejendomsbranchen slog han sine folder i musikbranchen – som musiker, producent og som manager for Thomas Helmig og D-A-D, og han er fortsat trommeslager i bandet ’Beverly Hills Orchestra’.

Henrik Svane har været indehaver af Home Erhverv Fyn med base i Odense og home Erhverv Jylland Syd, der har base i Kolding, siden 2015. Henrik har i det daglige arbejde primært fokus på salg af investerings- og projektejendomme og har opbygget et bredt og stærkt netværk blandt nationale såvel som internationale investorer.

Henrik har tidligere været ansat ved både Colliers og EDC Erhverv Poul Erik Bech, i København, hvor han har arbejdet med erhvervs- og investeringsejendomme i 10 år. Henrik startede sin erhvervskarriere for 20 år siden ved Lego, som han arbejdede for i 7 år, heraf 4 år uden for Danmarks grænser. Henrik er uddannet ejendomsmægler og har desuden en HD i finansiel rådgivning fra SDU.

I maj 2017 frasolgte Nykredit-koncernen Nybolig Erhverv. Den er stadig under omlæggelse til nyt brand og koncept.

Læs også Home efter Colliers opkøb af Sadolin & Albæk: Nej, vi vil ikke være store

Læs også Ugen i Ejendom: Ny spiller til Home København

Læs også Mikkel Søby overtager Home Erhverv København

( Besøgt 3.470 gange, 1 besøg i dag )

Kommentarer

Seneste nyt

Fem stærke investorer kæmper om at være med til at udvikle Vollsmose

Byudvikling, Investering, Odense / torsdag 21. januar 2021

Karen Mosbech: Jeg har behov for et nyt kapitel med mere fleksibilitet

Pluss, Virksomheder og mennesker / torsdag 21. januar 2021

Ny projektudviklingschef i FB Gruppen

Projektudvikling, Byudvikling, Virksomheder og mennesker / torsdag 21. januar 2021

Kaare Dybvad bliver indenrigs- og boligminister: – Jeg er stolt

Virksomheder og mennesker / torsdag 21. januar 2021

Coop køber Peter Zobel-ejendomme for trecifret millionbeløb i Nordsjælland

Pluss, Investering, Retail, Transaktioner / onsdag 20. januar 2021

Pensionskasser satser mere og mere på ejendomme – runder 200 milliarder kr.

Investering / torsdag 21. januar 2021

Kommende konferencer

Tirsdag den 26. januar kl. 10:00

WEBINAR Joint venture og strategiske partnerskaber

– fælles udvikling af ejendomme og værdier

Tirsdag den 2. marts kl. 09:00

Erhvervs- og boligmarkedet i Køge 2021

- fra købstad til knudepunktEstate Podcast

Seneste nyheder