Mikkel Søby.
Mikkel Søby.

Mikkel Søby overtager Home Erhverv København

Fra 1. juli overtager erhvervsmægler Mikkel Søby Home Erhverv København. Han overtager efter Claus Obel Skovgaard, der efter eget ønske stopper pr. 30. juni efter godt 4 år som indehaver.

Claus Obel Skovgaard overtog i 2014 efter Michael Lind Olesen, der siden har startet mæglerfirmaet Cubrix Property. Tidligere var det Bjarne Jensen og Steen Winther-Petersen, der siden startede RED Property Advisers, som drev Home Erhverv København.

Nu bliver det altså Mikkel Søby, der tager over, og i forbindelse med ejerskiftet justerer home Erhverv København sit fokus. Home ønsker en tættere tilknytning mellem erhvervscentret og det voksende storkøbenhavnske projektmarked.

– Ejendomsmarkedet udvikler sig, og det gør Home Erhverv også, og derfor vil vi i København fremover satse mere på et strategisk samarbejde med vores projektafdelinger, siger adm. direktør i Home, Uffe Drejer.

Han understreger, at Home Erhverv København fortsat vil løse kundernes behov for klassiske erhvervsmæglerydelser som salg, udlejning, vurdering og rådgivning omkring alle typer erhvervsejendomme og -lokaler.

Ser store muligheder
Mikkel Søby glæder sig til opgaven og ser store muligheder for Home Erhverv København. Han har allerede løst en del opgaver, der har berørt det københavnske marked, men har hidtil kun haft egentlig forretning ud af Helsingør og Hillerød med erhvervsmægleropgaver i oplandet også.

– Vi ser et øget potentiale i at udnytte snitfladerne mellem bolig og erhverv, og jeg er overbevist om, at vi med et trimmet setup kan skabe god synergi for kunderne og dermed øge værditilførslen, siger Mikkel Søby.

Mikkel Søby har været indehaver af Home Erhverv siden 2010, og foruden at drive de to Home-erhvervscentre i Nordsjælland – i Hillerød og Helsingør – er han bestyrelsesformand for erhvervsmæglernes ejendomsportal, Ejendomstorvet.dk, der er Danmarks største portal for erhvervslokaler.

Mikkel Søby har tidligere været ansat i mæglerfirmaet Cushman Wakefield RED og projektudviklingsselskabet Skanska. Før han skiftede til ejendomsbranchen, var han musiker, producent og manager for Thomas Helmig og D-A-D, og han er fortsat trommeslager i bandet ’Beverly Hills Orchestra’.

Home-kæden har i alt 8 erhvervscentre, 165 bolig-butikker og 4 servicecentre rundt om i landet.

Læs også Morten Bådstorp bliver ansvarlig for Home Erhverv Helsingør

Læs også Mikkel Søby bliver ny formand for Ejendomstorvet.dk

Læs også Claus Obel Skovgaard skifter fra Aberdeen til Home Erhverv København





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder