Ejendomspriserne 2020: Se de nominerede og stem på dine kandidater

For niende år i træk uddeler Estate Media den 10. september priser til en række profiler i branchen, der på forbilledlig vis har været med til at vise best practice inden for sit felt. Frem til og med den 26. august kan du stemme på dine kandidater. Gå direkte til afstemningen her.

Efter en række gode indstillinger – som redaktionen takker for – er de nominerede nu udvalgt og klar til at blive afsløret. Hvem skal gå hjem med trofæet – bronzeskulpturen med bygninger, der bryder frem af jordens overflade, og som allerede er givet til mere 35 dygtige profiler fra branchen?

Der er mange, der fortjener en pris for det forbilledlige og opmærksomhedsskabende i dansk ejendom, men redaktionen har nu udvalgt en række af dem, som vi er blevet foreslået. Nogle har virkelig gjort sig bemærket i året, der er gået, og det betyder også, at de går igen i flere kategorier på forskellig vis.

Se, hvem der er blevet nomineret og stem på dem, som du synes fortjener en pris. Del gerne opfordringen på mail, Linkedin og andre sociale medier, så de endelige vindere bliver kåret så kvalificeret som muligt.

Priserne bliver uddelt ved en festmiddag på Ejendomsdagene den 10. september på Hotel Marienlyst i Helsingør. Vinderne får udover opmærksomheden en bronzeskulptur udført af den kendte kunstner Lina Murel Jardorf og udformet specielt til modtagerne af Ejendomspriserne, som fra i år har skiftet navn fra Estate Media Priserne.

Du kan kun stemme én gang – god fornøjelse!

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder