Estate Media Prisen skifter navn til Ejendomsprisen

Estate Media Prisen skifter navn til Ejendomsprisen. Hvert år siden 2012 har Estate Media hvert år uddelt fem priser til projekter og folk fra branchen, der har gjort det særlig godt. Priserne er blevet uddelt på Ejendomsdagene, der hvert år i august/september samler branchen og tager hul på arbejdsåret.

Mere end 3.000 er hvert år inde at stemme på, hvem der skal have prisen, og den er nu blevet så stor, at den i højere grad – også af navn – kommer til at afspejle hele ejendomsbranchen og derfor simpelthen kommer til at hedde ”Ejendomsprisen”.

Og nu er der ikke lang tid til, at årets vindere skal findes.

– Vi har brug for din nominering nu. Hvem fortjener at få prisen i 2020? Er der måske nogen, der har gjort noget særligt under corona-krisen? Eller nogen, der har bare har gjort noget særligt, siger chefredaktør Kamilla Sevel.

Priserne blev indstiftet i 2012 af Estate Media og har hvert år siden været med til at løfte branchen ved at sætte fokus på det forbilledlige i bygge- og ejendomsbranchen. Priserne uddeles for at påskønne initiativ, dygtighed og engagement i ejendomsbranchen og skal sætte fokus på projekter og profiler, der er med til at gøre en forskel.

Prismodtagerne afsløres og priserne uddeles i forbindelse med festmiddagen under Ejendomsdagene, der i 2020 finder sted den 10.-11. september. Årets vindere får en unik bronzeskulptur skabt af kunstneren Lina Murel Jardorf specielt til modtagerne af Ejendomsprisen, og som nu står hos 35 udvalgte aktører i branchen.

De nominerede er udvalgt på baggrund af en lang række indkomne forslag fra branchens aktører, der herefter bliver scannet for at fastslå om de lever op til kriterierne i de enkelte kategorier. Frem til den 25. juni er det muligt at nominere i følgende kategorier:

Årets projekt
Prisen går til det bedste og mest bemærkelsesværdige nye projekt i 2019/2020. Prisen kan gives for projektet som helhed, for den arkitektoniske udformning eller for en særlig beliggenhed. Der er mange priser også i Danmark, der belønner og priser arkitekter. Projektprisen vil derfor oftest gå til den bygherre/team, der har stået bag et projekt og været ham eller hende, der har valgt at bevilge pengene.

Årets transaktion
Prisen går til en aktør, der har gennemført årets mest spektakulære transaktion i form af størrelse, karakter, sammensætning eller på grund af de involverede aktører. Prismodtageren vil oftest være en rådgiver i form af en advokat eller erhvervsmægler, men kan også være køber eller sælger, og der kan både være tale om en ejendomstransaktion eller en transaktion i branchen.

Årets profil
Prisen går til en aktør i branchen, der tydeligt og personligt har gjort en ekstra indsats. Årets forbillede har været et eksempel på best practice enten inden for sit felt eller for branchen som helhed.

Årets velkomst
Prisen går til en ny virksomhed eller initiativ i branchen, som er bemærkelsesværdig og interessant for branchens udvikling på den ene eller anden måde på forbilledlig vis.

Ejendomsprisen
I forbindelse med, at den samlede prisuddeling skifter navn til Ejendomsprisen kommer den største pris nu til at blive til Ejendomsprisen. Vi har mere end nogensinde brug for forbilleder. Prisen går til en profil eller virksomhed i bygge- og ejendomsbranchen, der på forbilledlig vis har talt for eller iværksat tiltag til at forbedre branchens udvikling og højne dens image. Kandidater til prisen har gjort en indsats for ejendomsbranchen og dens produkter og mennesker, der typisk rækker udover personlig vinding.

Husk at nominere dine kandidater til de 5 priser senest den 25. juni. Send en mail til [email protected]. Alle forslag behandles fortroligt.

 

Fra venstre: Adm. direktør Lars Bernt, Estate Media, Emilie Møller, DLA Piper (vinder af Årsprisen – årets unge talent), Tony Christrup, AG Gruppen (vinder af Projektprisen sammen med Nrep), Troels Bødker Feodor Nielsen og Rasmus Brohl, Nybygget.dk (vinder af Velkomstprisen), Anders Lendager, Lendager Group (Årets forbillede), Anne Skovbro, By & Havn (vinder af Transaktionsprisen) og chefredaktør Kamilla Sevel, Estate Media. Foto: Estate Media.

 

 

 

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder