Bebyggelsen Lindebo i Frederikshavn Boligforenings afdeling 14 består af gårdhavehuse og etageblokke med lejligheder. Foto: MT Højgaard

MT Højgaard vinder opgave til 92 millioner kr.

MT Højgaard har vundet en renoveringsopgave for Frederikshavn Boligforening, som skal renovere 192 boliger. Opgaven er en hovedentreprise til en værdi af knap 92 millioner kr. Det drejer sig om bebyggelsen Lindebo i Frederikshavn Boligforenings afdeling 14, der består af gårdhavehuse og etageblokke med lejligheder. Boligerne bliver renoveret inde og ude.

– Vi er meget glade for tilliden fra Frederikshavn Boligforening. Vi vil med den netop vundne opgave gerne vise, at vi kan levere det, som bygherre ønsker og på den måde vise, at vi også er en væsentlig samarbejdspartner på fremtidige opgaver i byen, så vi er meget glade for at være tilbage i Frederikshavn, siger afdelingsdirektør Lasse Sloth Andersen, MT Højgaard.

Lindebo er opført i 1973.

Arbejdet begynder i juni 2020, og de i alt 192 boliger forventes afleveret løbende igennem de kommende tre år, så de sidste boliger afleveres i 2023.

Senest har MT Højgaard afleveret 600 gennemrenoverede almene boliger i Vejle.

Læs også:





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder