Hans Jørn Abrahamsen, FB Gruppen. Foto: FB Gruppen

FB Gruppen finder ny salgs- og marketingdirektør hos konkurrent

Hans Jørn Abrahamsen er fra 1. maj ny salgs- og marketingdirektør i projektudviklingskoncernen FB Gruppen. Han kommer fra en stilling som salgschef for projektsalg i den svenskejede boligudviklingskoncern Bonava, hvor han har været ansat siden 2005.

Oprindeligt er Hans Jørn Abrahamsen uddannet inden for revision hos KPMG og blev efterfølgende exam. assurandør hos Baltica. Interessen for salg tog til, og i en årrække var Abrahamsen ansat hos EDC Poul Erik Bech. Det er 25 års erfaring fra ejendomsbranchen, der nu støder til FB Gruppens team.

– Erfaring er naturligvis meget godt, men jeg holder nu mest af at træffe beslutninger på et så veldokumenteret grundlag som muligt. Data fortæller meget, når man skal lægge den rigtige salgsstrategi, siger Hans Jørn Abrahamsen.

FB Gruppen afleverede flere end 1.000 boliger i 2019 og har 700 boliger klar til nye beboere i 2020. Projektudviklingskoncernen har med få opkøb gennem de seneste år opbygget en pipeline med over 300.000 kvm, hvoraf 200.000 kvm er i option.

– På Grønttorvet (i Valby, red.) er vi netop nu i gang med nogle af de sidste byggefelter, så vi i løbet af i år og næste år når op på de 2.700 boliger, der vil udgøre den spirende, grønne bydel. Herudover står vi over for en række nye boligprojekter på vej i Ballerup, Stenløse, Holbæk, Gentofte og på Københavns vestegn, fortæller adm. direktør og ejer Hans-Bo Hyldig, FB Gruppen.

For nylig fremlagde FB Gruppen koncernregnskab for 2019, som viste, at resultatet før skat er vokset med 33 procent til 430 millioner kr., mens omsætningen er vokset med 19 procent til 2,1 milliarder kr. fra 1,7 milliard kr. i 2018.

Læs meget mere i:

FB Gruppen forventer fald i omsætning og indtjening efter solidt 2019

Læs også:





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder