Fra venstre ses teknisk direktør Peter Ebbesen og adm. direktør Flemming Joseph Jensen, begge fra Sjælsø Management, samt økonomidirektør Christian Jørgensen og produktionsdirektør Kristian M. Petersen, begge fra FB Gruppen

FB Gruppen og Sjælsø Management indgår strategisk partnerskab

Med 14 rækkehuse og 60 lejligheder i Snedkerhaven i Hvidovre som første fælles projekt har projektudviklingskoncernen FB Gruppen og Sjælsø Management taget første spadestik til et partnerskab om byggestyring og realisering af FB Gruppens projekter.

Læs mere i Dades køber de første 60 lejligheder af FB Gruppen

– Gennem netværk og brancherelationer har vi fulgt FB Gruppen gennem mange år. Det har været vores oplevelse, at vi deler værdier på afgørende punkter i forbindelse med boligbyggeri, siger adm. direktør Flemming Joseph Jensen, Sjælsø Management.

I forbindelse med Snedkerhaven-projektet skal Sjælsø Management stå for byggestyring og for at hyre fagentreprenører, indtil de 74 boliger, der netop nu er ved at blive opført i det tidligere erhvervsområde Snedkerhaven, efter planen står klar inden udgangen af 2020.

– Da vi fik muligheden for at arbejde sammen på FB Gruppens projekt i Hvidovre, slog vi derfor til. Det er i de konkrete projekter, man finder ud af, om samarbejdet fungerer i praksis. Og det gør det. Vi kan se, at vi i fællesskab skaber værdi både for de kommende beboere og for investorerne. FB Gruppen har en spændende pipeline, og vi ser frem til at fortsætte samarbejdet med at realisere flere af disse, siger Flemming Joseph Jensen.

Store forventninger til samarbejdet
Hos FB Gruppen er der ligeledes store forventninger til samarbejdet med Sjælsø Management.

– Det er vigtigt at have professionelle samarbejdspartnere, når man arbejder i en konjunkturfølsom branche, og hvor slutproduktet skal til eksamen, når beboerne flytter ind i deres fremtidige hjem, siger produktionsdirektør Kristian M. Petersen, FB Gruppen.

FB Gruppen står blandt andet bag omdannelsen af Grønttorvet i Valby til en ny bydel med 2.300 blandede boliger, institutioner, caféer og erhverv. Udover Grønttorvet har FB Gruppen de seneste år færdiggjort og igangsat byggerier på Islands Brygge, Teglholmen, Frederiksberg og i Farum, Holbæk, Hvidovre, Køge, Ringsted og Roskilde.

Læs også FB Gruppen: Vi er rustet til den kommende tid med usikkerhed (+)

Læs også FB Gruppen ansætter udviklingsdirektør til ekspansion

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder